• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • cad

Αποτελέσματα για

Cad

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVOPLAST VERPACKUNG GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Σχεδιασμός προγραμμάτων - εξωτερίκευση, Κάδοι διανομής, χαρτοδεσια, και cad. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  2. PLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κορυφαίος στόχος της επιχείρησής μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες μας. Αυτό συνεπάγεται ότι πρέπει να αναγνωρίζουμε τις ανάγκες τους, να ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις τους και να υπερκαλύπτουμε τις προσδοκίες τους. Εκτός από την υψηλή ποιότητα των προϊόντων, σημαντικό κριτήριο για πολλούς πελάτες αποτελεί το φάσμα των παρεχόμενων υπηρεσιών. Για το λόγο αυτό έχουμε από την πρώτη αρχή καταβάλλει κάθε προσπάθεια να διαρθρώσουμε τα τμήματά μας κατά τρόπον ώστε αυτά να αλληλοσυμπληρώνονται. Η συνεργασία των τμημάτων μας κατασκευής καλουπιών, χύτευσης υπό πίεση, βιομηχανικής συναρμολόγησης, διασφάλισης ποιότητας και συμπληρωματικής επεξεργασίας μάς παρέχει τη δυνατότητα να ανταποκρινόμαστε στις επιθυμίες των πελατών μας με εξειδικευμένο και εξαιρετικά ευέλικτο τρόπο. Προϋπόθεση για αυτό είναι η επικοινωνία. Χρειαζόμαστε πληροφορίες ώστε να μπορούμε να παρέχουμε το βέλτιστο προϊόν. Για το λόγο αυτό θεωρούμε σχόλια κάθε είδους ως σημαντική υπόδειξη για τη διαρκή βελτίωση και μετεξέλιξη. Αυτό αποτελεί βασικό πυλώνα για την επιτυχία της επιχείρησής μας.

  3. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  4. KÜBLER SYSTEMSPULEN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η πεπειραμένη εξειδικευμένη επιχείρηση για καρούλια συστήματος. Η KÜBLER Systemspulen που ιδρύθηκε το 1999, παράγει σήμερα σε εγκαταστάσεις συνεργείου και αποθήκης 1.700 τ.μ. κυρίως καρούλια συστήματος για προμηθευτές στους τομείς της αυτοκινητοβιομηχανίας, των ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συστημάτων και Card Clothing. Χάρη στους άκρως εξειδικευμένους συνεργάτες και την υπερσύγχρονη τεχνολογία μηχανημάτων και παραγωγής, η επιχείρηση στο Neuweiler τη Μέλανα Δρυμού εξελίχθηκε γρήγορα στον κορυφαίο προμηθευτή καρουλιών συστήματος από λιγνάνη. Πολλοί πελάτες σε ολόκληρη την Ευρώπη και εκτός αυτής εκτιμούν τα επιμέρους προϊόντα σε μικρές και μεγάλες σειρές από τη σταθερή παραγωγή, καθώς και την εξειδικευμένη, αξιόπιστη εξυπηρέτηση. Το μπορούμε να κάνουμε για εσάς; Θα σάς υποβάλλουμε ευχαρίστως μια μη δεσμευτική προσφορά!

  5. ENOX ENGINEERING INH. KASTRIOT RASHICA

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ENOX ENGINEERING INH. KASTRIOT RASHICA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Ostfildern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. ADC AERO DYNAMIK CONSULT INGENIEURSGESELLSCHAFT MBH

    Γερμανία

    Aero Dynamik Consult Ingenieurgesellschaft mbH. Ως συνεργάτης της βιομηχανίας αιολικής ενέργειας διαθέτουμε στους επιχειρηματικούς μας τομείς Προσομοίωση φορτίου, Πτερύγιο ρότορα, πύργος και Δομή ολοκληρωμένες λύσεις για εγκαταστάσεις αιολικής ενέργειας. Η τεχνογνωσία από την άνω των 30 ετών παροχή υπηρεσιών μηχανικών στον τομέα της αιολικής ενέργειας και η εμπειρία των συνεργατών μας αποτελούν στιβαρό θεμέλιο για την επιτυχία των έργων μας. Με το πάθος για την αιολική ενέργεια, τη διατομεακή συνεργασία των μηχανικών μας και την ολοκληρωμένη κατανόηση της αιολικής ενέργειας από αυτούς αναπτύσσουμε προϊόντα για ένα καθαρό, ανανεώσιμο μέλλον. Η στενή συνεργασία με τους πελάτες μας, η ανοικτή επικοινωνία και η γρήγορη και τεκμηριωμένη απάντηση στα ερωτήματά τους έχουν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς. Η ευελιξία και η δημιουργική σκέψη έχουν έτσι ως αποτέλεσμα την ικανοποίηση όλων των εμπλεκόμενων.

