• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορα υλικων κατασκευης

Αποτελέσματα για

Μεταφορα υλικων κατασκευης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  2. ARCOTEST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία arcotest GmbH είναι κατασκευαστής δοκιμαστικών μελανιών. Με δοκιμαστικά μελάνια μπορεί να υπολογιστεί η επιφανειακή ενέργεια (OFE) / επιφανειακή τάση (OFS) στερεών σωμάτων από πλαστικό, μέταλλο, γυαλί και κεραμικό υλικό. Ιδιαίτερα πρέπει να προσδιορίζεται με τον τρόπο αυτό και η ικανότητα πρόσφυσης των επιφανειών για εκτύπωση, κόλληση και βαφή με βάση την εικόνα διαβροχής. Η παροχή εξειδικευμένων συμβουλών, η εγγύηση των αναφερόμενων τιμών, η αξιόπιστη και έγκαιρη παράδοση και η συνεργασία με τους πελάτες μας στο εσωτερικό και το εξωτερικό έχουν για εμάς απόλυτη προτεραιότητα εδώ και 40 χρόνια. Για τη διασφάλιση της ποιότητας, τα μελάνια ελέγχονται με μια συσκευή μέτρησης γωνίας επαφής νεότερης κατασκευής, λαμβάνοντας υπόψη τη θερμοκρασία και την πυκνότητα. Τα φύλλα τεχνικών δεδομένων ασφαλείας παρέχουν στοιχεία για το χειρισμό, την αποθήκευση και τις προδιαγραφές μεταφοράς.

  3. GREINER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια, οι συσκευές περίδεσης central® διακρίνονται για την ποιότητα, τον απλό χειρισμό και την αξιοπιστία. Έχουμε θέσει ως στόχο να διευρύνουμε και να βελτιώσουμε αυτό το πρότυπο ποιότητας. Αυτός ο στόχος περιλαμβάνει όλους τους τομείς της παραγωγής μιας συσκευής περίδεσης, από την κατασκευή και την παραγωγή έως τη διάθεση των προϊόντων μας. Γνήσια ποιότητα "Made in Germany". Παράγουμε συσκευές περίδεσης, καθώς και συμπληρωματικά παρελκόμενα τανιοχάλυβα, πλαστικών, υφασμάτινων και σύνθετων ταινιών έτσι ώστε κάθε χρήστης να βρίσκει τα κατάλληλα εργαλεία για την εκτέλεση των δικών του εργασιών ασφάλισης συσκευασιών και μεταφοράς. Οι συσκευές και τα παρελκόμενα περίδεσης central® διατίθενται σε ολόκληρο τον κόσμο από εξειδικευμένους αντιπροσώπους, οι οποίοι παρέχουν επίσης τα αναγκαία αναλώσιμα και συμπληρωματικά υλικά συσκευασίας. Εκτός αυτού, οι εκάστοτε συνεργάτες μας αναλαμβάνουν επίσης το σέρβις επιτόπου.

  4. METALLUX AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Metallux AG είναι ένας διεθνώς δραστηριοποιούμενος σχεδιαστής και κατασκευαστής αισθητήρων τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους. Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων εκτείνεται από αισθητήρες πίεσης, διαδρομής και γωνιών έως αντιστάσεις και βιομηχανικούς μοχλούς Joystick για τον έλεγχο οχημάτων και μηχανημάτων. Καινοτομικά προϊόντα και προσαρμοσμένες στις προδιαγραφές του πελάτη λύσεις – Made in Germany: αυτός είναι ένας συνδυασμός στον οποίο βασίζονται επώνυμοι πελάτες από τους τομείς της κατασκευής οχημάτων, της ιατρικής τεχνολογίας, της τεχνολογίας ενέργειας και περιβάλλοντος, της τεχνολογίας μεταφοράς και ανύψωσης και της κατασκευής μηχανημάτων εδώ και περισσότερα από 35 χρόνια. Το φάσμα των υπηρεσιών μας: Αντιστάσεις: Ολοκληρωμένη γκάμα αντιστάσεων υψηλής τάσης και ισχύος. Αντιστάσεις ισχύος τεχνολογίας στοιβάδας μεγάλου πάχους ή ως συρμάτινη αντίσταση. Μοχλοί Joystick: Μοχλοί Joystick αντίχειρα, δακτύλων και χειρός για τον έλεγχο μηχανισμών κίνησης και λειτουργιών οχημάτων, οικοδομικών μηχανημάτων και σκαφών, στους τομείς της τεχνολογίας μεταφοράς και της ιατρικής τεχνολογίας και για χρήση σε ασύρματα τηλεχειριστήρια. Αισθητήρες πίεσης: Από κυψέλες μέτρησης πίεσης σε κεραμικά υλικά και ανοξείδωτο χάλυβα έως πομπούς πίεσης. Αισθητήρες διαδρομής και γωνιών: Αισθητήρες μεμβράνης, ποτενσιόμετρα και στοιχεία ποτενσιομέτρων για τον προσδιορισμό θέσης σε μηχανισμούς κίνησης, εγκαταστάσεις και μηχανήματα. Προμηθεύουμε πολλούς κλάδους και διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία εφαρμογών. Ευχαρίστως αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις βάσει εξατομικευμένης και προσωπικής παροχής συμβουλών. Τα προϊόντα παράγονται αποκλειστικά στη Γερμανία: Από ποσότητες δείγματος έως μεγάλες σειρές πολλών εκατοντάδων χιλιάδων τεμαχίων.

