• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φούρνοι

Αποτελέσματα για

Φούρνοι

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. REINHARDT GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως μικρομεσαία επιχείρηση με έδρα το Villingen-Schwenningen (Μέλανας Δρυμός), η Reinhardt GmbH συγκαταλέγεται μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά τεχνικών λύσεων θέρμανσης έως 650°C στους τομείς των βιομηχανικών φούρνων, και των εγκαταστάσεων θερμικής επεξεργασίας, επίστρωσης και Slush Moulding. Η ποιότητα είναι η κύρια αποστολή. Πριν από την πρώτη συνομιλία έως το έτοιμο προϊόν – η προσοχή μας επικεντρώνεται στον πελάτη και στα προϊόντα του. Στόχος: παροχή συμβουλών επιτόπου σε κάθε περίπτωση, έτσι ώστε να μπορούμε να εγγυηθούμε τη σταθερή ποιότητα στο ανώτατο επίπεδο και να ανταποκρινόμαστε σε όλες σχεδόν τις απαιτήσεις. Η εμπειρία δεκαετιών μάς χαρακτηρίζει. Αυτή η τεκμηριωμένη γνώση αντανακλάται σε κάθε επιμέρους συνεργάτη και καθορίζει τις ενέργειές μας. Ωστόσο, δεν επαναπαυόμαστε. Εξακολουθούμε να αναπτύσσουμε τα προϊόντα μας με συνέπεια προκειμένου να είμαστε σε θέση να λειτουργούμε μεταξύ των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων κορυφαίων επιχειρήσεων της αγοράς.

  2. ZIMMER GMBH DAEMPFUNGSSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zimmer GmbH Daempfungssysteme είναι ένας από τους κορυφαίους συνεργάτες ανάπτυξης και προμηθευτές της βιομηχανίας επίπλων και ισχυρός συνεργάτης συστημάτων στον τομέα των συστημάτων απόσβεσης και μηχανισμών κλεισίματος. Στο πελατολόγιό μας περιλαμβάνονται όλοι σχεδόν οι μεγάλοι κατασκευαστές μεντεσέδων και επίπλων. Εκτός αυτού παράγουμε εξαρτήματα για την αυτοκινητοβιομηχανία. Για όλα σχεδόν τα κινητά μέρη της καθημερινότητας, η ZIMMER διαθέτει λύσεις με τις οποίες βελτιώνεται η άνεση του χειρισμού. Εδώ και περισσότερα από 20 χρόνια, η Zimmer θέτει διαρκώς νέα πρότυπα στην ανάπτυξη και στη μαζική παραγωγή συστημάτων απόσβεσης. Περισσότεροι από 120 συνεργάτες. Περισσότερε από 110 εκατομμύρια πωλήσεων αποσβεστήρων και συστημάτων απόσβεσης ανά έτος. ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ: Ανάπτυξη συστημάτων. Προσαρμογή και εκ νέου σχεδίαση αποσβεστήρων ή ολοκληρωμένων συστημάτων με αυτόματα συστήματα κλεισίματος. Προσομοίωση και δοκιμές όλων των απαιτήσεων των πελατών. Ολοκληρωμένη διεκπεραίωσης έργου/υλοποίηση από το αίτημα έως τη μαζική χρήση (all in one). 100% δοκιμή και διασφάλιση της ποιότητας παράδοσης σειρών. Μακροχρόνια εμπειρία στη μαζική παραγωγή. Εσωτερική ανάπτυξη και κατασκευή των εγκαταστάσεων παραγωγής. Δοκιμή απόδοσης 100%. Έλεγχος 100% των σημαντικών γεωμετρικών χαρακτηριστικών με βιομηχανική επεξεργασία εικόνας. Στατιστικός έλεγχος διαδικασιών

  3. WWW.HORO.EU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Από το 1945, η HORO παράγει και διαθέτει θερμαινόμενους θαλάμους, κλιβάνους, κλιβάνους Ultra και θαλάμους ύγρανσης. Ένας μικρός θερμαινόμενος θάλαμος για το εργαστήριο ή ένας μεγάλος θάλαμος προσβάσιμος σε οχήματα: έχουμε ειδικευτεί ιδίως στην παραγωγή ειδικών λύσεων, ειδικά προσαρμοσμένων στη δική σας εφαρμογή! Το μέγεθος των δικών μας θερμαινόμενων θαλάμων και κλιβάνων κυμαίνεται μεταξύ 20 λίτρων, π.χ., για τον εργαστηριακό τομέα και έναν όγκο πολλών m³ για μεγάλους θαλάμους και σήραγγες διέλευσης. Οι θερμαινόμενοι θάλαμοι εξασφαλίζουν μέγιστη θερμοκρασία 650°C πάντοτε με ολοκληρωμένη επένδυση από ανοξείδωτο χάλυβα. Οι μέθοδοι ξήρανσης μετεξελίσσονται συνεχώς όσον αφορά στην τεχνολογία επεξεργασίας ώστε να διασφαλίζονται καλύτερα αποτελέσματα ξήρανσης με σαφώς περιορισμένες ενεργειακές ανάγκες. Το πρότυπο Industrie 4.0 περιλαμβάνεται ήδη εδώ και πολλά χρόνια στο πρόγραμμά μας. Τα δικά μας συστήματα ελέγχου συσκευών διαθέτουν σύνδεση Ethernet και έτσι παρέχουν όλες τις δυνατότητες παγκόσμιας σύνδεσης και ενσωμάτωσης.

  4. ETIMEX PRIMARY PACKAGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Etimex υλοποιεί με εσάς τις δικές τις λύσεις συσκευασίας υψηλής ποιότητας για τρόφιμα, ζωοτροφές, βρεφικές τροφές, προϊόντα Convenience, φαρμακευτικά προϊόντα και τεχνικά είδη. Με τη δική μας εξαιρετικά δραστήρια και πεπειραμένη ομάδα σάς παρέχουμε μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για απαιτήσεις για λύσεις συσκευασίας από πλαστικές μεμβράνες και πλαστικά δοχεία. Χρησιμοποιούμε κορυφαίες τεχνολογίες στα στάδια παραγωγής της εξώθησης, της θερμοδιαμόρφωσης, της χύτευσης υπό πίεση, της χύτευσης υπό πίεση φραγμού, της επισήμανσης IML (In-Mould-Labeling). Σάς υποστηρίζουμε από την πρώτη ιδέα, την ανάπτυξη σχεδίασης, την παραγωγή πρωτοτύπων (τρισδιάστατη), την κατασκευή πειραματικών εργαλείων και εργαλείων έως την παραγωγή και την παράδοση. Συσκευασίες προϊόντων ανώτατου επιπέδου. Οι συσκευασίες από πλαστικό είναι εδώ και περισσότερα από 65 χρόνια η δική μας συμβολή στη βέλτιστη προστασία και στην καλαίσθητη παρουσίαση των δικών σας υψηλής ποιότητας προϊόντων. Η ETIMEX παράγει: ΔΙΣΚΟΥΣ ΜΕΝΟΥ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΒΑΘΙΑΣ ΚΟΙΛΑΝΣΗΣ, ΕΥΚΑΜΠΤΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΕΣ ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ, ΚΥΠΕΛΛΑ ΧΥΤΕΥΣΗΣ ΥΠΟ ΠΙΕΣΗ, ΜΕΜΒΡΑΝΕΣ ΣΦΡΑΓΙΣΗΣ.

  5. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GTL KNÖDEL GMBH

    Γερμανία

    Κατασκευαστής συστημάτων βαφής με εμβάπτιση για ηλεκτρονικά εξαρτήματα και συστήματα θερμικής επεξεργασίας με μεταφορά θερμότητας, υπέρυθρη ή υπεριώδη ακτινοβολία για διάφορες εφαρμογές. Μηχανήματα μαζικής παραγωγής και ειδικά μηχανήματα.

  2. WIESHEU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIESHEU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, κλιβανοι βιομηχανικης χρησης, και σομπες. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  3. OPELKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPELKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

  4. KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL-HEINZ HÄUSSLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γεωργία και δασοκομία - μηχανήματα και εξαρτήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κηπουρική, φυτοκομία - μηχανήματα και συσκευές, Εκτροφή - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Φούρνοι αρτοποιΐας. Έχει έδρα σε Altheim, Γερμανία.

  5. HABERSANG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HABERSANG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρική ενέργεια - παραγωγή και διανομή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός, Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός, Φούρνοι αρτοποιΐας, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, και Γαλακτοκομεία, τυροκομεία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Bühl, Γερμανία.

  1. MANZ BACKTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MANZ BACKTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί φούρνοι, Φούρνοι αρτοποιΐας, Ηλεκτρικοί φούρνοι, Φούρνοι αρτοποιΐας, και φουρνοι οικιακης χρησης. Έχει έδρα σε Creglingen, Γερμανία.

  2. KARL WELKER KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL WELKER KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι αρτοποιΐας, Φούρνοι αρτοποιΐας, και κλιβανοι βιομηχανικης χρησης. Έχει έδρα σε Wiesloch, Γερμανία.

  1. FLAMERO HOLZBACKOFEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLAMERO HOLZBACKOFEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο φούρνος για πίτσα. Έχει έδρα σε Spaichingen, Γερμανία.

  2. BICO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BICO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, Σκούπες, Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Σκούπες. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

  3. G.H. INDUCTION DEUTSCHLAND INDUKTIONS-ERWÄRMUNGS-ANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία G.H. INDUCTION DEUTSCHLAND INDUKTIONS-ERWÄRMUNGS-ANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ηλεκτρικοί φούρνοι, και Ηλεκτρικοί φούρνοι. Έχει έδρα σε Hirschhorn, Γερμανία.

  4. MLS MIKROWELLEN-LABOR-SYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MLS MIKROWELLEN-LABOR-SYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι μικροκυμάτων, και Φούρνοι μικροκυμάτων. Έχει έδρα σε Leutkirch, Γερμανία.

  5. NEGA LUFT- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEGA LUFT- UND TROCKNUNGSANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βαφή - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φούρνοι βαφής, και Φούρνοι βαφής. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  6. MAIBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  7. LARES BLECHWARENFABRIKATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LARES BLECHWARENFABRIKATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  8. JOSEF DIETENBERGER METALLWAREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF DIETENBERGER METALLWAREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Altshausen, Γερμανία.

  1. HUGO KLEIN BLECHWARENFABRIKATION

    Γερμανία

  2. SCHREIBER GMBH & CO. HANDELS KG

    Γερμανία

  3. ARCTIS FROZEN BAKERY GOODS GMBH

    Γερμανία

    Το όνομα ARCTIS αντιπροσωπεύει άριστη ποιότητα προϊόντων. Αυτό το επιτυγχάνουμε για εσάς με ένα συνεργάτη, ο οποίος εδώ και δεκαετίες είναι κορυφαίο όνομα στην αρτοποιία - το φούρνο SEHNE. Διαθέτοντας υψηλά πρότυπα ποιότητας, επιχειρηματικό πνεύμα και οικογενειακό στιλ διοίκησης, η ιδιόκτητη επιχείρηση παράγει αρτοσκευάσματα, τα οποία εδώ και δεκαετίες εξασφαλίζουν διαρκή ικανοποίηση σε εσάς, τους πελάτες μας. Σας προσφέρουμε πάντα το καλύτερο λόγω ...... υψηλής ποιότητας τοπικών και περιφερειακών υλικών προϊόντων, επιλεγμένων από ειδικούς στην ποιότητα.... μιας παραγωγικής διαδικασίας που διαθέτει τα πιο σύγχρονα συστήματα αρτοποιίας, τα οποία επιτρέπουν την ομαλή παραγωγή ακόμα και της συνήθως μεγάλης ποικιλίας παραγωγής.... μιας περίπου 10.000m² επιφάνειας παραγωγής και μιας άνετης, αποδοτικής διάταξης των συστημάτων.... Νέες αγορές συστημάτων που ενσωματώνονται ομαλά και έτσι διασφαλίζουν πάντα βέλτιστη ροή των προϊόντων μέσω της παραγωγικής διαδικασίας.

