• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χρώματα και βαφές

Αποτελέσματα για

Χρώματα και βαφές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LUTZ PUMPEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από την ίδρυση της επιχείρησης το 1954 από τον Karl Lutz και τη δημιουργία σχεδόν ιδανικών δυνατοτήτων παραγωγής στο Wertheim, κατέστη τα τελευταία χρόνια εφικτό αυτή τη μάρκα να γίνει συνώνυμο ολοκληρωμένων συστημάτων σχετικά με τη μετάγγιση και την πλήρωση υγρών. Στον όμιλο Lutz συγκαταλέγονται σήμερα ισχυρές μεσαίες επιχειρήσεις από διάφορους κλάδους με εγκαταστάσεις στη Γερμανία και το εξωτερικό. Με τη συγκέντρωση επιλεγμένων επιχειρήσεων ήταν δυνατή η σημαντική διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων. Στον όμιλο απασχολούνται σήμερα πάνω από 350 εργαζόμενοι παγκοσμίως.

  2. TOO-DESIGN GMBH

    Γερμανία

    Έπιπλα βεράντας από Polyrattan από το κατάστημα μόδας κήπου Rattan. Κομψά έπιπλα Rattan μπορεί να βρει κανείς σε χαμηλές τιμές στο κατάστημα επίπλων κήπου απευθείας από τον κατασκευαστή TOO-Design. Το χρησιμοποιούμενο Polyrattan διακρίνεται για την υψηλή αντοχή του στο σχίσιμο, διαθέτει ελεγμένη αντοχή στην υπεριώδη ακτινοβολία SGS και για το λόγο αυτό είναι εξαιρετικά ανθεκτικό και με μακρά διάρκεια ζωής. Και το πλαίσιο αλουμινίου είναι σταθερά συγκολλημένο και φέρει ηλεκτροστατική βαφή, οπότε είναι και εξαιρετικά σταθερό. Τα έπιπλα κήπου Rattan διατίθενται σε διάφορες σειρές σχεδίασης με επίπεδο και στρογγυλό πλέγμα, από ρουστίκ έως μοντέρνα σχεδίαση. Τα καλύμματα των μεγάλου πάχους επιφανειών διατίθενται σε πολλά χρώματα και με σχέδιο ανθέων λωτού, ενώ το νερό και οι ρύποι δεν απορροφούνται. Καθιστικά σετ αιθουσών αναμονής Rattan, σετ τραπεζαρίας Rattan ή ξαπλώστρες και σετ ηλιοθεραπείας από πλέγμα Polyrattan. Όλα τα έπιπλα κήπου Polyrattan συναρμολογούνται και παραδίδονται χωρίς έξοδα αποστολής στη Γερμανία. Έτσι μπορεί κανείς να απολαύσει αμέσως μετά την παραλαβή τα μοναδικά έπιπλα βεράντας και να περάσει πολλές χαλαρωτικές ημέρες στο ύπαιθρο.

  3. WECKERLE LACKFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WECKERLE LACKFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους βαφες. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. MAIER LEUCHTFARBEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIER LEUCHTFARBEN GESELLSCHAFT MIT BESCHRÄNKTER HAFTUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χρώματα και βερνίκια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βαφές φθορίζουσες, και Βαφές φθορίζουσες. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.