• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • al design

Αποτελέσματα για

Al design

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LOSBERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LOSBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλικά υπόστεγα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα εσωτερικού χώρου, σκηνη για εκδηλωσεις, Βιομηχανικά υπόστεγα, και σκηνη για τελετες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  2. TOO-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Έπιπλα βεράντας από Polyrattan από το κατάστημα μόδας κήπου Rattan. Κομψά έπιπλα Rattan μπορεί να βρει κανείς σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα επίπλων κήπου απευθείας από τον κατασκευαστή TOO-Design. Το χρησιμοποιούμενο Polyrattan διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στο σχίσιμο, διαθέτει ελεγμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία SGS και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και με μακρά διάρκεια ζωής. Και το πλαίσιο αλουμινίου είναι σταθερά συγκολλημένο και φέρει ηλεκτροστατική βαφή, οπότε είναι και εξαιρετικά σταθερό. Τα έπιπλα κήπου Rattan διατίθενται σε διάφορες σειρές σχεδίασης με επίπεδο και στρογγυλό πλέγμα, από ρουστίκ έως μοντέρνα σχεδίαση. Τα καλύμματα των μεγάλου πάχους επιφανειών διατίθενται σε πολλά χρώματα και με σχέδιο ανθέων λωτού, ενώ το νερό και οι ρύποι δεν απορροφούνται. Καθιστικά σετ αιθουσών αναμονής Rattan, σετ τραπεζαρίας Rattan ή ξαπλώστρες και σετ ηλιοθεραπείας από πλέγμα Polyrattan. Όλα τα έπιπλα κήπου Polyrattan συναρμολογούνται και παραδίδονται χωρίς έξοδα αποστολής στη Γερμανία. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως μετά την παραλαβή τα μοναδικά έπιπλα βεράντας και να περάσει πολλές χαλαρωτικές ημέρες στο ύπαιθρο.

  3. DÜSENTRIEB DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία DÜSENTRIEB DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μπάλες. Έχει έδρα σε Esslingen am Neckar, Γερμανία.

  4. PHOS DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PHOS DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, Μεταλλικές επενδύσεις, Κοχλίες και περικόχλια, Κρουνοποιΐα υγειονομικής χρήσης, Κιγκαλερία οικοδομών, και Μεταλλικές επενδύσεις. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. J+D-DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία J+D-DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Zimmern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. VOGT DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGT DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  2. LUKASSEN DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία LUKASSEN DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Bad Friedrichshall, Γερμανία.

  3. WOODWAY DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOODWAY DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ξυλεία ακατέργαστη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Πριστή και επεξεργασμένη ξύλεία, Οικιακά έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Σχολικά έπιπλα. Έχει έδρα σε Haigerloch, Γερμανία.

  4. BEDE DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEDE DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, Φο μπιζού, Ωρολογοποιΐα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, και Φο μπιζού. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  5. SJ-DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία SJ-DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ελαιοχρωματιστές, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Ελαιοχρωματιστές, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, και Εκτύπωση. Έχει έδρα σε Deizisau, Γερμανία.

  1. DRACHENFELS DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRACHENFELS DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, Φο μπιζού, Ωρολογοποιΐα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Γραφείο - αναλώσιμα, και Φο μπιζού. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. ARCQU DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ARCQU DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Παράθυρα, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , και Παράθυρα. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  1. DESIGN MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία DESIGN MANUFAKTUR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλεία φορητά, και Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  2. HEIMSCH DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIMSCH DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα- μηχανικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, Πλαστικά οικιακά είδη, Οχήματα - ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Οχήματα ειδικών προδιαγραφών - κατασκευή και εξοπλισμός, και Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει έδρα σε Plüderhausen, Γερμανία.

  3. VOGT DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOGT DESIGN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Φωτεινές επιγραφές και διαφημίσεις, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, και Εκτύπωση όφσετ. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. RJ+DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία RJ+DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική, Εκτύπωση, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Überlingen, Γερμανία.

  5. KOMODO-DESIGN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KOMODO-DESIGN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθίσματα για οχήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακά έπιπλα, Ντιζάιν έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, Τραπέζια και καρέκλες, Οικιακά έπιπλα, Ντιζάιν έπιπλα, Παιδικά έπιπλα, και Τραπέζια και καρέκλες. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  6. IMM MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η IMM είναι γνωστή για τους ταινιολειαντήρες, της στιλβωτικές μηχανές, τα ταινιοπρίονα και την τεχνογνωσία Made in Germany. Η IMM είναι εδώ και περισσότερα από 60 χρόνια κορυφαία στον τομέα της επαγγελματικής επεξεργασίας επιφανειών. Η γκάμα των προϊόντων μας εκτείνεται από τα χειροκίνητα μηχανήματα για τη λείανση και τη στίλβωση έως τις αυτόματες εγκαταστάσεις. Διαθέτουμε ολοκληρωμένες λύσεις για χρήστες από τους τομείς της αεροπορίας, των αυτοκινήτων, της ενέργειας και της ιατρικής τεχνολογίας. Στη μονάδα του Riederich αναπτύσσονται και παράγονται τα συστήματά μας και σχεδιάζονται καινοτομικά νέα προϊόντα προς όφελος των πελατών μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Τα μηχανήματά μας είναι σχεδιασμένα για συνεχή λειτουργία. Ο βαρύς και στιβαρός τύπος κατασκευής διασφαλίζει τον περιορισμό των κραδασμών κατά την επεξεργασία. Η διάθεση στη Γερμανία διεκπεραιώνεται κατά κύριο λόγο απευθείας. Οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο εξυπηρετούνται από περισσότερους από 25 εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους. IMM Maschinenbau - η λύση για τη δική σας επιτυχία!