• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • umwelttechnik

Αποτελέσματα για

Umwelttechnik

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. FUCHS UMWELTTECHNIK PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS- GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Fuchs Umwelttechnik διαθέτει περισσότερα από 25 χρόνια πείρας στην εξέλιξη, κατασκευή και εμπορία συστημάτων αναρρόφησης και φιλτραρίσματος για τη διαχείριση της ποιότητας του αέρα στο χώρο εργασίας. Η Fuchs Umwelttechnik αναπτύσσει καινοτομικά ολοκληρωμένα και αποδοτικά συστήματα αναρρόφησης και φίλτρων για την επίλυση προβλημάτων ατμοσφαιρικών ρύπων. Τα συστήματα αναρρόφησης της εταιρείας μας αναπτύσσονται ειδικά για όλους τους τομείς της καταγραφής και της διήθησης: άριοι ρύποι, σκόνες, καπνός, εκνεφώματα λαδιών και κολλοειδών διαλυμάτων, ατμοί, οσμές κλπ. Η Fuchs Umwelttechnik παρέχει λύσεις σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη – προσαρμοζόμαστε στις απαιτήσεις – και όχι αντίστροφα. Στην Fuchs Umwelttechnik θα βρείτε το προσαρμοσμένο στις ανάγκες σας σύστημα. Όλα τα στοιχεία των συστημάτων αναρρόφησης και φίλτρων είναι μεταξύ τους προσαρμοσμένα. Το δομοστοιχειωτό σύστημά μας καθιστά δυνατή την ανάπτυξη εξατομικευμένων, οικονομικά προσιτών λύσεων σε συνδυασμό με δοκιμασμένα εξαρτήματα μαζικής παραγωγής, καθώς και μέγιστη ευελιξία.

  2. OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία OBDURAMUS UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποστράγγιση - έργα. Έχει έδρα σε Schömberg, Γερμανία.

  3. STÖRK-UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία STÖRK-UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Φιλτράρισμα - συσκευές και εξοπλισμοί, Εναλλάκτες θερμότητας, και Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Emmingen-Liptingen, Γερμανία.

  4. APURIO UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία APURIO UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Νερό - παραγωγή και διανομή, Εναλλάκτες θερμότητας, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. HAGEMANN UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAGEMANN UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, Πληροφορική - λογισμικά, Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα, Αρχιτέκτονες Σύμβουλοι, Βιομηχανικές εγκαταστάσεις - σχεδιασμός, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HANDTE UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANDTE UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Βιβλιοδετικές μηχανές και εξοπλισμός, Αναπαραγωγή - μηχανές και εξοπλισμοί, και Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  2. SONIC UMWELTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SONIC UMWELTTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργολάβοι δημοσίων έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Γέφυρες - κατασκευή, και Γέφυρες - κατασκευή. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Umwelttechnik

Αριθμός αποτελεσμάτων.

7 Επιχειρήσεις