• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • no marketing

Αποτελέσματα για

No marketing

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. THIER MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία μας εξακολουθεί να παράγει στη Γερμανία. Δυστυχώς αυτό δεν είναι πλέον αυτονόητο. Τα πλεονεκτήματα για εσάς, τους πελάτες μας, είναι προφανή: υψηλής ποιότητας προϊόντα για μακροπρόθεσμη χρήση, μικρές προθεσμίες παράδοσης, ολοκληρωμένο επιτόπου σέρβις και σύντομες διαδρομές λήψης αποφάσεων. Ως παραγωγική επιχείρηση εξυπηρετούμε πελάτες στη Γερμανία και σε πολλές ευρωπαϊκές χώρες, έχουμε όμως εξυπηρετήσει και πελάτες στη Γουαδελούπη, στην Καναδά, στο Ομάν ή στη Σιγκαπούρη. Η φιλοσοφία της εταιρείας περιλαμβάνει τη δική μας ανάπτυξη, την παραγωγή και τη διάθεση των προσφερόμενων προϊόντων στην αγορά. Από το πρώτο μπρελόκ, το μοντέλο «A» στις αρχές της δεκαετίας του 1970 έχουν προκύψει από την ίδρυση της εταιρείας από τον Heinz Thier πολλά άλλα μοντέλα. Ήδη τότε ήταν προφανές ότι αυτά τα προϊόντα παρείχαν πολυάριθμες δυνατότητες χρήσης. Επειδή τα προϊόντα χρησιμοποιούνται σε φωτογραφικά εργαστήρια ως βάσεις φωτογραφιών και παρέχουν σε επιχειρήσεις σε εντελώς διαφορετικούς κλάδους ένα μέσο επικοινωνίας και διαφήμισης.

  2. PRO MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRO MARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αθλητικά ρούχα. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  3. NO MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NO MARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Κακάο και σοκολάτα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Λικέρ και οινοπνευματώδη ποτά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. HELIKOPTER MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELIKOPTER MARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Σύμβουλοι πληροφορικής, Προγραμματισμός και λογισμικά, Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Σύμβουλοι πληροφορικής, και Προγραμματισμός και λογισμικά. Έχει έδρα σε Weinstadt, Γερμανία.

  5. WUNSCH-MARKETING

    Γερμανία

    Η εταιρεία WUNSCH-MARKETING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, και Δώρα, ενθύμια και διαφημιστικά είδη. Έχει έδρα σε Kuppenheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEWO MARKETING

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEWO MARKETING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλεία φορητά. Έχει έδρα σε Eningen, Γερμανία.

  2. IMPULS MARKETING

    Γερμανία

    Η εταιρεία IMPULS MARKETING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.