• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • ψυγεια

Αποτελέσματα για

Ψυγεια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  2. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  3. PETER HUBER KÄLTEMASCHINENBAU SE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Peter Huber Kältemaschinenbau ιδρύθηκε το 1968 από τον Peter Huber και είναι έκτοτε στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Στην έδρα μας στο Offenburg, στο εργοστάσιο Tangofabrik, απασχολούμε επί του παρόντος περίπου 300 συνεργάτες. Εκτός αυτού, με διεθνή παραρτήματα και αντιπροσώπους σε ολόκληρο τον κόσμο παρέχουμε ολοκληρωμένο και αξιόπιστο σέρβις. Ήδη πριν από 20 χρόνια έχουμε δρομολογήσει τη συνεπή αλλαγή σε οικολογικά ψυκτικά μέσα. Σήμερα, παρέχουμε μεγάλο μέρος της γκάμας των προϊόντων μας με φυσικά ψυκτικά μέσα και είμαστε συνεπώς πρωτοπόροι στον τομέα των οικολογικών και αειφόρων συστημάτων ρύθμισης θερμοκρασίας. Η επιχείρησή μας συγκαταλέγεται μεταξύ των τεχνολογικά κορυφαίων προμηθευτών λύσεων ρύθμισης θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας για την έρευνα και τη βιομηχανία. Σε ολόκληρο τον κόσμο, τα προϊόντα μας διασφαλίζουν την ακριβή ρύθμιση της θερμοκρασίας σε εργαστήρια, τεχνικές εγκαταστάσεις και μεθόδους παραγωγής από -125 έως +425 °C.

  4. FRIGORTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τα προϊόντα μας φέρουν ειδική σφραγίδα ποιότητας: "Ποιότητα Made in Germany" Χιλιάδες πελάτες παγκοσμίως μας εμπιστεύονται και έχουν τους λόγους τους: Γνωρίζουμε τις ανάγκες κάθε κλάδου και προσφέρουμε στοχευμένες λύσεις για συγκεκριμένες προκλήσεις. Αναπτύσσουμε τεχνικά εξελιγμένα, αξιόπιστα προϊόντα, τα παράγουμε και τα ελέγχουμε διεξοδικά. Είμαστε πάντα κοντά στους πελάτες μας παγκοσμίως μέσω των υπηρεσιών μας. Η FrigorTec ανέλαβε τη γκάμα προϊόντων ψύξης της Axima Refrigeration GmbH (πρώην Sulzer Escher Wyss). Το νέο brand αντιπροσωπεύει μια νέα εταιρεία με 60 χρόνια εμπειρίας. Εμπειρία, την οποία ενσωματώνουμε στην ανάπτυξη και την παραγωγή για τους πελάτες μας. Η FrigorTec παρέχει μονάδες ψύξης σιτηρών, συσκευές κλιματισμού για γερανούς, στεγνωτήρια, συσκευές θερμικής απεντόμωσης, μεμονωμένες μονάδες ψύξης δοχείων και τυποποιημένες μονάδες ψύξης - παγκοσμίως. Ρωτήστε μας σχετικά με τη λύση ψύξης που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

  5. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. K. MAYER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία K. MAYER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Burladingen, Γερμανία.

  2. SLG KUNSTSTOFF GMBH

    Γερμανία

    Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η SLG Kunststoff είναι η επιχείρηση ανάπτυξης λύσεων από τον Μέλανα Δρυμό για μεγάλες σειρές στον τομέα της χύτευσης πλαστικών υπό πίεση. Υποστηρίζουμε μικρομεσαίες καθώς και παγκόσμιες επιχειρήσεις σε πολλούς κλάδους με ένα ολοκληρωμένο πακέτο που περιλαμβάνει έμπνευση, καινοτομία και υλοποίηση για μεγαλύτερη ανταγωνιστική πρωτοπορία και επιτυχία. Παραγωγή πλαστικών εξαρτημάτων για διάφορες εφαρμογές και πελάτες από τον οικοδομικό κλάδο, εξαρτήματα για ηλεκτροτεχνικά προϊόντα και κατασκευή εγκαταστάσεων, καθίσματα & έπιπλα, οικιακά και λευκά είδη, καθώς και μεταφορές & βιομηχανία συσκευασίας. ΝΕΟ: ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΚΑ ΨΥΧΟΜΕΝΑ ΔΟΧΕΙΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΓΙΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

