• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική

Αποτελέσματα για

Κηπουρική

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURSTEINPARK RHEIN-NECKAR GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους κεραμικα, κηπουρικη, και διαρρυθμιση κηπων. Έχει έδρα σε St. Leon-Rot, Γερμανία.

  2. BERGMANN & HILLEBRAND GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εκτός από την παραγωγή ελασμάτων ακριβείας, η Bergmann & Hillebrand παρέχει τη μετεπεξεργασία τους για την παραγωγή πρεσαριστών, ελατών και κυρτωμένων εξαρτημάτων. Η επιχείρηση ειδικεύεται σε διάτρητα ελάσματα με μικρός εύρος οπής, υψηλής διαπερατότητας και υψηλών απαιτήσεων ως προς την οπτική και λειτουργική ποιότητα. Για απαιτητικά λειτουργικά εξαρτήματα τεχνικών εφαρμογών, εφαρμογές πολυμέσων High-End, ειδικά προσαρμοσμένα διαμορφωμένα εξαρτήματα για προσανατολισμένα στη σχεδίαση προϊόντα ή πρωτότυπα, ειδικές και μικρές σειρές, ορισμένες φορές κατορθώνουμε να ξεπεράσουμε τις προσδοκίες των πελατών μας. Ρωτήστε μας. Φροντίζουμε προσωπικά για τα ζητήματά σας και βρίσκουμε τη σωστή λύση και για το δικό σας προϊόν. Προκειμένου από την παράδοση επιτυχιών τριών γενιών η Bergmann & Hillebrand να αντλεί συνεχώς ποιότητα, καινοτομία και συνεπώς πρόοδο, για το σκοπό αυτό φροντίζουν η ιδιοκτήτρια οικογένεια, η διεύθυνση της επιχείρησης και το προσωπικό περίπου 40 ατόμων με αυτοπεποίθηση, καθώς και οι καλά εκπαιδευμένοι και δραστήριοι συνεργάτες.

  3. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

  4. IMPEX ONE UG

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMPEX ONE UG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπευτικά εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εργαλεια, και ειδη κηπουρικης. Έχει έδρα σε Rutesheim, Γερμανία.

  5. T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία T.I.P. TECHNISCHE INDUSTRIE PRODUKT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Waibstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZÜRN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  2. HAINMÜLLER GARTENGESTALTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAINMÜLLER GARTENGESTALTUNG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κηπουρικής, αλσών και εξωτερικών χώρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους περιοδικη συντηρηση κηπου, συμβουλευτικη τοπιου, και διαφραγματα για ψυκτικους εξοπλισμους και εγκαταστασεις. Έχει έδρα σε Steißlingen, Γερμανία.

  3. BADER24

    Γερμανία

    Η εταιρεία BADER24, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία και ανθοπωλεία - είδη και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πισινα, μπανιερα με υδρομασαζ, και σαουνα. Έχει έδρα σε Fichtenau, Γερμανία.

  4. REINHOLD MÜLLER MASCHINEN + TECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία REINHOLD MÜLLER MASCHINEN + TECHNIK, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει έδρα σε Rastatt, Γερμανία.

  5. IST-SERVICE

    Γερμανία

    Η εταιρεία IST-SERVICE, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  1. FRANK HARTMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRANK HARTMANN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kirchheim, Γερμανία.

  2. SCHEIFELE LANDMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHEIFELE LANDMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  1. MICHAEL LANGER UND ACHIM BOCK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MICHAEL LANGER UND ACHIM BOCK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, Οχήματα μεταχειρισμένα, Αυτοκίνητα, Επιβατικά αυτοκίνητα, Φορτηγά, μικρά φορτηγά και οχήματα επαγγελματικής χρήσης, και Οχήματα μεταχειρισμένα. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. KLAUS MOHR

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS MOHR, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eberhardzell, Γερμανία.

  3. JOSEF WIESENFARTH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT)

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF WIESENFARTH UG (HAFTUNGSBESCHRÄNKT), είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Blaustein, Γερμανία.

  4. G. MAYER & SOHN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. MAYER & SOHN GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Nürtingen, Γερμανία.

  5. PEPRA-GROSSHANDELSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PEPRA-GROSSHANDELSGESELLSCHAFT MBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hirschhorn, Γερμανία.

  6. PETER AGRARHANDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PETER AGRARHANDEL GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Teningen, Γερμανία.

  7. CATERPILLAR ENERGY SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CATERPILLAR ENERGY SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής, Ηλεκτρική ενέργεια - διανομή, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Ηλεκτρισμός - εξοπλισμός διανομής. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. PARTSELECTION

    Γερμανία

    Η εταιρεία PARTSELECTION, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων. Έχει έδρα σε Eberstadt, Γερμανία.

  1. FLEXSABO SILO- UND ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLEXSABO SILO- UND ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά σιλό, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργικά σιλό, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  2. HAKO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAKO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανικός καθαρισμός - μηχανήματα, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Schwieberdingen, Γερμανία.

  3. PFEIFER GABELSTAPLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFEIFER GABELSTAPLER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  4. GÄRTNEREI DITTMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄRTNEREI DITTMANN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Igersheim, Γερμανία.

  5. HENZLER FÖRDERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HENZLER FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wernau (neckar), Γερμανία.

  6. SCHOELER FOERDERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOELER FOERDERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schramberg, Γερμανία.

  7. FA. BRAUN GABELSTAPLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FA. BRAUN GABELSTAPLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  8. RAPP GABELSTAPLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RAPP GABELSTAPLER GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Hohentengen, Γερμανία.

  9. AS-MOTOR GERMANY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AS-MOTOR GERMANY GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bühlertann, Γερμανία.

  10. SCHÖLER FÖRDERTECHNIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÖLER FÖRDERTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική

Αριθμός αποτελεσμάτων.

320 Επιχειρήσεις

Kατηγορια