  2. KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KUNSTSTOFFTECHNIK SCHMID GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματισμός, και Τεχνικά πλαστικά εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Waldachtal, Γερμανία.

  3. 3D CONCEPTS COMPUTER AIDED DESIGN & MANUFACTURING SYSTEME VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία 3D CONCEPTS COMPUTER AIDED DESIGN & MANUFACTURING SYSTEME VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Empfingen, Γερμανία.

  4. OPUS ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPUS ENTWICKLUNGS- UND VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκδότης λογισμικό CAD/CAM, και συστηματα προσομοιωσης. Έχει έδρα σε Ohmden, Γερμανία.

  5. HANS-HERMANN BOSCH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS-HERMANN BOSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μορφοποίηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, κατασκευη καλουπιων, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, φρεζάρισμα σε 5 άξονες, και σχεδιασμος καλουπιων με τεχνολογια cad/cam. Έχει έδρα σε Bad Ditzenbach, Γερμανία.

  1. CAD-DI CAD-DIENSTLEISTUNGEN MICHAEL MÜLLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CAD-DI CAD-DIENSTLEISTUNGEN MICHAEL MÜLLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Πληροφορική - λογισμικά, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Neuhausen Ob Eck, Γερμανία.

  2. VIRTOON OHG

    Γερμανία

    Η εταιρεία VIRTOON OHG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Διαφημιστικά γραφεία, Πληροφορική - λογισμικά, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  1. FORMEL G CAX-DIENSTLEISTUNGEN, PRODUKTUMSETZUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORMEL G CAX-DIENSTLEISTUNGEN, PRODUKTUMSETZUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Πληροφορική - Επεξεργασία δεδομένων. Έχει έδρα σε Denkendorf, Γερμανία.

  2. EUKLID CAD/CAM AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EUKLID CAD/CAM AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Böblingen, Γερμανία.

  3. INGWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INGWARE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Σύμβουλοι πληροφορικής, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), και Σύμβουλοι πληροφορικής. Έχει έδρα σε Wolpertswende, Γερμανία.

  4. C-TECHNIK SOFTWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία C-TECHNIK SOFTWARE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, Διαφημιστικά γραφεία, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Διαφήμιση, γραφίστες και σχεδιαστές, και Διαφημιστικά γραφεία. Έχει έδρα σε Neudenau, Γερμανία.

  5. ALMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), και Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει έδρα σε Blaubeuren, Γερμανία.

  6. GERHARD WARMUTH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERHARD WARMUTH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  7. GEOMAGIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEOMAGIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), και Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  8. CAD-DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία CAD-DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  1. PROMOCAD

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROMOCAD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών, Πληροφορική - λογισμικά, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, και Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  2. ACCURATE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACCURATE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τεχνικά και επιστημονικά λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικά - σύμβουλοι, Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), Λογισμικά - σύμβουλοι, και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. EKL AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία EKL AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  4. SINUS SOFTWARE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SINUS SOFTWARE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM), και Σύστημα σχεδιασμού με υπολογιστή (CAD/CAM). Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

  5. PALETTE CAD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PALETTE CAD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. ACCESS COMMERCE GMBH

