• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταφορές βιομηχανικών μηχανημάτων

Αποτελέσματα για

Μεταφορές βιομηχανικών μηχανημάτων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  2. KEIPER GMBH & CO. KG ANTRIEBS- U. TRANSPORTTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων μας περιλαμβάνει την εξατομικευμένη λύση κίνησης και μεταφοράς για όλους τους κλάδους. Από τη βιομηχανία τροφίμων και την κατασκευή μηχανημάτων, τη βιομηχανία συσκευασίας, την επεξεργασία μετάλλων, την αυτοκινητοβιομηχανία, τη γεωργία και τη γεωργική οικονομία, την επεξεργασία ξυλείας, την ανακύκλωση και τη διαχείριση αποβλήτων, τη βιομηχανία αφρωδών υλικών, την επεξεργασία πετρωμάτων, την επιπλοποιία, τη διοικητική μέριμνα, τα ταχυδρομικά κέντρα διανομής, τα κέντρα πακέτων, τη βιομηχανία εκτύπωσης και τη χαρτοβιομηχανία και διατομεακά για όλους τους βιομηχανικούς κλάδους. Διαθέτουμε μεταφορικούς ιμάντες, οδοντωτούς ιμάντες για μεταφορά και κίνηση και με την ανάλογη επιβελτίωση, όπως διαφορετικές επιστρώσεις και προφίλ, τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, επίπεδους ιμάντες, στρογγυλούς ιμάντες, τραπεζοειδείς ιμάντες και ιμάντες δύναμης προσαρμοσμένους στη συγκεκριμένη εφαρμογή ή απαίτησή σας. Ως σύγχρονος συνεργάτης ολοκληρωμένων υπηρεσιών διαθέτουμε σήμερα μελετημένες λύσεις για τις πολλές και συνεχώς αυξανόμενες απαιτήσεις της τεχνολογίας κίνησης και μεταφοράς. Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΤΗΣ KEIPER ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΙΝΗΣΗ!

  3. CONDUCTIX-WAMPFLER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η κύρια δραστηριότητα της Conductix-Wampfler συνίσταται στην ανάπτυξη, στην παραγωγή, στην εγκατάσταση και στη συντήρηση συστημάτων που αποτελούν την προσαρμοσμένη λύση για τη μεταφορά ενέργειας και δεδομένων σε κινητά μηχανήματα και συστήματα. Εκτός από την αναμφισβήτητη εξειδίκευση στον τομέα, η εταιρεία διακρίνεται επίσης για την τεχνική εξειδίκευση και την καινοτομικότητά της: Έτσι συνδυάζονται όλες οι διαδεδομένες σήμερα τεχνικές για την μεταφορά ενέργειας και δεδομένων, όπως συστήματα φορείων αγωγών, αγωγοί συλλέκτη, ελατηριωτά και μηχανοκίνητα τύμπανα αγωγών, σώματα δακτυλίων συλλέκτη με τροφοδοσία ενέργειας χωρίς επαφή, λύσεις φόρτισης μπαταριών και συστήματα διαχείρισης μπαταριών έως ραδιοτηλεχειριστήρια ασφαλείας και κινητά συστήματα ελέγχου από τον ίδιο κατασκευαστή. Για τον πελάτη, αυτό συνεπάγεται την ανεξάρτητη από το προϊόν παροχή συμβουλών και τη βέλτιστη τεχνική υλοποίηση από τον ίδιο κατασκευαστή για πολλές εφαρμογές στη βιομηχανία, στα συστήματα διασκέδασης ή στη μεταφορά ατόμων.

  4. BLICKLE RÄDER+ROLLEN GMBH U. CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Blickle ανήκει στους ηγετικούς κατασκευαστές τροχών και τροχίσκων παγκοσμίως. Στο τυπικό πρόγραμμα της επιχείρησης περιλαμβάνονται περισσότερα από 30.000 προϊόντα. Η Blickle αναπτύσσει ειδικές λύσεις για ειδικές απαιτήσεις. Σήμερα η επιχείρηση παράγει ετησίως πάνω από 15 εκατομμύρια τροχούς, τροχούς καθοδήγησης και σταθερούς τροχίσκους. Τα ροδάκια και οι τροχίσκοι χρησιμοποιούνται σε μηχανήματα και συσκευές μεταφοράς κάθε είδους, για παράδειγμα σε εφοδιαστικές αλυσίδες, στη μηχανολογία και την κατασκευή εγκαταστάσεων καθώς και στη βιομηχανία τροφίμων. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 1953. Η Blickle αρχικά κατασκεύαζε τροχούς για χειράμαξες. Από εκεί αναπτύχθηκε ένα πρόγραμμα τροχών, τροχών καθοδήγησης και σταθερών τροχίσκων ανώτερης ποιότητας. Το 1967 δημιουργήθηκε η πρώτη εταιρεία εμπορίας στο εξωτερικό. Σήμερα η Blickle εκπροσωπείται με 18 δικές της εταιρείες πωλήσεων στην Ευρώπη, τη Βόρεια Αμερική, την Ασία και την Αυστραλία, καθώς και με αποκλειστικούς αντιπροσώπους σε περισσότερες από 120 χώρες παγκοσμίως.

