• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • χειρουργια

Αποτελέσματα για

Χειρουργια

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MAT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η MAT σχεδιάζει, αναπτύσσει και παράγει εμφυτεύματα για τα ειδικά συστήματα εμφυτευμάτων που αναπτύσσουν οι πελάτες τις. Παράγουμε ορθοπεδικά εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται κυρίως σε συστήματα εμφυτευμάτων γονάτου και ισχίου και διαθέτουμε ένα ευρύ φάσμα τραυματικών και οδοντιατρικών εμφυτευμάτων. Η MAT παράγει χειρουργικά εργαλεία γενικής χρήσης. Η καινοτομική και ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων ενημερώνεται διαρκώς και διευρύνεται συμβαδίζοντας με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

  2. ANTONINO MILAZZO MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Milazzo Medizintechnik παράγει χειρουργικά ψαλίδια από το 1980. Με εμπειρία άνω των 40 ετών παράγουμε ψαλίδια υψηλής ποιότητας για το σύνολο του τομέα της ιατρικής τεχνολογίας και ειδικευόμαστε στην καρδιοχειρουργική και στη χειρουργική θώρακα, καθώς και σε ψαλίδια παρασκευασμάτων και μικροσκοπικά ψαλίδια αγγείων, καθώς και γωνιακά ψαλίδια. Εγγυόμαστε την άριστη ποιότητα στην επιφάνεια, στην τομή και στην αίσθηση της κοπής. Για το λόγο αυτό παράγουμε αποκλειστικά στη Γερμανία. Από το 2021, η επιχείρηση διευθύνεται στη δεύτερη γενιά από τον Davide Milazzo. Οδηγία για την ποιότητα: Λόγω της πιστοποίησης DIN EN ISO 13485 φροντίζουμε για τη μέγιστη δυνατή επιμέλεια και ποιότητα στην παραγωγή. Επιδιώκοντας συνεχώς τη βελτίωση, αυξάνουμε τόσο την ποιότητα των προϊόντων μας όσο και την ικανοποίηση των πελατών μας. Μοναδικά πλεονεκτήματα της παραγωγής και των προϊόντων μας: - εξαιρετικές επιφάνειες και επιστρώσεις, καθώς και ικανότητα και αίσθηση κοπής. - η ευελιξία μας. - η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας. - η παραγωγή 100% στη Γερμανία. - Πρώτης τάξεως γερμανικές πρώτες ύλες. Ευχαρίστως αναλαμβάνουμε επίσης παραγγελίες για ειδικές κατασκευές. Στείλτε μας απλώς το αίτημά σας για το ψαλίδι που χρειάζεστε με σχέδιο/εικόνα ή υπόδειγμα και εμείς θα ελέγξουμε τη δυνατότητα παραγωγής και θα σας στείλουμε το συντομότερο δυνατό μια προσφορά με τιμή και προθεσμία παράδοσης.

  3. M.C. MEDIZINTECHNIK-EXPORT GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία M.C. MEDIZINTECHNIK-EXPORT GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, ενδοσκοπηση, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Wurmlingen, Γερμανία.

  4. AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AAT ALBER ANTRIEBSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ρουλεμάν με σφαιρίδια, βελόνες, και κυλίνδρους. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Χειράμαξες, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, αναβατορια σκαλας, Ιατρικός εξοπλισμός, Χειράμαξες, και Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Albstadt, Γερμανία.

  5. G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS

    Γερμανία

    Η εταιρεία G. ALBERT STORZ SURGICAL INSTRUMENTS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρική απεικόνιση - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατρικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, χειρουργικες συσκευες, Ιατρικός εξοπλισμός, Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού, και Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει έδρα σε Wurmlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. YOURHYG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία YOURHYG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Balingen, Γερμανία.

  2. CHRISTIAN KERN KERNMED

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHRISTIAN KERN KERNMED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Durmersheim, Γερμανία.

