• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • heller

Αποτελέσματα για

Heller

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μουσικά όργανα και αξεσουάρ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Έγχορδα μουσικά όργανα, και Έγχορδα μουσικά όργανα. Έχει έδρα σε Eschelbronn, Γερμανία.

  2. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  3. SH-LASERGESTALTUNG INH. SEBASTIAN HELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SH-LASERGESTALTUNG INH. SEBASTIAN HELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κύρτωση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Rosenfeld, Γερμανία.

  4. HELLER FIRMENDRUCKE

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELLER FIRMENDRUCKE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, και Μεταξοτυπία. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. METALLBAU HELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLBAU HELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Σιδηροτεχνία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Σιδηροτεχνία. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. KLAUS A. HELLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLAUS A. HELLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαφημιστικά γραφεία, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  2. HELLER MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία