• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορες εσωτερικου

Αποτελέσματα για

Μεταφορες εσωτερικου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. GERLITZ MASCHINENHANDEL

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERLITZ MASCHINENHANDEL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, φρεζες, Μεταχειρισμένα μηχανήματα και εξοπλισμοί, Βιομηχανική μεταφορά εσωτερικού και εξωτερικού, και αγορά και πώληση εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Bad Urach, Γερμανία.

  2. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  3. AERO-LIFT VAKUUMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η AERO-LIFT Vakuumtechnik GmbH, που ιδρύθηκε το 1992 με έδρα παραγωγής στο Geislingen-Binsdorf, Zollernalbkreis δραστηριοποιείται στην τεχνολογία της ανύψωσης με κενό αέρος και των μεταφορών. Στα νοτιοδυτικά της Γερμανίας, ανάμεσα στον Μέλανα Δρυμό και τον σουαβικό Ιούρα χρησιμοποιούνται με συνέπεια οι πρώτες ύλες που οδηγούν στην επιτυχία. Το ευχάριστο περιβάλλον εργασίας μας και η αρμονική ατμόσφαιρα αντικατοπτρίζονται στην υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας. Το μεγάλο εύρος εφαρμογών τους απαιτεί καινοτόμες ιδέες και ευελιξία. Ο επιτυχημένος συνδυασμός συνεργατών με κίνητρο και εξειδικευμένες ικανότητες, καθώς και το ζωηρό ομαδικό πνεύμα επιτρέπουν στην εταιρεία να μετεξελίσσεται συνεχώς. Ο διεθνής προσανατολισμός, τα σύγχρονα προγράμματα μετεκπαίδευσης εσωτερικά και εξωτερικά, αλλά και το καλό κλίμα δημιουργούν πρόσφορο έδαφος για τη βελτιστοποίηση της αξίας των προϊόντων μας για τους πελάτες. Βαθιά ριζωμένη στην εταιρική φιλοσοφία, εκτός από την περιβαλλοντική συνείδηση, είναι και η βασική αρχή "citius, fortius, altius" σε σχέση με τον πελάτη.

  4. AFT AUTOMATISIERUNGS- UND FÖRDERTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Το όνομα είναι πρόγραμμα: από το 1985, ο όμιλος AFT ασχολείται με τον αυτοματισμό και την τεχνολογία μεταφοράς – μεταφορά, εισαγωγή και εξαγωγή από την αποθήκη, παλετοποίηση, προετοιμασία παραγγελιών, ανύψωση, βύθιση, ανατροπή και τοποθέτηση. Ωστόσο, όλα αυτά τα θεωρούμε ως πολλά περισσότερα από φυσικές διαδικασίες. Στον όμιλο AFT μιλάτε με κάποιον, ο οποίος ενδιαφέρεται τόσο πολύ για τη μακροπρόθεσμη επιτυχία σας όσο και εσείς, είτε πρόκειται για λύσεις εσωτερικής διοικητικής μέριμνας, αυτοκινήτων ή ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης. Οι λύσεις μας είναι προσαρμοσμένες στις ειδικές απαιτήσεις σας και αναπτύσσονται για τη βελτίωση των επιχειρηματικών σας διαδικασιών, την αύξηση της απόδοσής σας και τη βελτιστοποίηση των εσόδων. Γιατί η δική μας επιτυχία μπορεί να μετρηθεί μόνο με βάση τη δική σας. Ο όμιλος AFT ειδικεύεται στην κατασκευή, στην παραγωγή και στη συναρμολόγηση προσαρμοσμένων συστημάτων μετακίνησης, μεταφοράς και αυτοματισμού για την εσωτερική διοικητική μέριμνα, τα αυτοκίνητα και την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. Ο τόπος όπου υπάρχει ζήτηση για αυτές τις λύσεις, είναι αδιάφορο για εμάς και τους πελάτες μας χάρη στα πολλά εθνικά (Schopfheim, Bautzen και Bergen) και διεθνή παραρτήματά μας (Κίνα, ΗΠΑ, ΗΒ, Πολωνία και Μεξικό). Είμαστε πάντοτε γρήγορα επιτόπου και συνεπώς κοντά στον πελάτη. Στη Γερμανία, στην Κίνα, στις ΗΠΑ, στο ΗΒ, στην Πολωνία και στο Μεξικό εργάζονται περίπου 300 δραστήριοι συνεργάτες μας. Η αποστολή τους: να σχεδιάζουν, να διαθέτουν και να κατασκευάζουν παγκοσμίως νέες εγκαταστάσεις ή επεκτάσεις υφιστάμενων εγκαταστάσεων θέτοντας πάντοτε στο επίκεντρο τις εξατομικευμένες ανάγκες των πελατών.

  5. MARCUS MILCZEWSKI

    Γερμανία

    Ενοικίαση ρίκσα και πώληση για γάμους, ίδια χρήση ή με οδηγό. Μπορείτε να ενοικιάσετε από εμάς ένα ρίκσα για το γάμο σας ώστε να το οδηγήσετε εσείς ή με οδηγό. Για έναν περίπατο στην πόλη, μια ρομαντική διαδρομή στο δάσος, ένα γάμο, ένα δώρο, στην εταιρεία μας θα βρείτε σίγουρα την κατάλληλη λύση. Επίσης διαθέτουμε προς πώληση αυθεντικά ρίκσα από ολόκληρο τον κόσμο. Αναπαλαιωμένα σε ένα συμπαθητικό συνεργείο στα προάστια του Freiburg. Εάν χρειάζεστε ένα κινητό περίπτερο πωλήσεων, ένα ποδήλατο μεταφορών, ένα Coffeebike, ένα Salesbike, ένα Foodbike, ένα Grillbike, ένα Hotdogbike ή ό, τι άλλο Bike: εμείς το έχουμε ή το κατασκευάζουμε. Αλλά και ως βιοτέχνης ή πάροχος υπηρεσιών θα βρείτε την κατάλληλη λύση σ' εμάς.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. H & M KURIERE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H & M KURIERE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διεθνείς ταχυμεταφορές και υπηρεσίες παράδοσης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Οδικές μεταφορές τοξικών προϊόντων, Οδικές μεταφορές - υπηρεσίες διακίνησης, Οδικές μεταφορές τοξικών προϊόντων, αποστολες εσωτερικου και εξωτερικου, και εκτακτες μεταφορες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.