• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοπή πλαστικού

Αποτελέσματα για

Κοπή πλαστικού

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. BW KUNSTSTOFFE E.K.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με έδρα την Heilbronn ειδικευόμαστε στην παραγωγή και στην εμπορία τεχνικών έτοιμων πλαστικών εξαρτημάτων και ημιτελών προϊόντων. Στο πλαίσιο αυτό προμηθεύουμε βιομηχανικούς πελάτες διαφόρων τομέων σε ολόκληρη τη Γερμανία. Χάρη στη δική μας σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων CNC και το καταρτισμένο και εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό μας είμαστε σε θέση να παράγουμε όλα τα διαδεδομένα βασικά πλαστικά, τεχνικά και ειδικά πλαστικά. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως ολοκληρωμένες συμβουλές για τη σωστή επιλογή του υλικού, προσαρμοσμένες στις απαιτήσεις/προδιαγραφές σας και παραδίδουμε εμπρόθεσμα. Είμαστε ο γρήγορος και αποδοτικός συνεργάτης σας σε ό, τι αφορά στο πλαστικό. Χρειάζεστε τεχνικά εξαρτήματα από πλαστικό; Τότε είμαστε ο σωστός συνεργάτης σας. Συμπληρώστε απλώς το έντυπο αίτησης της εταιρείας μας και θα σάς στείλουμε εντός δύο εργάσιμων ημερών την προσωπική και μη δεσμευτική προσφορά μέσω του ταχυδρομείου.

  2. MICROTEC LABORGERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICROTEC LABORGERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  3. ILATEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ILATEC GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις, Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών, και Πλαστικές επενδύσεις και επιστρώσεις. Έχει έδρα σε Nufringen, Γερμανία.

  4. GRAUFF GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GRAUFF GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Bretten, Γερμανία.

  5. HS-SCHAUMSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HS-SCHAUMSTOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GS-FORM U. STANZ. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GS-FORM U. STANZ. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά φίλμ και φύλλα, και Πλαστικά φίλμ και φύλλα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  2. S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία S. + E. BRAUN GMBH GERÄTEBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  3. WANNER TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WANNER TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές ύλες - βιομηχανικά μηχανήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή πλαστικών - μηχανήματα, και Κοπή πλαστικών - μηχανήματα. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  4. OTTO MAYER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OTTO MAYER MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπή πλαστικού και καουτσούκ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα, και Ψαλιδισμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Loßburg, Γερμανία.

  5. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

  1. AUERSWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996 παράγουμε προϊόντα από μέταλλο και πλαστικό για τη βιομηχανία και τις κατασκευές. Το 1999 αναπτύχθηκε το κορυφαίο ως προς την ποιότητα και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα επαφών υψηλής τάσης της εταιρείας μας για τη βιομηχανία γαλβανισμού. Για την ασφαλή, χωρίς κόπο και ορθολογική εργασία σε μηχανήματα CNC, ο Uwe Auerswald ανέπτυξε ένα καινοτομικό υδραυλικό σύστημα σύσφιξης που αντικαθιστά τη συμβατική μηχανική μέγγενη! Η πρώτη προτεραιότητα της Auerswald Präzisionstechnik είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτοί είναι σημαντικοί για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια όταν πρόκειται για την επιχείρησή τους. Είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας! Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους εντυπωσιάζουμε με τις επιδόσεις μας. Εδώ και δεκαετίες, η καινοτομική ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας μας βασίζεται σε μια ομάδα ατόμων που προβλέπουν, η οποία προγραμματίζει από την ιδέα, την κατασκευή πρωτοτύπων έως τη μαζική παραγωγή, σχεδιάζει και αναπτύσσει τεχνολογικά σύγχρονα προϊόντα και στο πλαίσιο αυτό δίδει έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια για την τελειότητα. Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες κατασκευαστικές λύσεις, ακόμη και για σύνθετες απαιτήσεις. Auerswald σημαίνει ποιότητα. Αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο η πολυάριθμοι σταθεροί πελάτες μας. Καινοτομία αλλά και σταθερές αξίες. Καινοτομία και ταπεινότητα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο συνδυασμός που μάς διακρίνει.