• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • at industries

Αποτελέσματα για

At industries

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. STEINERT INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Steinert Industries GmbH: Πρωτοπόροι στην παραγωγή γυαλιού και τούβλων ευρωπαϊκής ποιότητας. Η Steinert Industries GmbH διαθέτει ένα σπουδαίο και μεγάλο ιστορικό επιτυχίας στον τομέα της παραγωγής δομικών προϊόντων. Η τεχνογνωσία μας καλύπτει κυρίως την παραγωγή προϊόντων γυαλιού και τούβλων: • Κύρια προϊόντα: γυαλί επίπλευσης, γυαλί κατόπτρων, πολυστρωματικό γυαλί ασφαλείας, μονωτικό γυαλί και μονοστρωματικό γυαλί ασφαλείας. Με μονάδες παραγωγής στις χώρες της Κεντρικής Ασίας, όπως το Κιργιζιστάν και το Ουζμπεκιστάν, έχουμε εδραιωθεί από το 1990 ως ένας από τους μεγαλύτερους επενδυτές σε αυτήν την περιοχή. Σημαντικά αριθμητικά στοιχεία: • Περισσότεροι από 3.500 δραστήριοι συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο. • Ημερήσια παραγωγή έως 600 τόνων γυαλιού επίπλευσης. Η ποιότητας βρίσκεται πάντοτε στο προσκήνιο. Οι δικές μας μονάδες παραγωγής είναι εξοπλισμένες με υπερσύγχρονα μηχανήματα και εγκαταστάσεις κορυφαίων κατασκευαστών. Όλα τα προϊόντα μας, από του γυαλί έως το τούβλο, πληρούν τα αυστηρά ευρωπαϊκά πρότυπα ποιότητας και διαθέτουν ανάλογη πιστοποίηση στην ΕΕ. Εκτός από τις βασικές επιχειρηματικές μας δραστηριότητες δραστηριοποιούμαστε σε πολλά άλλα έργα που τεκμηριώνουν την αφοσίωσή μας στην καινοτομία και στην ποιότητα.

  2. M10 INDUSTRIES AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία M10 INDUSTRIES AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύμβουλοι βιομηχανικών μελετών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοματοποίηση ειδικών μηχανημάτων. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  3. PPG INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PPG INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, Μελάνια, Μηχανές και εξοπλισμός της χημικής βιομηχανίας, Αντιδιαβρωτικά χημικά προϊόντα, Χρώματα και βερνίκια, και Μελάνια. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. HOLDER INDUSTRIES GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOLDER INDUSTRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει έδρα σε Metzingen, Γερμανία.

  5. JACOB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.