• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • de handels

Αποτελέσματα για

De handels

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MEY HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEY HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υφάσματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Γυναικεία εσώρουχα, Ανδρικά ενδύματα, Γυναικεία ενδύματα, Εσώρουχα και ένδυση σπιτιού, Γυναικεία εσώρουχα, Ανδρικά ενδύματα, και Γυναικεία ενδύματα. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  2. LEIBFARTH HANDELS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEIBFARTH HANDELS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σωλήνες και αγωγοί - καουτσούκ και πλαστικό. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, Πλαστικά - για την οικοδομή, Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση, Έγχυση πλαστικού και καουτσούκ, Πρώτες ύλες για την βιομηχανία πλαστικών, και Πλαστικά - για την οικοδομή. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. VINCZE HANDELS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VINCZE HANDELS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Oftersheim, Γερμανία.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

De handels

Αριθμός αποτελεσμάτων.

3 Επιχειρήσεις