• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κοκκοποίηση

Αποτελέσματα για

Κοκκοποίηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  2. SID DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητες περιλαμβάνουν την κατασκευή, καθώς και τις πωλήσεις, τον σχεδιασμό και το σέρβις αντλιών πολτού. Τα προϊόντα μας: Εγκαταστάσεις τεμαχισμού για απόβλητα, αντλίες λάσπης, αντλίες στερεών, εμβολοφόρες αντλίες, αντλίες περιβαλλοντικής διαχείρισης, θραυστήρες για τη βιομηχανία ανακύκλωσης, αντλίες για στερεά μέσα, σπαστήρες

  3. POLIBLEND DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POLIBLEND DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πολυμερή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πολυαμίδιο, κοκκοποιηση πλαστικων υλικων, εμποριο πλαστικων ειδων, και πλαστικό. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  4. INNOVATIVE PELLETING SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOVATIVE PELLETING SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων, κυκλωματα σπορων, κοκκοποίηση σφαιριδίων, τροφες σε κροκετες, και Ζωοτροφές για εκτροφή ζώων. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. ZERMA ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZERMA ZERKLEINERUNGSMASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θραυστηρες, και μηχανες κοκκοποιησης. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HERBOLD MECKESHEIM GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HERBOLD MECKESHEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ, ανακύκλωση πλαστικών, αξιοποίηση πλαστικών απορριμάτων, και Ανακύκλωση βιομηχανικών πλαστικών απορριμμάτων. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  2. AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AMIS MASCHINEN VERTRIEBS GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Θραυστήρες και θρυμματιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, Μηχανές συμπίεσης απορριμάτων και σκουπιδιφάγοι, κοπτικες μηχανες, μυλοι κατεργασιας ξυλου, και μηχανηματα και εξοπλισμοι για την κοκκοποιηση και το θρυμματισμο του καουτσουκ. Έχει έδρα σε Zuzenhausen, Γερμανία.

  3. THOMA FRAESBRECHER - GRANULATOR

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMA FRAESBRECHER - GRANULATOR, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανες κοκκοποιησης. Έχει έδρα σε Stuttgart-Asemwald, Γερμανία.