• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-Βίρτεμπεργκ
  1. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

  2. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZÜRN GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schöntal, Γερμανία.

  3. STAIB LANDTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία STAIB LANDTECHNIK, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  4. WILHELM SCHMID STIELFABRIK UND SÄGEWERK OFTERDINGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM SCHMID STIELFABRIK UND SÄGEWERK OFTERDINGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερία οικοδομών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κιγκαλερίας είδη και υλικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Ofterdingen, Γερμανία.

  5. CESAB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία CESAB GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Eberstadt, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ECHO MOTORGERÄTE VERTRIEB DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ECHO MOTORGERÄTE VERTRIEB DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  2. FALLERT ORTENAUER HOLZENERGIE GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FALLERT ORTENAUER HOLZENERGIE GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, Ξυλεία ακατέργαστη, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις, και Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  3. BERTHOLD WIESER INH. HELMUT WIESER E. K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERTHOLD WIESER INH. HELMUT WIESER E. K., είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bermatingen, Γερμανία.

  4. SCHULER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHULER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε St. Märgen, Γερμανία.

  5. AUTO-PALMER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTO-PALMER GMBH, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, και Καύσιμα πετρελαίου και προσθετικές ύλες. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  1. BALENA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BALENA GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοκομία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Πλαστικά φίλμ και φύλλα, Ξυλεία ακατέργαστη, και Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία. Έχει έδρα σε Gemmingen, Γερμανία.

  2. STALLTECHNISCHE ANLAGEN KURT LOBE KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία STALLTECHNISCHE ANLAGEN KURT LOBE KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  1. GÄRTNEREI DITTMANN

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄRTNEREI DITTMANN, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Igersheim, Γερμανία.

  2. BERNHARD HOLBEIN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERNHARD HOLBEIN, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Αυτοκίνητα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, και Αυτοκίνητα. Έχει έδρα σε Bönnigheim, Γερμανία.

  3. FA. BRAUN GABELSTAPLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία FA. BRAUN GABELSTAPLER, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bretzfeld, Γερμανία.

  4. MASCHINENFABRIK BÜHLER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK BÜHLER KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  5. PRESONA DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRESONA DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Immenstaad, Γερμανία.

  6. SCHÖLER FÖRDERTECHNIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHÖLER FÖRDERTECHNIK AG, είναι Πάροχος υπηρεσιών, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, και Γεωτρήσεις και βυθομετρήσεις- εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  7. ENGELTER FÖRDERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENGELTER FÖRDERTECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  8. SWTEC STALL- & WEIDETECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SWTEC STALL- & WEIDETECHNIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Wald, Γερμανία.

  1. JAKOB BREITINGER LANDMASCHINEN - MECH. WERKSTÄTTE INH.ROLAND BREITINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία JAKOB BREITINGER LANDMASCHINEN - MECH. WERKSTÄTTE INH.ROLAND BREITINGER, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Blaubeuren, Γερμανία.

  2. KARL-HEINZ BAIER LANDTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ BAIER LANDTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Oberndorf, Γερμανία.

  3. SIEGFRIED UNSELD

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEGFRIED UNSELD, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  4. KING KONG TOOLS GMBH &CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KING KONG TOOLS GMBH &CO KG, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Aichhalden, Γερμανία.

  5. MOSER LAND- UND FAHRZEUGTECHIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOSER LAND- UND FAHRZEUGTECHIK GMBH, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Hohenfels, Γερμανία.

  6. MALZACHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MALZACHER GMBH, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Γεωργικά συστήματα και εξοπλισμός, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Τρακτέρ και ρυμούλκες γεωργικής χρήσης, και Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές. Έχει έδρα σε Laufenburg, Γερμανία.

  7. HOSTA EBERHARD HOCKER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOSTA EBERHARD HOCKER GMBH & CO KG, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Μηχανοκίνητα αμαξίδια διακίνησης αγαθών. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  8. SCHMIDT MASCHINENBETRIEB

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHMIDT MASCHINENBETRIEB, είναι Έμπορος χονδρικής, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Νερό - παραγωγή και διανομή, Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, και Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Mühlacker, Γερμανία.

  9. HELI GABELSTAPLER DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELI GABELSTAPLER DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Δομικά υλικά - μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία, Εργοτάξια - εξοπλισμός εγκαταστάσεων, και Συντήρηση δρόμων, παραλιών και χιονοδρομικών πιστών - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Wernau, Γερμανία.

  10. THOMAS SCHMID

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS SCHMID, είναι Διανομέας, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αυτοκίνητα, Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αυτοκίνητα, και Ποδήλατα, αξεσουάρ και ανταλλακτικά. Έχει έδρα σε Alpirsbach, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Κηπουρική- φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές

Αριθμός αποτελεσμάτων.

288 Επιχειρήσεις

Kατηγορια