• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • φορμες

Αποτελέσματα για

Φορμες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  2. HUNIC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HUNIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλεια στον χώρο εργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους ειδη ασφαλειας, και φόρμα εργασίας. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  3. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

  4. MEINE FORMEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEINE FORMEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καλούπια και μήτρες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φορμες για σοκολατα, και κουτια για ενδυματα. Έχει έδρα σε Neustetten, Γερμανία.

  5. OPELKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPELKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. BICO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BICO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, Σκούπες, Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Σκούπες. Έχει έδρα σε Pfaffenhofen, Γερμανία.

  2. LARES BLECHWARENFABRIKATION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LARES BLECHWARENFABRIKATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  3. JOSEF DIETENBERGER METALLWAREN

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF DIETENBERGER METALLWAREN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Altshausen, Γερμανία.

  4. MAIBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAIBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Eislingen, Γερμανία.

  5. HUGO KLEIN BLECHWARENFABRIKATION

    Γερμανία

  1. SCHREIBER GMBH & CO. HANDELS KG

    Γερμανία