• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • λάσπη

Αποτελέσματα για

Λάσπη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. EL-A VERFAHRENSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για τους πελάτες μας αναπτύσσουμε και κατασκευάζουμε βελτιστοποιημένα, ειδικά για το προϊόν συστήματα ξήρανσης με υψηλή ασφάλεια λειτουργίας και εφαρμοζόμενη διασφάλιση ποιότητας μέσω μελετημένων συστημάτων μέτρησης. Τα συστήματα ξήρανσης που διαθέτουμε κάνουν τη διαδικασία ξήρανσης αποδοτική και με χαμηλό κόστος – έτσι ώστε να μπορείτε να πουλάτε τα προϊόντα σας επίσης αποδοτικά. Η μακροχρόνια, ευρεία πείρα μας στην ξήρανση οδηγεί κατά συνέπεια πάντα στο επιθυμητό πλεονέκτημα ανταγωνιστικότητας. Προμηθεύουμε τους πελάτες μας με ταινιοξηραντήρες κατά παραγγελία, από τα μεμονωμένα εξαρτήματα μέχρι το πλήρες σύστημα. Εκτός από την ξήρανση στην «τυπική έκδοση» σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ταινιοξηραντήρες σε ειδικούς τύπους σύμφωνα με τις προδιαγραφές των πελατών. Επιπλέον, προσφέρουμε συστήματα με τεχνολογία μικροκυμάτων ως συνεχή ή ασυνεχή συστήματα για τις διάφορες χρήσεις.

  2. REBECCA FILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία REBECCA FILTER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ενεργος ανθρακας για εγκαταστασεις διηθησης λασπης και υγρης κοπριας, συμβουλευτικη για τον καθαρισμο και την επεξεργασια υδατων, Συστήματα αποσκλήρυνσης νερού, και ψυκτες νερου για συλλογικες εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  3. SID DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την κατασκευή, καθώς και τις πωλήσεις, τον σχεδιασμό και το σέρβις αντλιών πολτού. Τα προϊόντα μας: Εγκαταστάσεις τεμαχισμού για απόβλητα, αντλίες λάσπης, αντλίες στερεών, εμβολοφόρες αντλίες, αντλίες περιβαλλοντικής διαχείρισης, θραυστήρες για τη βιομηχανία ανακύκλωσης, αντλίες για στερεά μέσα, σπαστήρες