• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λύσεις φωτισμού

Αποτελέσματα για

Λύσεις φωτισμού

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. OPSYTEC DR. GRÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Opsytec Dr. Gröbel GmbH είναι ένας γνωστός κατασκευαστής και προμηθευτής συσκευών μέτρησης υψηλής ακρίβειας και πηγών ακτινοβολίας. Με εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη και στην παραγωγή, η Opsytec διαθέτει καινοτομικές λύσεις για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας μετρήσεων και φωτισμού. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας, συσκευές μέτρησης υπεριώδους ακτινοβολίας, ανιχνευτές ακτινοβολίας και συστήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που χρησιμοποιούνται στους τομείς του ελέγχου υλικών, της επιτήρησης περιβάλλοντος και της ιατρικής τεχνολογίας. Η Opsytec δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ακρίβεια, γεγονός που αντανακλάται στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών. Εκτός αυτού, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις, μ. ά., βαθμονόμηση και παροχή συμβουλών, για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Τα προϊόντα της Opsytec χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε εργαστήρια, ερευνητικά ιδρύματα και στη βιομηχανία και διακρίνονται για τη μακρά διάρκεια ζωής και την εξαιρετική αποδοτικότητά τους.

  2. HUGO BRENNENSTUHL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    brennenstuhl® σημαίνει ποιότητα και καινοτομία. Αυτή η απαίτηση συνοδεύει την οικογενειακή μας επιχείρηση για περισσότερα από 60 χρόνια κατά την ανάπτυξη νέων προϊόντων. Η ποιότητα και η ασφάλεια είναι οι βασικές μας προτεραιότητες, και μάλιστα σε διεθνές επίπεδο. Ο κατάλογος των πολύπριζων που διαθέτουμε είναι μοναδικός σε ποικιλία, σχεδιασμό και λειτουργία. Από το συνηθισμένο πολύπριζο τριών θέσεων έως την εξελιγμένη πλακέτα υψηλής τεχνολογίας με προστασία υπέρτασης, αυτόματη λειτουργία και άλλα έξυπνα χαρακτηριστικά, ανταποκρινόμαστε σε διάφορες απαιτήσεις. Το πρόγραμμα καρουλιών για καλώδια προσφέρει την κατάλληλη λύση για κάθε εφαρμογή, είτε πρόκειται για χρήση στο σπίτι είτε για στιβαρή επαγγελματική λειτουργία. Στην τεχνολογία φωτισμού εμπιστευόμαστε τις συναρπαστικές ιδιότητες της τεχνολογίας LED. Ο κατάλογος λαμπτήρων φωτισμού LED που διαθέτουμε, αντικατοπτρίζει τη δυναμική εξέλιξη σε αυτόν τον τομέα και προσφέρει ελκυστικές νέες λύσεις στο σχεδιασμό, την ενεργειακή απόδοση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

  3. CONCEPT-S LADENBAU & OBJEKTDESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η επωνυμία concept-s σημαίνει εξελιγμένα συστήματα παρουσίασης, προθήκες εμπορικού σήματος και κατασκευαστικές λύσεις καταστημάτων για οπτικούς, καταστήματα ακουστικών βαρηκοΐας, καταστήματα λιανικής, μόδα, ρολόγια, κοσμήματα, κομμωτήρια και κάβες. Βασικός τομέας εξειδίκευσης είναι η ανάπτυξη συστημάτων παρουσίασης για τους κλάδους των οπτικών και των ακουστικών βαρηκοΐας. Αλλά και άλλοι κλάδοι, όπως της ωρολογοποιίας και των κοσμηματοπωλείων θα βρουν σ' εμάς καινοτομικές ιδέες παρουσίασης. Κατά την ανάπτυξη των συστημάτων παρουσίασης λαμβάνονται υπόψη εκτός από τα λειτουργικά ζητήματα και τις πτυχές εσωτερικής αρχιτεκτονικής και ζητήματα μάρκετινγκ. Εκτός από τη μαζική παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση, η concept-s σχεδιάζει και υλοποιεί επίσης ολοκληρωμένα αντικείμενα από την ιδέα έως την ολοκλήρωση. Στο πλαίσιο αυτό, οι αρχιτέκτονες εσωτερικών χώρων της concept-s παρέχουν υποστήριξη στον πελάτη καθ' όλα τα στάδια του σχεδιασμού και της κατασκευής. Εκτός αυτού διατίθενται υψηλής ποιότητας καθιστικά έπιπλα και επαγγελματικοί σχεδιασμοί φωτισμού για ένα προσαρμοσμένο στη διαρρύθμιση του καταστήματος σύστημα φωτισμού.

screen europages
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Προσθήκη επιχείρησής μου
Διαδραστικός χάρτης του τομέα Arrow Right icon
Επιχειρήσεις του τομέα με τις περισσότερες επισκέψεις
  1. SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    SHENZHEN TENKING TECHNOLOGY CO., LTD.

    Κίνα – Shenzhen

  2. FOCQUET

    FOCQUET

    Βέλγιο – Gembloux