  5. KNOLL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η KNOLL Maschinenbau είναι ο κορυφαίος προμηθευτής για συστήματα μεταφοράς και φίλτρων, καθώς και αντλίες για ρινίσματα και ψυκτικά λιπαντικά στην επεξεργασία μετάλλων. Με ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα προϊόντων υλοποιούνται ολοκληρωμένα συστήματα και λύσεις συστημάτων με κεντρικές και αποκεντρωμένες λειτουργίες. Έχουμε εξελίξει μια γκάμα προϊόντων που καθιστούν αποδοτικότερες τις εργαλειομηχανές και καθαρότερες και αποδοτικότερες τις διαδικασίες παραγωγής. Όλοι οι τομείς στους οποίους εργαλειομηχανές τορνάρουν, φρεζάρουν, τρυπούν ή λειαίνουν, χρησιμοποιούν προϊόντα KNOLL. Παραδείγματα είναι η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία, η κατασκευή οχημάτων, καθώς και η αεροπορική και διαστημική βιομηχανία. Για επιβατικά αυτοκίνητα, ξυράφια, ζάντες αυτοκινήτων, μαχαίρια ή κινητά τηλέφωνα – ι κατάλογος των τελικών προϊόντων στην παραγωγή των οποίων συμβάλλει η KNOLL, είναι πολυδιάστατος. Τα ευέλικτα συστήματα συναρμολόγησης και μεταφοράς λύνουν απαιτητικά ζητήματα διοικητικής μέριμνας και συμπληρώνουν τη γκάμα των προϊόντων. Η KNOLL εκπροσωπείται παγκοσμίως – με τις δικές της θυγατρικές εταιρείες στις ΗΠΑ, στην Κίνα, στην Πολωνία και στην Ιταλία, καθώς και με αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. K.-D. HERMANN GMBH CONTACT AUSZEICHNUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως έμπειρος εμπορικός και βιομηχανικός συνεργάτης, αναπτύσσουμε λύσεις προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών μας. Η τέλεια επεξεργασία και οι αυστηροί έλεγχοι ποιότητας καθιστούν τις συσκευές και τις ετικέτες επαφής ένα μοναδικό επώνυμο προϊόν. Σας δίνουμε μια μικρή γεύση των προϊόντων μας: συστήματα χειροκίνητης ετικετέζας επαφής - χειροκίνητες ετικετέζες και μηχανήματα διανομής ετικετών- ετικέτες επαφής για τη σήμανση προϊόντων - ετικέτες ποιότητας για τη βιομηχανία και το εμπόριο - ετικέτες κοσμημάτων και διαφημιστικές ετικέτες- ετικέτες ζύγισης - εκτυπωτές ετικετών - θερμικοί εκτυπωτές και εκτυπωτές θερμικής μεταφοράς - λογισμικό ετικετών - ταινίες άνθρακα και άλλα εξαρτήματα - ειδικές λύσεις για ετικετέζες επαφής - πλήρως αυτόματα και ημιαυτόματα συστήματα εκτύπωσης και ετικετοποίησης Αντικείμενα προώθησης πωλήσεων - Ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ένδειξης τιμών και πληροφοριών Εξοπλισμός καταστημάτων - Πιστολέτα συρραφής και συρραπτικά συρραφής - Ταμειακές μηχανές Ασφάλιση προϊόντων- Συστήματα ασφάλισης προϊόντων - Αυτοκόλλητες και σκληρές ετικέτες.

  2. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  3. SÜDSTRAHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα μηχανήματα παγοβολής ξηρού πάγου της σειρά Powerjet έχουν ακόμη μεγαλύτερη απόδοση με παροχή πάγου από 40 έως 150 kg/ώρα. Χάρη στο αποτελεσματικό σύστημα ενός εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να παραχθεί μια πολύ ισχυρή ριπή, με την οποία μπορούν να αφαιρούνται ακόμη και οι πλέον επίμονοι ρύποι. Με τη νέα σειρά μπορείτε να επιλέξετε για την κατάλληλη συσκευή σε πεδίο εφαρμογής 1 m³ – 20 m³ την ποσότητα αέρα και πίεση αέρα από 3 έως το πολύ 20 bar. Τελευταία παράγουμε επίσης κοκκοποιητές για ξηρό πάγο. Τα χαρακτηριστικά απόδοσης της εταιρείας μας: γερμανική παραγωγή, ανάπτυξη και σχεδίαση, εμπειρία άνω των 15 ετών με μεγάλο αριθμό επαγγελματικών δικαιωμάτων προστασίας, υψηλό πρότυπο ποιότητας με δική μας διασφάλιση ποιότητας στην παραγωγή και στην εισαγωγή και εξαγωγή προϊόντων, προϊόντα και σχεδίαση με δικαιώματα προστασίας, ιδιόκτητοι εκθεσιακοί χώροι, εγκατάσταση παγοβολής για δοκιμές και παγοβολή στις εγκαταστάσεις της εταιρείας (με ραντεβού).

  4. BLUEPRINT AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BLUEPRINT AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  5. HORLACHER + HINTSCHE PACKAGING TECHNOLOGY

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORLACHER + HINTSCHE PACKAGING TECHNOLOGY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  1. SCHUH SCHELL

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHUH SCHELL, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ενδυματοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Δέρματα - μηχανήματα για τη βιομηχανία, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Παπούτσια, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Δέρματα - μηχανήματα για τη βιομηχανία, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Παπούτσια, και Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά. Έχει έδρα σε Bisingen, Γερμανία.

  2. RÜHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RÜHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Grafenhausen, Γερμανία.

  1. MIWE BRÄUNLINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MIWE BRÄUNLINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bräunlingen, Γερμανία.

  2. ROBOMOTION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROBOMOTION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  3. KÄLTE-RUDI GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KÄLTE-RUDI GMBH & CO.KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  4. MEIKO WERKSVERTRETUNG SÜDWEST GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEIKO WERKSVERTRETUNG SÜDWEST GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. KELLEREI- UND ANLAGENTECHNIK DIETMAR SCHMIDT

    Γερμανία

    Η εταιρεία KELLEREI- UND ANLAGENTECHNIK DIETMAR SCHMIDT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Merdingen, Γερμανία.

  6. MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENBAU KALTENBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής, Μηχανές και εξοπλισμός για τη βιομηχανία καλλυντικών, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανές για τη συμπήκνωση και τη γαλάκτωση στη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Neuenburg/zienken, Γερμανία.

  7. BESTE WASSERAUFBEREITUNG GMBH BERNHARD STEGMAIER

    Γερμανία

    Η εταιρεία BESTE WASSERAUFBEREITUNG GMBH BERNHARD STEGMAIER, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  8. JUNKER-FILTER GMBH.

    Γερμανία

    Η εταιρεία JUNKER-FILTER GMBH., και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Sinsheim, Γερμανία.

  1. KARL SCHNELL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL SCHNELL GMBH & CO. KG, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία. Έχει έδρα σε Winterbach, Γερμανία.

  2. VISCON GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VISCON GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Fichtenau, Γερμανία.

  3. MASCHINPEX MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINPEX MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  4. ARNOLD FLEISCHEREIBEDARF INH. GILBERT ESSLINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARNOLD FLEISCHEREIBEDARF INH. GILBERT ESSLINGER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wendlingen, Γερμανία.

  5. STENGELIN - SPECKER KLÄRANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STENGELIN - SPECKER KLÄRANLAGEN GMBH, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Dürbheim, Γερμανία.

  6. TELSCHIG-VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Επαγγελματικός χειρισμός χύδην υλικών. Λύσεις υψηλής τεχνολογίας για το χειρισμό χύδην υλικών για πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εδώ και περισσότερα από 45 χρόνια, η Telschig Verfahrenstechnik συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων στον κόσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και συστημάτων για τον τεμαχισμό, το άνοιγμα και την εκκένωση σάκων και Big Bag, καθώς και για συστήματα μεταφοράς πεπιεσμένου αέρα και την κατασκευή εγκαταστάσεων στον τομέα του χειρισμού χύδην υλικών. Με το σύνθημα «δεν διαθέτουμε μηχανήματα, υλοποιούμε λύσεις» σχεδιάζουμε κάθε εγκατάσταση με απόλυτη ακρίβεια με βάση τις απαιτήσεις του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό διαθέτουμε διάφορες τεχνικές λύσεις μεταποίησης. Εκτός από το σχεδιασμό νέων εγκαταστάσεων παραγωγής βελτιστοποιούμε με τις λύσεις μας υφιστάμενες, εξελιγμένες διαδικασίες παραγωγής. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας: μηχανήματα τεμαχισμού (θραυστήρες σβώλων), εκκένωση σάκων (μονάδες και συστήματα εκκένωσης σάκων), χειρισμός Big Bag (συστήματα και μονάδες εκκένωσης BigBag).

  7. T.G. RITTER SPEZIALMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία T.G. RITTER SPEZIALMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Jungingen, Γερμανία.

  8. GÜNTHER RAPP

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER RAPP, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, και Συσκευασία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Gaggenau, Γερμανία.

  9. DIETER KÜHNE WERKZEUGE WERKZEUGMASCHINEN VERTRETUNGEN GMBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

    Γερμανία

  10. BBVERPACKUNGSMASCHINEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BBVERPACKUNGSMASCHINEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κονσερβοποιΐα - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Aichtal, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μεταφορές βιομηχανικών μηχανημάτων

Αριθμός αποτελεσμάτων.

78 Επιχειρήσεις

Kατηγορια