• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • world

Αποτελέσματα για

World

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

  2. MONNINGER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και πάνω από 75 χρόνια, η Monninger είναι ειδική στα ελατήρια από ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα. Η πείρα, οι σχέσεις με τους πελάτες και η εξασφάλιση ποιότητας πάντα αποτελούσαν τη βάση της επιτυχίας μας. Ήδη το 1994 πιστοποιηθήκαμε για πρώτη φορά σύμφωνα με το ISO 9001. Το 2012 εισήλθαμε σε μια νέα εποχή με την πιστοποίηση σύμφωνα με το πρότυπο ISO TS 16949, το οποίο χαρακτηρίζει όλες τις δραστηριότητές μας. Από την ακμαία επιχείρηση έχει προκύψει εδώ και καιρό ένα εμπορικό σήμα που έχει αποκτήσει όνομα, τόσο μεταξύ των πελατών όσο και σε ειδικευμένους κύκλους. Η καλή φήμη βασίζεται σε αξιόπιστες σταθερές - από την ίδρυση το 1945 μέχρι σήμερα: Ακρίβεια. Δυναμική. Πνεύμα μηχανικού. Ενεργοποίηση της δυναμικής. Είναι ώρα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο σε αυτές τις βασικές ικανότητες, να προσανατολίσουμε στρατηγικά την επιχείρηση στο μέλλον και να την προβάλουμε και προς τα έξω. Σε στενή συνεργασία με την εταιρεία παροχής συμβουλών σε θέματα σημάτων solldesign, η Monninger ανέπτυξε μια επανεκκίνηση εμπορικού σήματος, η οποία δημιουργεί ταυτότητα και στέλνει σαφή μηνύματα.

  3. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  4. PLUGINENERGY GMBH

    Γερμανία

    Η PluginEnergy έχει μία και μόνο αποστολή....να παρέχει σε κάθε άνθρωπο τη δυνατότητα να μπορεί να παράγει με έξυπνο και απλό τρόπο το δικό του οικολογικό ηλεκτρικό ρεύμα. Για το λόγο αυτό διακρινόμαστε για τα εξής: Αειφορία: Μειώστε πολύ απλά το δικό σας αποτύπωμα CO2 με τη δική σας παραγωγή ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ. Απλή συναρμολόγηση: Οι φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις PiE σχεδιάζονται στοχευμένα για μια απλή δομή. Για το σκοπό αυτό δεν χρειάζεται κανένας βιοτέχνης. Ανεξαρτησία: Παράγετε και καταναλώνετε το δικό σας ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΡΕΥΜΑ και γίνεστε πιο ανεξάρτητοι από τις αυξανόμενες τιμές ρεύματος. Ο κόσμος μας αντιμετωπίζει σε καθημερινή βάση νέες προκλήσεις. Παρ' όλο που η κλιματική αλλαγή προσελκύει ολοένα και μεγαλύτερη προσοχή, πρέπει να γίνουν περισσότερα ειδικά στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας. Θεωρούμε ότι όλοι πρέπει να συμβάλλουν για την ενεργειακή μετάβαση και τη διατήρηση του περιβάλλοντός μας. Ωστόσο, οι φραγμοί πρόσβασης για τα άτομα είναι συχνά πολύ υψηλοί. Αυτή η δύσκολη κατάσταση προβλημάτισε την PluginEnergy. Χρειάζεται μια λύση που είναι διαθέσιμη σε σχετικά προσιτή τιμή και δεν απαιτεί σημαντικό επιπλέον κόστος για τον πελάτη. Απόλυτα με βάση την αρχή Plug & Play. Έτσι στρέψαμε την προσοχή μας σε μικρές φωτοβολταϊκές ή ηλιακές εγκαταστάσεις για το μπαλκόνι, τον κήπο ή τη βεράντα. Ναι μεν δεν πρόκειται για κάποια νέα τεχνολογία, αλλά αυτά τα προϊόντα είναι σύνθετα και δύσχρηστα – χρειαζόταν μια απλή και εύκολα υλοποιήσιμη ενεργειακή λύση. DESIGNED IN BLACK FOREST, EMPOWER THE WORLD - PLUGINENERGY (Κορυφαίος συνεργάτης πωλήσεων TSUN)

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

World

Αριθμός αποτελεσμάτων.

4 Επιχειρήσεις

Kατηγορια