  3. WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM EBINGER METALLWAREN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους επιπλα-ψυγεια, κρεμαστρες πορτμαντο, και χαμηλα τραπεζια. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  4. ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ADHOC ENTWICKLUNG UND VERTRIEB GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά οικιακά είδη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, Μαγειρικά σκεύη μεταλλικά, Μαγειρικά σκεύη αλουμινίου, ηλεκτρικοι μυλοι, και Ψυγείο για ποτά. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. KRESS FAHRZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRESS FAHRZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταφορές σε ελεγχόμενη θερμοκρασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους αυτοκινητα-ψυγεια. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  1. DIWA-KLIMA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIWA-KLIMA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία -βιτρίνες και ψυκτικές προθήκες. Έχει έδρα σε Lahr/schwarzwald, Γερμανία.

  2. HAUGG-INDUSTRIEKÜHLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HAUGG-INDUSTRIEKÜHLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ψυγεία κινητήρων, Εναλλάκτες θερμότητας, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Ψυγεία κινητήρων, Εναλλάκτες θερμότητας, και Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Sulz, Γερμανία.

  1. ROLAND HAMMER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND HAMMER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία κινητήρων, και Ψυγεία κινητήρων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. GÜNTHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÜNTHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψυγεία κινητήρων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Κλιματιστικά οχημάτων, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Κλιματιστικά οχημάτων. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  3. AUTOKÜHLER-GESELLSCHAFT MBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT

    Γερμανία

    Η εταιρεία AUTOKÜHLER-GESELLSCHAFT MBH & CO. KOMMANDITGESELLSCHAFT, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία κινητήρων, και Ψυγεία κινητήρων. Έχει έδρα σε Appenweier, Γερμανία.

  4. KIESLING FAHRZEUGBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIESLING FAHRZEUGBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία κινητήρων, και Ψυγεία κινητήρων. Έχει έδρα σε Dornstadt, Γερμανία.

  5. SPANNAGEL KÜHLERBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SPANNAGEL KÜHLERBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία κινητήρων, και Ψυγεία κινητήρων. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  6. S.M.A. METALLTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία S.M.A. METALLTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κινητήρες εσωτερικής καύσης - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψυγεία κινητήρων, και Ψυγεία κινητήρων. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  7. TBV TRANSPORT-BERATUNG-VERMITTLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TBV TRANSPORT-BERATUNG-VERMITTLUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροδρομικές μεταφορές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σιδηροδρομικές μεταφορές με βαγόνια ψυγεία, και Σιδηροδρομικές μεταφορές με βαγόνια ψυγεία. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

  8. GOODRIDGE GMBH

    Γερμανία

    Η Goodridge ιδρύθηκε το 1969 και έχει εξελιχθεί σε ένα παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μεταφοράς υγρών υψηλής απόδοσης. Η Goodridge Deutschland GmbH διαθέτει προϊόντα μεταφοράς υγρών και υπηρεσίες παροχής συμβουλών για πελάτες στους τομείς ΚΑΕ, άμυνας, υψηλής απόδοσης και αγώνων αυτοκινήτου. Παράγουμε συστήματα σωλήνων και εύκαμπτων σωλήνων για πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Οι δικές μας ομάδες κατασκευής εργάζονται με βάση εξατομικευμένες απαιτήσεις και παρέχουν ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση από την πρόταση έως την παράδοση των έτοιμων εξαρτημάτων. Τα προϊόντα της Goodridge διακρίνονται για την εξαιρετική ποιότητα και την τεχνικώς μέγιστη ακρίβεια σε κορυφαίες επιχειρήσεις της διεθνούς βιομηχανίας αυτοκινήτων, κατασκευών, γεωργικών μηχανημάτων, αεροπλοΐας και κινητήρων. Εκτός αυτού διαθέτουμε προϊόντα καταλόγου υψηλής απόδοσης (ταχυσύνδεσμοι, ψυγεία λαδιού, ρακόρ, εύκαμπτοι σωλήνες κλπ. ) μέσω διεθνούς αποστολής. Με εμπειρία πενήντα ετών και παγκόσμια παρουσία, η Goodridge παρέχει μια τεχνικώς ανώτερη και αποδοτική ως προς το κόστος λύση, η οποία μεγιστοποιεί τις δυνατότητες του δικού σας προϊόντος και σάς εξασφαλίζει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα.