• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μετατροπη εγκαταστασεων

Αποτελέσματα για

Μετατροπη εγκαταστασεων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SOLARCRAFT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SOLARCRAFT GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια- εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, εγκαταστασεις κλιματισμου, αντλιες θερμοτητας, Ανανεώσιμες μορφές ενέργειας, και ενεργητική απόδοση. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. HYDRO-ELEKTRIK GMBH / HYDROGROUP

    Γερμανία

    Η εταιρεία HYDRO-ELEKTRIK GMBH / HYDROGROUP, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, και Αποθέματα νερού για την κατάσβεση πυρκαϊάς. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  3. GIROLAMI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GIROLAMI GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Απολυμαντικά, μη ιατρικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, δοσομετρητες, τοποθετησεις φιλτρων νερου, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLARSPRING GMBH MEMBRANE SOLUTIONS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις μετατροπης νερου σε ποσιμο, εξυγίανση υδάτων, και ψεκαστηρες. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. AQUACASITA

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUACASITA, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αυτόματοι ψύκτες νερού. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα, και συσκευες καθαρισμου νερου οικιακης χρησης. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. OSMOSEANLAGE-KAUFEN.DE

    Γερμανία

    Η εταιρεία OSMOSEANLAGE-KAUFEN.DE, είναι Έμπορος λιανικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις για τη μετατροπη υδατων σε ποσιμα. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  2. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  3. INDUCTOHEAT EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Καλώς ορίσατε. 6 δεκαετίες εξειδίκευση στον τομέα της επαγωγής! Inductoheat Europe - Ο συνεργάτης σας για κάθε ζήτημα σχετικό με την επαγωγική θέρμανση και τη θερμική επεξεργασία! Ως μέλος του δραστηριοποιούμενο σε παγκόσμιο επίπεδο ομίλου Inductotherm, είμαστε μια τεχνολογικά κορυφαία στην Ευρώπη επιχείρηση στον τομέα της επαγωγικής θέρμανσης. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε στην έδρα μας στο Reichenbach επαγωγικά συστήματα θέρμανσης για διάφορες βιομηχανικές εφαρμογές. Παράγουμε τόσο τυποποιημένες όσο και ειδικές εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας, καθώς και μεγάλη γκάμα μετατροπέων. Επιπλέον, η Inductoheat Europe λειτουργεί δύο εγκαταστάσεις θερμικής επεξεργασίας κατά παραγγελία στο Reichenbach και στο Darmstadt, όπου πραγματοποιείται θερμική επεξεργασία μικρών και μεγάλων σειρών προϊόντων των πελατών μας. Το τμήμα παραγωγής επαγωγέων της εταιρείας μας παράγει αυτά τα ειδικά για κάθε εφαρμογή αναλώσιμα σε ποιότητα κατασκευαστή αρχικού εξοπλισμού και, κατά παραγγελία και με «ταχύτητα Express»!

  4. SCHÄFER ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Μετατροπείς DC/DC, τροφοδοτικά AC/DC & φορτιστές, μετατροπείς DC/AC, μετατροπείς συχνότητας AC/AC, ενεργά αρμονικά φίλτρα, ηλεκτρονικά φορτία και ρυθμιζόμενα με θυρίστορ τροφοδοτικά & φορτιστές. ΓΚΑΜΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ: Ως κατασκευαστής άνω των 4.000 βασικών τροφοδοτικών από 100 W έως 45 kW, η επιχείρηση διαθέτει επίσης δυνατότητες ανάπτυξης προϊόντων σύμφωνα με τις επιθυμίες του πελάτη έως 3 MW. ΤΕΧΝΟΓΝΩΣΙΑ: Η SCHÄFER, κατασκευαστής με εμπειρία άνω των 40 ετών στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής τροφοδοτικών για τη βιομηχανία, είναι συνώνυμη με την ποιότητα «made in Germany». Η διευθυνόμενη από τους ιδιοκτήτες, μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα στη Νότια Γερμανία, εγκαταστάσεις παραγωγής στην Ιρλανδία και αντιπροσωπείες στη Βοστόνη, ΗΠΑ και στο Ντουμπάι, ΗΑΕ, αντιπροσωπεύεται επίσης σε ολόκληρο τον κόσμο.

  5. PHOCOS AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHOCOS AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλιακή ενέργεια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετατροπείς, ηλιακες εγκαταστασεις, και Τεχνολογία ηλιακής ενέργειας. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.