  4. DIPL. ING. RUPPMANN VERBRENNUNGSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία διπλωματούχων μηχανικώνRuppmann Verbrennungsanlagen GmbH με έδρα τη Στουτγκάρδη, Γερμανία, ήταν μία από τις εταιρείες που διαδέχθηκαν το 1979 την ήδη από το 1892 ιδρυθείσα εταιρεία Wilhelm Ruppmann Industrieofenbau GmbH.Η κύρια δραστηριότητά της περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την παράδοση, τη συναρμολόγηση, τη θέση σε λειτουργία και τη συντήρηση ειδικών εγκαταστάσεων καύσης.Η πείρα, προερχόμενη από τις εμπειρίες της παραδοσιακής κατασκευής βιομηχανικών φούρνων περίπου από το 1900, έδωσε στην RUPPMANN από νωρίς το έναυσμα να τολμήσει την κατασκευή εγκαταστάσεων, με αποτέλεσμα τη δημιουργία του πρώτου αποτεφρωτηρίου στην πόλη της Στουτγκάρδης ήδη από το 1906.Στη συνέχεια κατασκευάστηκαν και τέθηκαν σε λειτουργία σε όλο τον κόσμο εγκαταστάσεις καύσης για την υγιεινή διάθεση απορριμμάτων κλινικών, ειδικών αποβλήτων και κατάλοιπων χαμηλής ραδιενέργειας.Αν και οι αρχικές επιδιώξεις για αυτές τις εγκαταστάσεις εστίαζαν στην ανάπτυξη μιας αποδοτικής τεχνικής καύσης, σήμερα υπάρχουν εκτεταμένες απαιτήσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και την οικονομική αποδοτικότητα.

  5. BRÜCKNER TEXTILE TECHNOLOGIES GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ο όμιλος Brückner είναι μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη και διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων με δική της παραγωγή στη Γερμανία. Αναπτύσσουμε, κατασκευάζουμε, παράγουμε, διαθέτουμε και εγκαθιστούμε μηχανήματα και εγκαταστάσεις για την επιβελτίωση κλωστοϋφαντουργικών προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει συστήματα εγκαταστάσεων, στεγνωτήρες και φούρνους για υφαντά και πλεκτά υφάσματα, μη υφασμένα υφάσματα, τάπητες, επιστρώσεις δαπέδου PVC, τεχνητό χλοοτάπητα, υαλοϋφάσματα και κάθε είδους τεχνικά κλωστοϋφαντουργικά προϊόντα. Συνήθεις διαδικασίες είναι, μ. ά., στέγνωμα, θερμική σταθεροποίηση, συμπύκνωση, συνεχής βαφή, βαφή θερμοσόλ, σανφοριζέ, συμπαγοποίηση, χαλάρωση, επίστρωση, στρωματοποίηση, καπιτονάρισμα, συμπίεση, ενσωμάτωση ιδιοτήτων. Καινοτομικά συστήματα εξοικονόμησης ενέργειας, όπως, π.χ., συστήματα για την ανάκτηση θερμότητας και των καθαρισμό του απαγόμενου αέρα συμπληρώνουν το προφίλ. Όλα τα συστήματα εγκαταστάσεων με τις τεχνολογίες τους εξυπακούεται ότι είναι αξιόπιστα και αποδοτικά προϊόντα υψηλής ποιότητας από τη Γερμανία, 100% made in Germany.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Φούρνοι

Αριθμός αποτελεσμάτων.

25 Επιχειρήσεις