• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μελέτη

Αποτελέσματα για

Μελέτη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  2. NIDEC GRAESSNER GMBH & CO. KG THE GEAR COMPANY

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι εξατομικευμένες λύσεις είναι η βασική μας δραστηριότητα. Και αντί της εξειδίκευσης σε επιμέρους τομείς, π.χ., απλώς στην ανάπτυξη, διαθέτουμε ολοκληρωμένη τεχνογνωσία σε όλους τους σχετικούς τομείς. Από το μητρώο φορτίων και το πρώτο σκίτσο έως την παραγωγή της σειράς 0 με εντατική δοκιμαστική λειτουργία. Επώνυμοι πελάτες από τον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων και εγκαταστάσεων δεν αξιοποιούν μόνο την καινοτομική τεχνολογία κίνησης της εταιρείας μας, αλλά και την αφοσίωσή μας σε παραδοσιακές αξίες, όπως ποιότητα, αξιοπιστία και τήρηση των προθεσμιών. Κατά την εργασία δίδουμε πάντοτε έμφαση στην αποδοτικότητα και συνυπολογίζουμε τον προϋπολογισμό σας. Όποιος θέλει να συνδυάσει την απόδοση με την ακρίβεια, πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τους διάφορους τομείς και τις εφαρμογές. Ο συνεργάτης συστημάτων της βιομηχανίας διαθέτουμε εντελώς ιδιαίτερες λύσεις από τις προδιαγραφές έως τη μαζική παραγωγή: αναπτύσσουμε την καλύτερη δυνατή απόδοση Engineering για περισσότερη ροπή, λιγότερο θόρυβο, μεγαλύτερο βαθμό απόδοσης και μεγαλύτερη ακρίβεια.

  3. DR.-ING. MAX SCHLÖTTER GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Dr.-Ing. Max Schlötter GmbH & Co.KG - Πληροφορίες - Η επωνυμία Schlötter σημαίνει εξειδίκευση στη γαλβανοτεχνική. Άνω των 100 εμπειρία στην ανάπτυξη ηλεκτρολυτών για τη γαλβανική επίστρωση και της σχετικής τεχνολογίας εγκαταστάσεων αποτελούν τη βάση της επιτυχίας μας. Ως εξειδικευμένη εταιρεία γαλβανοτεχνικής διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις: για τη χημεία, την τεχνολογία εγκαταστάσεων και το σέρβις. Χημεία: Προσαρμοσμένες και καινοτομικές λύσεις σε όλους τους τομείς της τεχνολογίας εγκαταστάσεων · Τεχνολογία εγκαταστάσεων: Εξατομικευμένες εγκαταστάσεις για ολοκληρωμένες λύσεις προσαρμοσμένες μα απόλυτη ακρίβεια στις ανάγκες σας · Σέρβις: Ολοκληρωμένο σέρβις των εγκαταστάσεων και των χημικών προϊόντων σας. Στο πλαίσιο αυτό είμαστε πάντοτε ο συνεργάτης των πελατών μας: Στόχος μας είναι να καθιστούμε δυνατές καινοτομικές και αποδοτικές επιφάνειες και επιστρώσεις και να υποστηρίζουμε τους πελάτες μας κατά την ανάπτυξη νέων συστημάτων στρώσεων με τον καλύτερο δυνατό τρόπο: από τη σχεδίαση έως την υλοποίηση. Η Schlötter διακρίνεται για τις λύσεις προστασίας του περιβάλλοντος και των πόρων για τους πελάτες: Μέθοδοι εξοικονόμησης ενέργειας για τη βελτιστοποίησης και τον περιορισμό της δικής σας κατανάλωσης ενέργειας · Έξυπνη αξιοποίηση των πόρων μας – από την επανεπεξεργασία των λυμάτων έως την ολοκλήρωση κυκλωμάτων υλικών κατασκευής · Με τη βοήθεια βάσεων δεδομένων και ένα λογισμικό οικολογικού ισοζυγίου απεικονίζονται κυκλώματα υλικών και αναλύονται οι επιπτώσεις στο περιβάλλον.

  4. INSTITUT FÜR MARKTPSYCHOLOGIE MANNHEIM PROF. DR. GERT GUTJAHR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία INSTITUT FÜR MARKTPSYCHOLOGIE MANNHEIM PROF. DR. GERT GUTJAHR GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. SK-KONSTRUKTION

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SK-KONSTRUKTION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Gernsbach, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SL RASCH GMBH SPECIAL AND LIGHTWEIGHT STRUCTURES

    Γερμανία

    Οι λύσεις μας είναι θεαματικά απλές. Η SL-Rasch είναι ένα γραφείο αρχιτεκτόνων και μηχανικών που διακρίνεται για την ανάπτυξη εξαιρετικά ελαφριών κατασκευών και κατασκευών μετατρέψιμων μεμβρανών. Αποτελούμενη από μια διεθνή ομάδα αρχιτεκτόνων, πολιτικών μηχανικών, μηχανολόγων μηχανικών και μηχανικών υπολογιστών, η εταιρεία εδρεύει στη Στουτγκάρδη και διοικείται σήμερα από τη 2η γενιά. Με επιστημονικές μεθόδους βασισμένες στις βασικές αρχές αντίληψης της μορφής του Φράι Όττο. η διεπιστημονική ομάδα αναζητά αντικειμενικά τις καλύτερες λύσεις για εξαιρετικές ελαφριές αρχιτεκτονικές κατασκευές. Εδώ και πάνω από 30 χρόνια, η SL Rasch αναπτύσσει μεταξύ άλλων μεγάλες επαγγελματικές ομπρέλες, οι οποίες χρησιμοποιούνται με επιτυχία παγκοσμίως ως μετατρέψιμες κλιματικές στέγες για ανοιχτούς χώρους, καθώς και σε μεγάλη αστική κλίμακα. • Ελαφριά αρχιτεκτονική κατασκευή • Ειδικές κατασκευές • Κατασκευές με μετατρέψιμες μεμβράνες • Ανάπτυξη ελαφρών υλικών • Ανεμομηχανική - CFD-FSI Προσομοίωση • Τρισδιάστατη μοντελοποίηση, εικονική πραγματικότητα

  2. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

    Γερμανία

    Η zeratec® είναι μια νέα, δυναμική επιχείρηση που έχει εξειδικευτεί στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών της τεχνολογίας φρεζαρίσματος CNC και αφαίρεσης υλικού. Χάρη στην πολυετή εμπειρία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Sasa Drljaca σε φημισμένες επιχειρήσεις είμαστε μεν μια νέα, αλλά σε καμία περίπτωση άπειρη επιχείρηση. Έτσι μπορούμε να διασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας για τους πελάτες μας. Η μονάδα παραγωγής και κατασκευής μας βρίσκεται στο Renchen, στον αυτοκινητόδρομο A5 μεταξύ Achern και Offenburg. Εργαζόμαστε με υπερσύγχρονα συστήματα CNC που, όπως εξυπακούεται, πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις. Και είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε όλα σχεδόν τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης υλικού: από πλαστικό έως αλουμίνιο και τιτάνιο. Σ τον τομέα μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν θα μπορούσαμε να λύσουμε. Εξυπακούεται ότι εργαζόμαστε με εξαιρετική ακρίβεια και παραδίδουμε πάντοτε γρήγορα και εμπρόθεσμα. Κατόπιν αιτήματος, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν φυσικά και υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης των παραγγελιών.

  3. K.H. SCHMALZ GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευή εγκαταστάσεων, παραγωγή και διάθεση δοσιμετρικών συστημάτων για κεντρικές και αποκεντρωμένες εγκαταστάσεις τροφοδοσίας υλικών αποχύτευσης, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, συστήματα υψηλής πίεσης, με έλεγχο συχνότητας, χημικά προϊόντα επεξεργασίας υδάτων, σταθεροποιητές σκληρότητας, μέσα αντιδιαβρωτικής προστασίας, γενικά δοσιμετρικά συστήματα, αποσκλήρυνση νερού και σέρβις. Ορισμένα άλλα προϊόντα: δοσιμετρικά συστήματα για υλικά αποχύτευσης, επεξεργασία νερού για υγραντήρες αέρα, δοσιμετρικές συσκευές, εγκαταστάσεις επεξεργασίας υδάτων, εξέταση λεγιονέλλλας και πολλά άλλα

  4. CERESANA EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESANA EK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι επιχειρήσεων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές, μελετες αγορας, αναλυσεις αγορας, Αυτοκινητοβιομηχανία, και Χημικά - εισαγωγές-εξαγωγές. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. HORVATH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HORVATH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ακοπα κλειδια. Έχει έδρα σε Magstadt, Γερμανία.

  1. MERKLE & PARTNER INGENIEURBÜRO GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERKLE & PARTNER INGENIEURBÜRO GBR, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Heidenheim, Γερμανία.

  2. VI2PARTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία VI2PARTS, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Herdwangen-Schönach, Γερμανία.

  1. NORA WERNER DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία NORA WERNER DESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός σχεδιασμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρισδιαστατο σχεδιο, μελετες ντιζαϊν επιπλων, και μελετες ντιζαϊν υποδηματων. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. RK SYSTEM- & LINEARTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RK SYSTEM- & LINEARTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Salem, Γερμανία.

  3. AFP GEBÄUDETECHNIK - ARNOLD FISCHER PLANUNGSBÜRO

    Γερμανία

    Η εταιρεία AFP GEBÄUDETECHNIK - ARNOLD FISCHER PLANUNGSBÜRO, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανική - γραφεία βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Sachsenheim, Γερμανία.

  4. M10 INDUSTRIES AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία M10 INDUSTRIES AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση ειδικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  5. PLUS MANUFACT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLUS MANUFACT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Jagstzell, Γερμανία.

  6. WINFRIED REBEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WINFRIED REBEL GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσωτερικός εξοπλισμός, διαρρυθμιση μπανιου, και επιπλα εσωτερικων χωρων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  7. LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LIBERTAS - EUROPÄISCHES INSTITUT GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδόσεις γενικής φύσεως, Ηλεκτρονικές εκδόσεις, Εκδόσεις γενικής φύσεως, και Ηλεκτρονικές εκδόσεις. Έχει έδρα σε Rangendingen, Γερμανία.

  8. GÜTHLER INGENIEURE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜTHLER INGENIEURE GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τοπογραφικά γραφεία μελετών. Έχει έδρα σε Waldshut-Tiengen, Γερμανία.

  1. MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOD21 OHG MARKETING INTELLIGENCE ON DEMAND., είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μελέτες μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνοδεία στο εξωτερικό, γραφείο μελετών, αναλυση ανταγωνιστικων στρατηγικων, και αναλυσεις αγορας. Έχει έδρα σε Heidelberg, Γερμανία.

  2. CERESANA EK

    Γερμανία

    Η εταιρεία CERESANA EK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι στρατηγικής μάρκετινγκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοχημεία, περιβάλλον - μελέτες και έρευνες, ερευνες και πληροφοριες σχετικα με ξενη τοπικη αγορα, μελετες αγορας, συμβουλοι σχετικα με πλαστικα υλικα, και Βιοχημεία, περιβάλλον - μελέτες και έρευνες. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. EISENLOHR INDUSTRIE-ELEKTRONIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EISENLOHR INDUSTRIE-ELEKTRONIK, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. AGUTI DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AGUTI DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντιζάιν έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μελετες ντιζαϊν επιπλων, μελετες βιομηχανικου ντιζαϊν, και γραφιστικη. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  5. FINIDA MESSTECHNIK - SCHWINGUNGSMESSUNG & NVH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FINIDA MESSTECHNIK - SCHWINGUNGSMESSUNG & NVH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  6. PDLAB

    Γερμανία

    Η εταιρεία PDLAB, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικός σχεδιασμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τρισδιαστατο σχεδιο, και μελετες βιομηχανικου ντιζαϊν. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  7. ZUR SCHÖNEN LINDE

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUR SCHÖNEN LINDE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταχειρισμένα έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικά έπιπλα, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Ντιζάιν έπιπλα, Έπιπλα - αναπαραγωγή αντικών, Μεταλλικά έπιπλα, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Ντιζάιν έπιπλα, και Έπιπλα - αναπαραγωγή αντικών. Έχει έδρα σε Eggenstein-Leopoldshafen, Γερμανία.

  8. ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZOLLIKOFER GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριονίδι και ροκανίδια, πριονιδια ξυλου, Πριονίδι και ροκανίδια, Έργα πολιτικού μηχανικού, και μελετη και κατασκευη εγκαταστασεων. Έχει έδρα σε Bad Wurzach, Γερμανία.

  9. ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT HANDTMANN MASCHINENFABRIK GMBH & CO KG, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ποτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μελετη και κατασκευη εγκαταστασεων, και κέντρα κατεργασίας. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  10. BRAAKE DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRAAKE DESIGN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ντηζάϊν - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανικός σχεδιασμός, μελετες βιομηχανικου ντιζαϊν, κατασκευη μηχανηματων, και Βιομηχανικός σχεδιασμός. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Μελέτη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

2.109 Επιχειρήσεις