• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • μέτρηση δύναμης

Αποτελέσματα για

Μέτρηση δύναμης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BURSTER PRÄZISIONSMESSTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η λύση για τεχνικές μετρήσεις. Με αυτό το σλόγκαν, η διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση τεχνικών μετρήσεων burster προμηθεύει εδώ και περισσότερο από έναν αιώνα από τις εγκαταστάσεις ανάπτυξης και παραγωγής της στη Γερμανία επώνυμους πελάτες σε ολόκληρο τον κόσμο με αισθητήρες, συσκευές μέτρησης ακριβείας και συστήματα μέτρησης για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων. Η burster είναι εκεί όπου η διασφάλιση της ποιότητας και η επιτήρηση της παραγωγής παίζουν κάποιο ρόλο. Με γνώμονα την ακρίβεια, την ποιότητα και την ευελιξία η μικρομεσαία επιχείρηση burster από τη Βάση-Βυρτεμβέργη αναπτύχθηκε σε διάστημα 50 ετών σε έναν από τους σημαντικότερους προμηθευτές συσκευών μέτρησης ακριβείας, αισθητήρων και συστημάτων για την επεξεργασία σημάτων αισθητήρων και την επιτήρηση διαδικασιών. Στη Γερμανία και σε ολόκληρο τον κόσμο, η burster προμηθεύει περισσότερους από 7500 πελάτες, στους οποίους η πρωτοπόρος και έμπειρη ομάδα μας προσφέρει υποστήριξη σε θέματα εφαρμογών ακόμα και πριν αυτοί λάβουν την απόφαση να αγοράσουν.

  2. DEUSCHLE SPINDEL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Οι άτρακτοί σας είναι στην Deuschle σε καλά χέρια. Εξειδίκευση εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Η Deuschle δραστηριοποιείται στη 2η γενιά. Ο ιδρυτής Karl Deuschle, ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία HSC, έχει θέσει πρότυπα. Η επιχείρηση προσαρμόζει δυναμικά στην αγορά τη γκάμα των προϊόντων της. Οι δυνατότητες επισκευής καλύπτουν ατράκτους έως 160.000 σ.α.λ. Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή των μηχανημάτων CNC, η Deuschle έχει τη λύση. Αυτές οι άτρακτοι κινητήρα χρησιμοποιούνται συνήθως σε λειαντήρες, μηχανικές φρέζες ή κέντρα επεξεργασίας. Και οι κύριες και κόντρα άτρακτοι των μηχανικών τόρνων υποβάλλονται σε τακτική επισκευή. Οι τομείς δραστηριότητας καλύπτουν πολλούς τομείς. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη αποτελεί σημαντικό πυλώνα. Οι 40 συνεργάτες μετεκπαιδεύονται στοχευμένα και συνεχώς με σεμινάρια κατάρτισης. Μακροπρόθεσμα απασχολούμενοι συνεργάτες (>25 ετών), μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, 400 μέσα ελέγχου και μηχανήματα τρισδιάστατης μέτρησης τελειοποιούν την ποιότητα. Τίποτε δεν επαφίεται στην τύχη.

  3. LANGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Langer στο Illmensee περιλαμβάνει τις δύο εταιρείες «Langer GmbH & Co. KG» και «LARO NC-Technik GmbH». Η γκάμα προϊόντων της Langer GmbH & Co. KG περιλαμβάνει τρεις κύριους τομείς: την κατασκευή καλουπιών και εργαλείων με την ανάπτυξη πλαστικών συστατικών, την κατασκευή εργαλείων χύτευσης υπό πίεση για πρωτότυπα εξαρτήματα και εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, το ταίριασμα δειγμάτων προκαταρκτικών σειρών και την παραγωγή μικρών σειρών εξαρτημάτων σε μηχανές χύτευσης υπό πίεση με δύναμη κλεισίματος 25-900 τόνων. Ο δεύτερος πυλώνας είναι η κατασκευή μοντέλων λειτουργιών Styling και Cubing. Ο τρίτος τομέας είναι η κατασκευή δοκιμίων και γνωμόνων όπου παράγονται μέσα καταγραφής μετρήσεων και δοκίμια από αλουμίνιο, χάλυβα ή ελαφρά υλικά κατασκευής για την ακριβή καταγραφή και τον έλεγχο εξαρτημάτων.