• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • a concept

Αποτελέσματα για

A concept

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TIME CONCEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIME CONCEPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοσμηματοποιΐα, ωρολογοποιία και χρυσοχοΐα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, Χαρτικά και είδη γραφείου, Ωρολογοποιΐα, Ωρολογοποιΐα βιομηχανική και έλεγχος χρόνου, Ωρολογοποιΐα - αναλώσιμα, και Χαρτικά και είδη γραφείου. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  2. BFH CONCEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BFH CONCEPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Wald, Γερμανία.

  3. HBK CONCEPT

    Γερμανία

    Η εταιρεία HBK CONCEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνθεση, φωτοσύνθεση και φωτοχαρακτική. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, Αναπαραγωγή εγγράφων, Εκτύπωση, Εκτύπωση όφσετ, Μεταξοτυπία, και Αναπαραγωγή εγγράφων. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. ANTHON CONCEPT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTHON CONCEPT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακά έπιπλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, Επίπλωση εργοστασίων, Παιδικά έπιπλα, Σχολικά έπιπλα, Επιπλώσεις και ράφια γραφείου, και Επίπλωση εργοστασίων. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  5. 4D-CONCEPT

    Γερμανία

    Η εταιρεία 4D-CONCEPT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαφήμιση σχεδιασμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σχεδιασμος αρχιτεκτονικης εσωτερικων χωρων, και ανασυγκροτηση διαμερισματων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SKOWRONEK.TV CONCEPT GMBH

    Γερμανία

  2. ISOLOC SCHWINGUNGSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος της νέας επιχείρησης isoloc είναι η ανάπτυξη καινοτομικών και υψηλής ποιότητας προϊόντων «Made in Germany» στον τομέα στης τεχνολογίας τοποθέτησης και μόνωσης ταλαντώσεων μηχανημάτων και εγκαταστάσεων κάθε είδους. Αυτόν το στόχο εξακολουθούμε να επιδιώκουμε με την ομάδα μας καταρτισμένων ειδικών τεχνικών. Η επιχείρησή μας δραστηριοποιείται σήμερα σε όλους τους τομείς της βιομηχανίας σε ολόκληρο τον κόσμο. Στο πλαίσιο αυτό, το μέγεθος του μηχανήματος δεν διαδραματίζει κανένα ρόλο. Στηρίζουμε μικρές εργαλειομηχανές, όπως επίσης και μεγάλες πρέσες σφυρηλάτησης, αλλά και μηχανήματα από τους τομείς της τεχνολογίας πλαστικής παραμόρφωσης, των πλαστικών, της εκτύπωσης και του χαρτιού, της χημείας, της επεξεργασίας ξυλείας, των τροφίμων, της ηλεκτρικής βιομηχανίας και του κατασκευαστικού κλάδου. Και οι μονώσεις κατασκευών και κτιρίων, όπως της πρεσβείας της Ελβετίας στο Βερολίνο και θεμέλια βαρέων μηχανημάτων (θεμέλια ταλάντωσης) για μεγάλα μηχανήματα και εγκαταστάσεις περιλαμβάνονται στο ολοκληρωμένο πρόγραμμά μας. Η δική σας τελειότητα είναι ο δικός μας στόχος!

  3. MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MARKATOR MANFRED BORRIES GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανση- διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, εγκαταστασεις και μηχανηματα χαραξης μεταλλων, Κοίλανση - χάλυβες και μέταλλα, Χάραξη (βιομηχανική) - χάλυβες και μέταλλα, και FlyMarker. Έχει έδρα σε Ludwigsburg, Γερμανία.