  3. MOREIRA E.KFR.

    Γερμανία

    Η εταιρεία MOREIRA E.KFR., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές ιατρικού και χειρουργικού εξοπλισμού. Έχει έδρα σε Neuenbürg, Γερμανία.

  4. BIO-3 IMPLANTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIO-3 IMPLANTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χειρουργικά εμφύτευματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εμφυτευμα ενσωματωμενο στο οστο, και ανανεωση χρυσου δοντιων. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  5. BIO3 IMPLANTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BIO3 IMPLANTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οδοντιατρική - προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους οδοντικα εμφυτευματα, οδοντικα προϊοντα, χειρουργικα βοηθηματα, και εμφυτευμα ενσωματωμενο στο οστο. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  1. AURAMED GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AURAMED GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Weil Am Rhein, Γερμανία.

  2. ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH ST. GEORGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATS AUTOMATION TOOLING SYSTEMS GMBH ST. GEORGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σύριγγες, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Σύριγγες, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Ιατρική διάγνωση, και ηλεκτρονικα συστηματα βιομηχανικων αυτοματισμων. Έχει έδρα σε St. Georgen, Γερμανία.

  1. ORTHO-CLINICAL DIAGNOSTICS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORTHO-CLINICAL DIAGNOSTICS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - εργαλεία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, και Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Neckargemünd, Γερμανία.

  2. MEDEK GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDEK GMBH & CO.KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατρικός εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους χειρουργικα εργαλεια, ιατρικες συσκευες, οδοντικα εμφυτευματα, και Τόρνευση με ψηφιακό έλεγχο. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  3. BREGLER & SIMKE DENTAL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BREGLER & SIMKE DENTAL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  4. WOLFGANG ALTMANN DENTAL TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFGANG ALTMANN DENTAL TECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  5. PRITIDENTA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PRITIDENTA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.

  6. PROTZEK GESELLSCHAFT FÜR BIOMEDIZINISCHE TECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROTZEK GESELLSCHAFT FÜR BIOMEDIZINISCHE TECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χημεία - προϊόντα εργαστηρίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Lörrach, Γερμανία.

  7. LAB AUTOMATION NETWORK DR. MARTIN WINTER

    Γερμανία

    Η εταιρεία LAB AUTOMATION NETWORK DR. MARTIN WINTER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, και Επιστημονικά όργανα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  8. GÄSSLER ZAHNTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GÄSSLER ZAHNTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  1. SEITZ GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEITZ GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Bad Mergentheim, Γερμανία.

  2. MEDIASPECTS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEDIASPECTS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK STOCKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ORTHOPÄDIE-SCHUHTECHNIK STOCKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οδοντιατρική - εξοπλισμοί, όργανα και εργαλεία, και Οδοντιατρική - υλικά και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Walldorf, Γερμανία.

  4. DENTALLABOR WOLFGANG FRANZ

    Γερμανία

    Η εταιρεία DENTALLABOR WOLFGANG FRANZ, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Esslingen, Γερμανία.

  5. WEBER & GREISSINGER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEBER & GREISSINGER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  6. TÜRK FUSS-VITAL-CENTER E.K

    Γερμανία

    Η εταιρεία TÜRK FUSS-VITAL-CENTER E.K, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Freudenstadt, Γερμανία.

  7. ACKERMANN KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACKERMANN KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  8. MONDEAL MEDICAL SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MONDEAL MEDICAL SYSTEMS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Mühlheim, Γερμανία.

  9. JULIUS WIRTH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία JULIUS WIRTH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Φαρμακευτικά προϊόντα, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Tuttlingen, Γερμανία.

  10. H.-J. WEINHOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία H.-J. WEINHOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γενική μηχανική - εργασίες για λογαριασμό τρίτων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Ιατροχειρουργική - συσκευές και εξοπλισμοί, Ιατροχειρουργική - εργαλεία, και Ιατρικά και χειρουργικά είδη και αναλώσιμα. Έχει έδρα σε Wurmlingen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Χειρουργια

Αριθμός αποτελεσμάτων.

385 Επιχειρήσεις