  5. W. DIMER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η W. Η Dimer GmbH είναι μια καινοτομική μικρομεσαία επιχείρηση με εμπειρία άνω των 80 ετών στον τομέα της επεξεργασίας του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών. Ο αναγνωρισμένος συνεργάτης των πελατών μας αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες λύσεις προϊόντων και συσκευασίας από χαρτοβάμβακα/Tissue, αφρώδη υλικά PUR, αφρώδη υλικά PE, αφρώδη υλικά δικτυωμένου PE, αφρώδη υλικά PA και σπογγώδες καουτσούκ. Εκτός αυτού είμαστε κατασκευαστής σύνθετων αφρωδών υλικών, διαμορφωμένων τεμαχίων από σύνθετο αφρώδες υλικό, οδοντιατρικών πετσετών και απορροφητικών ενθέτων για τρόφιμα. Ως εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα του χαρτοβάμβακα και των αφρωδών υλικών εργαζόμαστε για πελάτες από εντελώς διαφορετικούς κλάδους: μεταξύ αυτών επιχειρήσεις από τους τομείς της φαρμακοβιομηχανίας, των τροφίμων, της ιατρικής και της ιατρικής τεχνολογίας, της κατασκευής μηχανημάτων και εργαλείων, της βιομηχανίας οχημάτων, της ηλεκτρονικής βιομηχανίας, της τεχνολογίας φίλτρων, της προστασίας μεταφορών και της επιπλοποιίας. Διαθέτουμε πιστοποίηση ISO 9001 (διαχείριση ποιότητας), ISO 14001 (διαχείριση περιβάλλοντος), ISO 15593 (συσκευασία τροφίμων - διαχείριση υγιεινής).

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FAISST GMBH

    Γερμανία

    Η Faisst GmbH παράγει εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια βαλίτσες για εντελώς διαφορετικά πεδία εφαρμογής για τη βιομηχανία και το εμπόριο. Η επιχείρηση έχει εξειδικευτεί στην ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφρών και στιβαρών βαλιτσών αλουμινίου. Είτε πρόκειται για βαλίτσες μεταφοράς, βαλίτσες παρουσίασης ή βαλίτσες επίδειξης – η Faisst διαθέτει τη βέλτιστη λύση για όλες τις απαιτήσεις και όλες τις ανάγκες. Οι βαλίτσες αναπτύσσονται ειδικά με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και εξοπλίζονται μα τα κατάλληλα ένθετα μέρη, π. χ., από αφρώδες υλικό. Τα μεταφερόμενα προϊόντα προστατεύονται έτσι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ενώ ταυτόχρονα παρουσιάζονται με κομψό τρόπο. Εκτός από τις εξατομικευμένα παραγόμενες βαλίτσες, η Faisst GmbH διαθέτει μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων βαλιτσών αλουμινίου, θηκών αλουμινίου, κιβωτίων αποστολής και άλλων παρελκομένων για βαλίτσες. Τόσο οι ειδικές κατασκευές όσο και οι τυποποιημένες βαλίτσες μπορούν να προσαρμοστούν με διάφορες μεθόδους εκτύπωσης, όπως, π.χ., ψηφιακή εκτύπωση, στην εταιρική σχεδίαση του πελάτη.

  2. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  3. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  4. ZINSER & SCHMID GMBH BAUSTOFFE UND TRANSPORTE

    Γερμανία

  5. MAIN-TAUBER-ASPHALTMISCHWERKE GMBH

    Γερμανία