• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεταξι

Αποτελέσματα για

Μεταξι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  2. MARGIT VALJAK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MARGIT VALJAK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Μετάξι - υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Υφάσματα, Μετάξι - υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Wildberg-Gültlingen, Γερμανία.

  3. ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESRO-JERSEY STOFFVERTRIEB E.K., είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικές κλωστοϋφαντουργικές ίνες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υφάσματα, Μετάξι - υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, Ανδρικά ενδύματα, Υφάσματα, Μετάξι - υφάσματα, Υφάσματα για έτοιμα ενδύματα, και Ανδρικά ενδύματα. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  4. IMKEREI R.P HONEY BEE

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMKEREI R.P HONEY BEE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελισσοκομία και μετάξι. Έχει έδρα σε Grafenau, Γερμανία.

  5. S C H I N L E P E R L S E I D E N GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία S C H I N L E P E R L S E I D E N GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μετάξι - υφάσματα, και Μετάξι - υφάσματα. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KINZIG-WERBUNG, GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

  2. DEUTSCHES METALLFASERWERK DR. SCHWABBAUER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εμείς, η DEUTSCHES METALLFASERWERK είμαστε μια επιτυχημένη οικογενειακή επιχείρηση που ιδρύθηκε το 1951 και βρίσκεται ήδη στην τρίτη γενιά. Η εμπειρία μας στους τομείς της ανάπτυξης και της παραγωγής μεταλλικών ινών STAX εκτείνεται σε εντελώς διαφορετικά υλικά και μορφές παράδοσης, καθώς και συνεχείς ίνες, κοντές ίνες ή μη υφαντά υφάσματα. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής συγκαταλεγόμαστε σήμερα μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων του κλάδου. Στις εγκαταστάσεις μας στο Neidenstein της Γερμανίας και στο Dasnice της Τσεχίας παράγουμε μεταλλικές ίνες STAX από μη κραματοποιημένο χάλυβα, ανοξείδωτο χάλυβα 1.4113 και 1.4841, χαλκό Cu99, ορείχαλκο MS67 και αλουμίνιο AlMg5. Ένα νέο υλικό για τη δική σας εφαρμογή θα μπορούσε να περιλαμβάνεται σε αυτά τα υλικά.

  3. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  4. REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

  5. DAHLINGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Ch. Dahlinger GmbH & Co KG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευασιών και προθηκών κοσμημάτων και ρολογιών υψηλής ποιότητας. Από το 1871 σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τη συλλογή μας σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και στον τομέα της χονδρικής πώλησης. Μεταξύ των πελατών μας σε 72 χώρες συγκαταλέγονται κοσμηματοπώλες, χρυσοχόοι, σχεδιαστές κοσμημάτων, ωρολογοποιοί, μπουτίκ δώρων, εκδοτικοί οίκοι, έμποροι αντικών, καταστήματα Online, εμπορικές επιχειρήσεις, διαφημιστικά γραφεία, σύλλογοι, ιδρύματα και πολλοί άλλοι. Εκτός από την κλασική συλλογή μας, αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες συσκευασίες και προθήκες για αναγνωρισμένες μάρκες.

  1. MASCHINENFABRIK BERTHOLD HERMLE AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Maschinenfabrik Berthold Hermle AG με έδρα το Gosheim στο Heuberg, στην περιφέρεια Tuttlingen συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως κορυφαίων κατασκευαστών μηχανικών φρεζών/κέντρων επεξεργασίας.

  2. SALEM-FRUCHT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η SALEM-Frucht GmbH & Co. KG είναι επιχείρηση χονδρικής πώλησης μήλων και αχλαδιών στην Bodensee. Δίνουμε ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα των φρούτων μας και για το λόγο αυτό είμαστε σε διαρκή και προσωπική επαφή με τους παραγωγούς μας. Οι 250 παραγωγοί μας εργάζονται σύμφωνα με τις οδηγίες της ολοκληρωμένης παραγωγής και διαθέτουν πιστοποίηση QS και EurepGap. Μεταξύ των σημαντικότερων ποικιλιών μήλων συγκαταλέγονται τα είδη Royal Gala, Braeburn, Jonagold, Elstar, Golden Delicious, Idared, CoxOrange, Rubinette, Boskoop, KIKU

  1. DIGICON AG CD- & DVD-PRESSWERK

    Γερμανία

    Με εμπειρία 15 ετών στον τομέα του πρεσαρίσματος CD, η digiCon AG συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σύγχρονων παραγωγών CD υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη. Οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι, στούντιο μουσικής & βιομηχανικές επιχειρήσεις της Γερμανίας αναθέτουν στην digiCon το πρεσάρισμα των δικών τους παραγωγών CD. Τα προϊόντα μας: πρεσάρισμα DVD, παραγωγή CD, παραγωγή DVD, πρέσα CD, πρέσα DVD, Digipack, DVD Glasmastering, συσκευή USB. Επίσης παράγουμε συσκευές USB με εκτύπωση λογότυπου, συσκευές USB με χάραξη λογότυπου, συσκευασίες για συσκευές USB.

  2. FASHION CONCEPT GERMANY OFFICE

    Γερμανία

    Από την ίδρυση της Jimmy Sanders το 1991, το όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε μια ισχυρή μάρκα lifestyle, για προϊόντα ανθεκτικά, υψηλής ποιότητας, με κλασικό και σύγχρονο στυλ για άντρες και γυναίκες. Η συλλογή Jimmy Sanders περιλαμβάνει μπλουζάκια, μπλούζες πόλο, φούτερ, πουλόβερ και πολλά άλλα. Το διαδικτυακό κατάστημα JimmySanders.com προσφέρει δωρεάν παράδοση σε όλο τον κόσμο με πολιτική επιστροφής χωρίς προβλήματα. Πιστεύουμε ότι η παγκόσμια εμβέλειά μας, η ευρεία γκάμα των προϊόντων μας και η πολυκαναλική διανομή που ακολουθούμε είναι μοναδική μεταξύ των εταιρειών πολυτελείας και ενδυμάτων.

  3. OTTO GANTER GMBH + CO. KG NORMTEILEFABRIK

    Γερμανία

    Ο κορυφαίος συνεργάτης για πρότυπα στοιχεία. Η Ganter που ιδρύθηκε το 1894 ως μηχανουργείο στο Furtwangen του Μέλανα Δρυμού, παρουσίασε ήδη το 1912 τον πρώτο κατάλογο πρότυπων στοιχείων – πέντε χρόνια πριν από την ίδρυση του οργανισμού Deutschen Industrie Norm (DIN). Σήμερα, η επιχείρηση που διευθύνεται στο μεταξύ από την τέταρτη γενιά της οικογένειας, είναι με περισσότερα από 60.000 διαθέσιμα από την αποθήκη πρότυπα στοιχεία κορυφαία στον τομέα της ανάπτυξης και της παραγωγής πρότυπων στοιχείων. Προκειμένου αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον, η Ganter επενδύει στη συνεπή μετεξέλιξη της γκάμας των προϊόντων, στην υπερσύγχρονη παραγωγή και διοικητική μέριμνα, καθώς και σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αποδοτικών εταίρων.

  4. GALVANOFORM, GESELLSCHAFT FÜR GALVANOPLASTIK MBH

    Γερμανία

    Υπερσύγχρονη τεχνολογία παραγωγής. Η γαλβανική μορφοποίηση συγκαταλέγεται μεταξύ των σημαντικότερων μεθόδων της βιομηχανικής παραγωγής. Η GALVANOFORM προμηθεύει πελάτες από τους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, της αεροναυπηγικής, των ειδών υγιεινής κλπ. Ό, τι και αν θέλετε να παράγετε, η GALVANOFORM σας συνοδεύει από την ανάπτυξη του προϊόντος έως τη μαζική παραγωγή. Για την αυτοκινητοβιομηχανία κατασκευάζουμε μ.ά. εργαλεία εσωτερικού IMG (TPN), Slush, ψεκασμού, χύτευσης, (RIM/ROM) και εργαλεία χειροποίητης στρωμάτωσης εξωτερικού.

  5. EMTRION GMBH

    Γερμανία

    emtrion - your partner for embedded systems! Η emtrion GmbH από την Καρλσρούη της Γερμανίας υποστηρίζει πελάτες βήμα προς βήμα σε όλα τα επίπεδα της διαδικασία ανάπτυξης και κατά την συνακόλουθη ενσωμάτωση. Το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών εκτείνεται από τη σχεδίαση του υλισμικού και του υλικολογισμικού έως την ανάπτυξη λογισμικού και τη μαζική παραγωγή, Made in Germany. Όλες οι τυποποιημένες μονάδες είναι μεταξύ τους συμβατές, με αποτέλεσμα ο χρήστης να μπορεί να αλλάζει εύκολα τις διάφορες μονάδες. Η υψηλή μακροπρόθεσμη διαθεσιμότητα έως 15 ετών καθιστά δυνατή τη χρήση σε σιδηροδρομικά συστήματα και συστήματα ιατρικής τεχνολογίας επιπλέον των βιομηχανικών εφαρμογών.