• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λογοτυπα

Αποτελέσματα για

Λογοτυπα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. RANKERS/KREATION

    Γερμανία

    Η εταιρεία RANKERS/KREATION, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφημιστικά γραφεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός λογότυπου, και διαφημιση. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

  3. ENVASES ÖHRINGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο όμιλος HUBER Packaging Group ανήκει εδώ και λίγο καιρό στην παγκοσμίως φημισμένο όμιλο επιχειρήσεων Envases Group και εκεί αποτελεί μέλος της Envases Europe A/S με έδρα τη Δανία. Ως μέλος του ομίλου επιχειρήσεων Envases έχουμε εδραιώσει τη συμμετοχή μας με την αλλαγή της επωνυμίας και του λογότυπου και εμφανιζόμαστε με την ενιαία ταυτότητα του ομίλου. Την 1η Απριλίου 2021, όλες οι έως τώρα επιχειρήσεις HUBER Packaging έχουν αλλάξει επωνυμία σε "Envases". Η επιχείρηση παράγει συσκευασίες από λευκοσίδηρο για χρώματα και βερνίκια, χημικά προϊόντα και τρόφιμα. Στον τομέα των ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ, η Envases Öhringen ειδικεύεται στην παραγωγή βαρελιών άρτι 5 λίτρων από λευκοσίδηρο και είναι η κορυφαία στην παγκόσμια αγορά σε αυτό το τμήμα της αγοράς. Η Envases είναι κορυφαίος προμηθευτής και στον τομέα των συσκευασιών επικίνδυνων προϊόντων για τη μεταφορά επικίνδυνων εμπορευμάτων. Στη μονάδα Aesch της Ελβετίας παράγονται επιπλέον φυσητές πλαστικές συσκευασίες. Οι ηλεκτρονικές αγορές είναι δυνατές μόνο εντός της Γερμανίας.

  4. COGNITO - ID GMBH

    Γερμανία

    Η ταυτότητα ασφαλείας γίνεται ολοένα και πιο σημαντική στην εποχή μας. Προσφέρουμε ευρεία γκάμα τρόπων για να μεταφέρετε ταυτότητες πρακτικά, άνετα και μοντέρνα. Αυτά τα αξεσουάρ καρτών είναι επίσης ωραία ως δώρα σε εμπορικές εκθέσεις ή εκδηλώσεις. Το λογότυπό σας και οι σημαντικές σας πληροφορίες μπορούν να εκτυπωθούν σε όλα τα προϊόντα μας.Θήκες σε πολλά χρώματα που προστατεύουν τέλεια τις κάρτες σας και κάνουν εύκολη την πρόσβαση στην ταυτότητά σας.ανοιχτή θήκη για κάρτεςκλειστές θήκες για κάρτεςΓιογιό για γρήγορη πρόσβαση Κλιπ καρτών σε όλα τα σχήματα και χρώματα για μόνιμη τοποθέτησηΚολιέ- μοντέρνος και διαφημιστικός φορέας εμβλήματος

  5. DIGICON AG CD- & DVD-PRESSWERK

    Γερμανία

    Με εμπειρία 15 ετών στον τομέα του πρεσαρίσματος CD, η digiCon AG συγκαταλέγεται μεταξύ των πλέον σύγχρονων παραγωγών CD υψηλής ποιότητας στην Ευρώπη. Οι μεγαλύτεροι εκδοτικοί οίκοι, στούντιο μουσικής & βιομηχανικές επιχειρήσεις της Γερμανίας αναθέτουν στην digiCon το πρεσάρισμα των δικών τους παραγωγών CD. Τα προϊόντα μας: πρεσάρισμα DVD, παραγωγή CD, παραγωγή DVD, πρέσα CD, πρέσα DVD, Digipack, DVD Glasmastering, συσκευή USB. Επίσης παράγουμε συσκευές USB με εκτύπωση λογότυπου, συσκευές USB με χάραξη λογότυπου, συσκευασίες για συσκευές USB.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Λογοτυπα

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις