• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • με δυνατοτητες προσαρμογης

Αποτελέσματα για

Με δυνατοτητες προσαρμογης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  2. LIPP GMBH BEHÄLTER UND SYSTEMLÖSUNGEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    LIPP GmbH - ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΣΤΕΡΕΑ, ΥΓΡΑ ΚΑΙ ΑΕΡΙΑ ΥΛΙΚΑ. Η LIPP GmbH στο Tannhausen είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για την κατασκευή δοχείων με εμπειρία άνω των 60 ετών. Διαθέτουμε υψηλής ποιότητας δοχεία και λύσεις συστήματος από χάλυβα για τη βιομηχανία, τις δημοτικές υπηρεσίες και τη γεωργία. Ο μοναδικός τρόπος κατασκευής της εταιρείας μας στο σύστημα LIPP® εξασφαλίζει άριστη ποιότητα. Επικεντρωνόμαστε στη μακρά διάρκεια ζωής, στην ευελιξία και στην δυνατότητα εξατομικευμένης προσαρμογής υλοποιώντας το έργο σας, από τα επιμέρους δοχεία έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση. Για τους πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο υλοποιούμε τα παρακάτω προϊόντα: δοχεία υγρών, βιοαντιδραστήρες, εγκαταστάσεις βιοαερίου, συσσωρευτές ενδιάμεσης αποθήκευσης και συσσωρευτές πόσιμου νερού. Από την πρώτη αρχή δίδεται έμφαση στην επιτυχία του συνολικού αποτελέσματος. Χρησιμοποιούνται κατάλληλα υλικά κατασκευής και υψηλής ποιότητας παρελκόμενα για την τήρηση των εκάστοτε ειδικών απαιτήσεων του προς αποθήκευση περιεχομένου. Με περισσότερα από 200 διπλώματα ευρεσιτεχνίας έχουμε ήδη υλοποιήσει περισσότερα από 30.000 έργα παγκοσμίως.

  3. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.

  4. SCC AIRCOMPRESSORS

    Γερμανία

    Τεχνολογία, βελτιστοποίηση, γλωσσική προσαρμογή, διαχείριση διαδικασιών, κατασκευή μηχανημάτων και υποστήριξη. Σε μια παγκόσμια οικονομία της αγοράς δεν αρκεί πλέον σήμερα να επικαλείται κανείς τη μακρόχρονη παράδοση. Αυτή δεν αποτελεί εγγύηση για το μέλλον της επιχείρισης ούτε και επιλογή την οποία πρέπει να εμπιστευτεί ο πελάτης. Η επιχείρηση ιδρύθηκε το 2013 από ειδικούς τεχνικούς που με βάση την επαγγελματική εμπειρία δεκαετιών σε παγκόσμιο επίπεδο γνωρίζουν επακριβώς τις βιομηχανικές αγορές, αξιολογούν και δοκιμάζουν προϊόντα επιτόπου και γνωρίζουν πως πρέπει να εκτιμούν της ευκαιρίες και τους κινδύνους νέων προϊόντων. Αυτή την εμπειρία και τη γνώση θέτουμε στη διάθεση των πελατών μας και τους παρέχουμε τη δυνατότητα να παράγουν με καινοτομικό και χαμηλού κόστους τρόπο προκειμένου να διατηρήσουν την ανταγωνιστικότητά τους.