    Γερμανία

  7. MOTT MOBILE SYSTEM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Mott Mobile Systeme είναι εξειδικευμένη επιχείρηση για κινητές εξέδρες & συστήματα. Εδώ και πολλά χρόνια, η επωνυμία Mott είναι συνώνυμη με τα κινητά βάθρα, τις κερκίδες και τις εξέδρες στους τομείς του αθλητισμού, των εκδηλώσεων, των συναυλιών και των παραστάσεων. Καθώς και με πτυσσόμενα τραπέζια και καθίσματα, ιδανικά για συμβούλια, για τη γαστρονομία και για κάθε είδους εκδηλώσεις. Τα προϊόντα μας είναι γνωστά για την υψηλή ποιότητα Made in Germany, την απλή λειτουργία και τις πολύπλευρες δυνατότητες εφαρμογής. Στο δικό μας τμήμα ανάπτυξης προϊόντων δημιουργούμε σε σύγχρονους σταθμούς εργασίας CAD τρισδιάστατα τα προϊόντα μας. Εδώ πραγματοποιούνται σε μόνιμη βάση βελτιώσεις και βελτιστοποιήσεις προϊόντων χάρη στην εμπειρία μας δεκαετιών ως κατασκευαστές εξεδρών καθώς και τις πολλές εξατομικευμένες επιθυμίες των πελατών που έχουμε αντιμετωπίσει από την ίδρυση της εταιρείας μας. Όλα τα προϊόντα στη Mott ελέγχονται συνεχώς και οι λειτουργίες μετεξελίσσονται με μελετημένο τρόπο και κατά περίπτωση.

  8. ÄTZTECHNIK HERZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Με τη Herz βασίζεστε στο μοναδικό εμπειρογνώμονα χαρακτικής στην Ευρώπη, ο οποίος παράγει τόσο μέρη δειγμάτων στην κοπή όσο και μεγάλες σειρές στην ταινία. Έτσι, από το πρώτο μέρος του δείγματος έως τη μαζική παραγωγή, προμηθεύεστε τα πάντα από μία πηγή και από την ίδια εγκατάσταση αιχμής. Για ομαλή μετάβαση στη σειρά παραγωγής, με εξοικονόμηση κόστους και χωρητικότητας. Το καλύτερο προϊόν δεν είναι αρκετό για τη Herz: Αναπτύσσουμε επίσης την καλύτερη εφαρμογή για εσάς. Υπάρχει, για παράδειγμα, η δημιουργία προσχεδίων, κατά την οποία το σύγχρονο σύστημα CAD μας υπολογίζει τη βέλτιστη λύση για εσάς. Είτε με τηλεφωνική συνεννόηση είτε με τους πελάτες μας επί τόπου: Με τη Herz μπορείτε να βασιστείτε στα περισσότερα από 40 χρόνια τεχνικής εμπειρίας στην τεχνολογία χάραξης. καθώς επίσης και στην απρόσκοπτη ολοκληρωμένη υποστήριξη, από το πρωτότυπο μέχρι τη σειρά. Καθοριστικός παράγοντας: Διαθέτουμε το χρόνο να κατανοήσουμε ολόκληρη τη διαδικασία και το προϊόν σας.

  9. NORELEM NORMELEMENTE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κάθε επιτυχία ξεκινάει με μια ιδέα. Για το λόγο αυτό, η norelem σας υποστηρίζει με μια μοναδική γκάμα τυποποιημένων εξαρτημάτων και συστατικών για να επιτύχετε τους στόχους σας στη μηχανολογία και στη μηχανική των εγκαταστάσεων. Το THE BIG GREEN BOOK προσφέρει στους σχεδιαστές και τους τεχνικούς ένα ολοκληρωμένο και σαφές πλήρες φάσμα ποιοτικών εξαρτημάτων. Συνοδεύουμε το έργο σας από την αρχή - με την κατάλληλη συμβουλευτική, πλήρη βάση δεδομένων CAD και γρήγορη παράδοση.

  10. GUTEKUNST FEDERN

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Gutekunst Federn είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές ελατηρίων στην Ευρώπη. Εκτός από 12603 διαφορετικά μεγέθη ελατηρίων συμπίεσης, ελατηρίων έλξης, σπειροειδών ελατηρίων και συρμάτινα εξαρτήματα της αποθήκης, η Gutekunst Federn αναπτύσσει και παράγει ειδικά προϊόντα σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη σε μικρές και μεγάλες ποσότητες. Η Gutekunst Federn δεν είναι απλώς κατασκευαστής μεταλλικών ελατηρίων υψηλής ποιότητας, αλλά και συνεργάτης και πάροχος υπηρεσιών στους πελάτες της. Κατάλογος & υπολογισμός ελατηρίων, εφαρμογή δεδομένων CAD στην ιστοσελίδα www.federnshop.com.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Cad

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις