• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μεγαλες ηλεκτρικες συσκευες

Αποτελέσματα για

Μεγαλες ηλεκτρικες συσκευες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. ELKO GMBH

    Γερμανία

    Ως αξιόπιστη και τεχνικά εξειδικευμένη επιχείρηση στον τομέα της τεχνολογίας καουτσούκ-μετάλλων και πολυουρεθάνης είμαστε στο πλευρό των πελατών μας με παροχή συμβουλών. Η ποιότητα, η εμπρόθεσμη παράδοση, η καλή σχέση τιμής-απόδοσης και η μεγάλη ευελιξία είναι τα πλεονεκτήματά μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο προμηθεύουμε πελάτες σε όλους τους κλάδους της βιομηχανίας, όπως, π.χ. κατασκευή μηχανημάτων, κατασκευή οχημάτων, τεχνολογία ψύξης, τεχνολογία μεταφοράς, ηλεκτρική βιομηχανία, κατασκευή γεωργικών μηχανημάτων, βιομηχανία αντλιών, κατασκευή συσκευών μέτρησης, προστασία του περιβάλλοντος. Η καλά ταξινομημένη αποθήκη μας με πολλές τυποποιημένες εκδόσεις εγγυάται τις μικρότερες προθεσμίες παράδοσης για μικρούς αριθμούς τεμαχίων, αλλά και για μεγάλες σειρές. ΟΙ ειδικές εκδόσεις που δεν περιλαμβάνονται στο απόθεμα παραδίδονται εντός 3-4 εβδομάδων. Διαπιστώστε και μόνοι σας το σοβαρό μας χαρακτήρα, την εμπρόθεσμη παράδοση και τις προσιτές τιμές μας.

  2. DAMBACH LAGERSYSTEME GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η DAMBACH Lagersysteme είναι ένας εδραιωμένος προμηθευτής συστημάτων αποθήκης και μεταφοράς. Με άνω των 45 εμπειρία, η DAMBACH διαμορφώνει το μέλλον των αυτοματοποιημένων συστημάτων αποθήκης. Η ολοκληρωμένη γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συσκευές χειρισμού ραφιών, συστήματα μετακίνησης παλετών, ηλεκτρική επιδαπέδια τροχιά, συστήματα ανύψωσης φορτίων, συστήματα ελέγχου και λύσεις αυτοματισμού. Η DAMBACH συνδυάζει τα υψηλής ποιότητας συστήματα μεταφοράς και αποθήκης για φορείς μεγάλων και μικρών φορτίων σε αποδοτικά συστήματα. Γενικές επιχειρήσεις και ολοκληρωτές συστημάτων σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από τα δικά μας διαχρονικά συστήματα αποθήκης - MADE IN GERMANY.

  3. HELMUT HARTMANN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT HARTMANN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις κουζίνας, Ηλεκτρικές κουζίνες, Επιπλώσεις κουζίνας, και Ηλεκτρικές κουζίνες. Έχει έδρα σε Hirschberg, Γερμανία.

  4. INFRAROTHEIZUNGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία INFRAROTHEIZUNGEN, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Bad Saulgau, Γερμανία.

  5. SOLOTHERM VERTRIEBSORGANISATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOLOTHERM VERTRIEBSORGANISATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. IRTECO

    Γερμανία

    Η εταιρεία IRTECO, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θέρμανση βιομηχανικές εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, και Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  2. FRANK STARK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANK STARK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φωτισμός αστικός, βιομηχανικός και εμπορικός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, Οικιακές συσκευές μικρές, Οικιακός φωτισμός και αξεσουάρ, Ηλεκτρικοί λαμπτήρες και σωλήνες, Μεγάλες οικιακές συσκευές, και Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  3. TAVRIDA ELECTRIC

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAVRIDA ELECTRIC, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός μεταφοράς. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ηλεκτρικός εξοπλισμός, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Ασφάλεια κυκλώματος, και ηλεκτρικες συσκευες. Έχει έδρα σε Tettnang, Γερμανία.

  4. HELMUT SCHMID GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELMUT SCHMID GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για μεγάλες οικιακές συσκευές, και Ανταλλακτικά και εξαρτήματα για μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.