• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • alexander

Αποτελέσματα για

Alexander

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALEXANDER DENN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER DENN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παράθυρα, Παραθυρόφυλλα και παντζούρια, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παράθυρα, και Παραθυρόφυλλα και παντζούρια. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  2. ALEXANDER HARR

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER HARR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Παπούτσια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παπούτσια ανδρικά, Γυναικεία υποδήματα, Παπούτσια παιδικά, Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά, Παπούτσια ανδρικά, Γυναικεία υποδήματα, Παπούτσια παιδικά, και Παπούτσια αθλητικά και αναπαυτικά. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  3. ALEXANDER RIEGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER RIEGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικές συσκευασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, Χαρτόνι - κατασκευή, Ξυλεία ακατέργαστη, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Ξύλινες συσκευασίες, και Χαρτόνι - κατασκευή. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  4. ALEXANDER WEBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER WEBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα, Φυτοκομία, Φυτώρια και δασοκομία, Κλωστικά φυτά, και Μάρμαρα και φυσικά πετρώματα. Έχει έδρα σε Aspach, Γερμανία.

  5. ALEXANDER STÜRMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALEXANDER STÜRMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. FLEXTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η flextec GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση που ιδρύθηκε το 2005 από το σημερινό ιδιοκτήτη και διευθύνοντα σύμβουλο Alexander Fritz. Προέκυψε ως η λογική μετεξέλιξη από την επιτυχία της Fritz Elektronik e.K. που υπήρχε από το 1996. Στον τομέα της ηλεκτροτεχνίας και της ηλεκτρονικής έχουμε ειδικευτεί στην ανάπτυξη και στην παραγωγή προϊόντων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη ως μεμονωμένες κατασκευές/πρωτότυπα ή μικρές σειρές που συμπληρώνονται με τις σχετικές υπηρεσίες. Η γκάμα των προϊόντων της flextec περιλαμβάνει συγκεκριμένα επί του παρόντος: συναρμολόγηση καλωδίων και πλεξούδων καλωδίων σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη, διάταξη και εξοπλισμός πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (SMD, συμβατικές), ανάπτυξη υλισμικού και λογισμικού ηλεκτροτεχνικών ή ηλεκτρονικών συστημάτων ελέγχου, κατασκευή και παραγωγή μηχανικών διατάξεων συμπεριλαμβανομένων περιβλημάτων, κατασκευή ηλεκτροτεχνικών μέσω μέτρησης με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  2. HIPP ENDOSKOP SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η Hipp Endoskop Service GmbH ιδρύθηκε τον Ιούλιο του 1996 από τους Alexander και Frank Hipp. Είμαστε πάροχος ολοκληρωμένων υπηρεσιών και κατασκευαστής με παραδοσιακές δομές αξιών. Οι κύριες δραστηριότητές μας περιλαμβάνουν ανέκαθεν την ανάπτυξη, την επισκευή και την παραγωγή βιομηχανικών βοροσκοπίων κάθε είδους. Η μεγάλη τεχνογνωσία μας, σε συνδυασμό με την υψηλή προσωπική ενασχόληση όλων των συνεργατών, τη δημιουργικότητα, το ομαδικό πνεύμα και τη σταθερότητα μιας οικογενειακής επιχείρησης, εγγυώνται την άριστη ποιότητα Made in Germany. Βιομηχανικά ενδοσκόπια, άκαμπτα βοροσκόπια. Τα άκαμπτα βιομηχανικά ενδοσκόπιά μας ενδείκνυνται απόλυτα για βιομηχανικές εφαρμογές υψηλής καταπόνησης. Υπηρεσίες επισκευής για άκαμπτα ενδοσκόπια made by Hipp. Υπηρεσίες επισκευής για μητροσκόπια made by Hipp. Παρελκόμενα και μεταχειρισμένα ενδοσκόπια - Ενδοσκόπια Storz, Wolf, Stryker, Olympus, Dyonics, Arthrex.