• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υποστήριξη για υλικά

Αποτελέσματα για

Υποστήριξη για υλικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. GÜNTHART & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    70 έτη εμπειρίας. Η Günthart ανήκει στις ηγετικές εταιρείες παγκοσμίως στον τομέα της διακοσμητικής ζαχαροπλαστικής. Περισσότεροι από 1.500 εργαζόμενοι απασχολούνται σε 10 χώρες σύμφωνα με τα πρότυπα ποιότητας IFS και BRC. Η άνω των 70 ετών εμπειρία μας στον τομέα της διακόσμησης για τούρτες και στα είδη δώρων, καθώς και ο ενθουσιασμός μας για νέες ιδέες μάς καθιστούν στον ιδανικό συνεργάτη για γλυκούς διάκοσμους για τούρτες και καινοτομικά δώρα. Στο πλαίσιο αυτό υποστηρίζετε του διεθνείς συνεργάτες και αντιπροσώπους Günthart με εξειδικευμένες συμβουλές και υποστήριξη. Χρησιμοποιώντας τα καλύτερα υλικά και ακολουθώντας χρονοβόρες διαδικασίες παραγωγής κατά το διάκοσμο της τούρτας, προσφέρουμε σε αρτοποιεία, ζαχαροπλαστεία και το εξειδικευμένο εμπόριο προϊόντα υψηλής ποιότητας για κάθε περίσταση και εποχή. Το αποτέλεσμα; Ονειρεμένοι στολισμοί σε τούρτες και γλυκά για επετείους, γενέθλια και άλλες περιστάσεις.

  2. AUGUST MÖSSNER GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Λύνουμε τα προβλήματα πριονίσματος, κοπής και ελέγχου για τους πελάτες μας με αυτόματα ειδικά μηχανήματα. Στο επίκεντρο είναι η ενσωμάτωση της μηχανικής πριονοκορδέλας και ρομπότ. Για τα προϊόντα μας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα υπηρεσιών σε ό, τι αφορά στην ανάπτυξη, στη θέση σε λειτουργία, στην υποστήριξη της λειτουργίας και στην αξιολόγηση. Υλοποιούμε στοχευμένα τις επιθυμίες και τις απαιτήσεις των πελατών σε μηχανήματα και εγκαταστάσεις με βέλτιστη απόδοση. Οι επιχειρηματικοί μας τομείς είναι η τεχνολογία χυτηρίων, η επεξεργασία αλουμινίου, η επεξεργασία αποξεστικών υλικών και το εξειδικευμένο θέμα της αποξήλωσης πυρηνικών εγκαταστάσεων. Επιπλέον είμαστε ανά πάσα στιγμή πρόθυμοι και σε θέση να βαδίσουμε νέους δρόμους για τους πελάτες μας και να υλοποιήσουμε νέα προϊόντα. Ως πάροχος υπηρεσιών με υψηλή τεχνική εξειδίκευση παραγωγής για προσαρμοσμένα προϊόντα και λύσεις είμαστε ευέλικτοι, γρήγοροι και απλοί.

  3. NOVOTECHNIK MESSWERTAUFNEHMER OHG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οπουδήποτε στον κόσμο πρέπει να μετρηθούν με ακρίβεια αποστάσεις και γωνίες, οι αισθητήρες της Novotechnik αποτελούν πρώτη επιλογή. Η γνώση και εμπειρία από περισσότερα από 70 χρόνια στον τομέα της τεχνολογίας μέτρησης είναι ένα μόνο από τα μυστικά στα οποία στηρίζεται η επιτυχία μας από το 1947: Είναι ο ενθουσιασμός μας για την τεχνολογία, καθώς και οι μέγιστες απαιτήσεις μας για την ακρίβεια και την αξιοπιστία. Είναι η θέληση να σκεφτόμαστε λύσεις, όπως και το ενδιαφέρον μας για νέα υλικά και τεχνικές παραγωγής. Είναι η απόλυτη κατανόησή μας για την υποστήριξη και το σέρβις, καθώς και ο στόχος να τελειοποιούμε πάντοτε τα δικά μας συστήματα μέτρησης. Το μεγαλύτερο μυστικό της επιτυχίας μας ήταν και εξακολουθεί να είναι η χαρά μας να αναπτύσσουμε πάντοτε την καλύτερη δυνατή λύση για τους πελάτες μας. Για να διασφαλίσουμε ακριβώς αυτό, θα εξακολουθήσουμε να στηριζόμαστε και στο μέλλον στα πλεονεκτήματα που μας έχουν αναδείξει. Πόσο υψηλές είναι οι απαιτήσεις μας για την ποιότητα καταδεικνύει το γεγονός ότι έχουμε ζητήσει και την πιστοποίησή μας κατά IATF.

  4. PRESSTECK S.P.A.

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Pressteck είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές εξαρτημάτων βαθιάς κοίλανσης ακριβείας σε πρέσες θερμομεταφοράς και απασχολεί επί του παρόντος περισσότερους από 100 συνεργάτες. Παράγουμε εξαρτήματα βάσει σχεδίων και συγκροτήματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη. Παρέχουμε υποστήριξη στους πελάτες καθ' όλη τη διάρκεια ζωής των προϊόντων τους. Στην PressTeck, όλες οι διαδικασίες είναι άριστα οργανωμένες και πιστοποιημένες. Από την προμήθεια υλικών και την παραγωγή έως τον ανάλογο των αναγκών εφοδιασμό φροντίζουμε για την εμπρόθεσμη παράδοση. Συσκευασίες μίας και πολλαπλών χρήσεων, καθώς και ειδικές συσκευασίες. Επίσης παρέχεται η δυνατότητα ειδικών λύσεων κατόπιν συνεννόησης. Η PressTeck επεξεργάζεται κυρίως ανοξείδωτο χάλυβα και μη σιδηρούχα μέταλλα. Τα παραγόμενα προϊόντα εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο. Η PressTeck χρησιμοποιεί προϊόντα από μέταλλο που ενδείκνυνται για ανακύκλωση. Οι διαδικασίες ακολουθούν αυστηρές προδιαγραφές για την προστασία του περιβάλλοντος και της φύσης. Κορυφαίοι κατασκευαστές εμπιστεύονται την Pressteck. Εσείς;

  5. LESYK GMBH

    Γερμανία

    Ως ολοκληρωμένος προμηθευτής αναπτύσσουμε και παράγουμε άριστης ποιότητας μαχαίρια κοπής για όλους τους διαδεδομένους στην αγορά σχεδιογράφους κοπής. Δεν σάς παρέχουμε αντίγραφα, αλλά το γνήσιο προϊόν! Made in Germany! Η τεχνογνωσία μας βασίζεται σε εμπειρία δεκαετιών στη χρήση τεχνολογιών κοπής σε σχεδιογράφους κοπής και φρεζαρίσματος όλων των επώνυμων κατασκευαστών. Είμαστε η κορυφαία εταιρεία στον τομέα της ανάπτυξης και της χρήσης εργαλείων κοπής High-End. Παράγουμε εργαλεία κοπής και φρεζαρίσματος κατά παραγγελία, εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στο δικό σας συγκεκριμένο πρόβλημα. Χρησιμοποιούνται καινοτομικά υλικά κοπής. Η παροχή συμβουλών και η υποστήριξη των πελατών αποτελούν τα πλεονεκτήματά μας και σάς παρέχουμε μη συμβατική βοήθεια.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NAUMANN STEPPDECKENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στη Γερμανία υψηλής ποιότητας, οικολογικών προϊόντων GOTS, τα οποία κατασκευάζονται αποκλειστικά για τους πελάτες μας που διανέμουν τα δικά τους προϊόντα ετικέτας. Ως πιστοποιημένο γερμανικό εργοστάσιο κατασκευάζουμε παπλώματα, μαξιλάρια και ειδικά προϊόντα για λογαριασμό των πελατών μας. Σε εμάς μπορείτε να βρίσκετε τα πάντα σε μια πηγή: - αυστηρά ελεγχόμενη αγορά οικολογικών πρώτων υλών - εξατομικευμένη γκάμα προϊόντων - υποστήριξη στην ανάπτυξη παπλωμάτων, μαξιλαριών ή ειδικών προϊόντων - ετικέτες και συσκευασίες που καθορίζονται από εσάς - ατομική υποστήριξη πωλήσεων

  2. WALTER SCHNEIDER GMBH

    Γερμανία

    Η οικογενειακή επιχείρησή μας που ιδρύθηκε το 1954, έχει μακρόχρονη παράδοση επιτυχούς ανάπτυξης και παραγωγή εξαρτημάτων διέλασης. Με τη χρήση υπερσύγχρονων τεχνολογιών διαθέτουμε σήμερα αποτελεσματικά ως προς το κόστος εξαρτήματα διαμόρφωσης εν ψυχρώ άριστης ποιότητας και αντοχής. Διακρινόμαστε για την υψηλή εξειδίκευση παραγωγής, τις καινοτομικές σχεδιάσεις και τη στενή και συνήθως μακροπρόθεσμη συνεργασία με τους πελάτες. Βάση για την εμπιστοσύνη των πελατών μας είναι η άψογη ποιότητα, η αξιοπιστία και η εντατική, προσανατολισμένη στις λύσεις υποστήριξη που παρέχουμε. Η ικανοποίηση του πελάτη σε συνδυασμό με την ουσιαστική συνεργασία του άκρως εξειδικευμένου προσωπικού μας, διασφαλίζουν τη μακροπρόθεσμη επιτυχία της επιχείρησής μας. Επεξεργαζόμαστε αλουμίνιο, χαλκό, ορείχαλκο, ανοξείδωτο χάλυβα και χάλυβα διαφόρων κραμάτων, καθώς και καθαρό σίδηρο και ειδικά υλικά από κράματα ενώσεων σιδήρου-νικελίου Vacodil, Vacon, Permenorm.

  3. JOST CHEMICALS GMBH

    Γερμανία

    Η JOST CHEMICALS είναι από το 1973 επώνυμος και πιστοποιημένος κατασκευαστής και συνεργάτης για τη χρήση υλικών αποχύτευσης, προϊόντων αντιδιαβρωτικής προστασίας, προϊόντων καθαρισμού και λιπαντικών. Διακρινόμαστε ιδίως για την πρακτική μας εμπειρία στη χρήση υλικών αποχύτευσης υψηλής απόδοσης και ειδικών υλικών αποχύτευσης. Σάς παρέχουμε ευχαρίστως υποστήριξη για την επιλογή του βέλτιστου για τη δική σας εφαρμογή ή μηχανή προϊόντος και κυρίως: για το πώς μπορείτε να εξοικονομήσετε πραγματικά κόστος. Τι μπορείτε να περιμένετε ειδικότερα από εμάς: μέγιστη ευελιξία, από το μικρότερο έως το μεγάλο δοχείο/την ποσότητα παραγγελίας, προσωπική υποστήριξη από έναν συγκεκριμένο για εσάς ειδικό τεχνικό, εις βάθος διατομεακή γνώση των διαδικασιών, ευέλικτους και προσανατολισμένους στην πράξη συνεργάτες, βραχυπρόθεσμες δυνατότητες εξυπηρέτησης χωρίς γραφειοκρατία, εξατομικευμένη ανάπτυξη λύσεων.

  4. HPTEC GMBH

    Γερμανία

    Η HPTec GmbH είναι μια διεθνώς προσανατολισμένη μικρομεσαία επιχείρηση, η οποία σχεδιάζει, παράγει και διαθέτει στην παγκόσμια αγορά εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος από σκληρό μέταλλο. Αποκομίζετε οφέλη από την εμπειρία δεκαετιών της εταιρείας μας στον τομέα της μικροσκοπικής αφαίρεσης υλικού και από την υποστήριξη των τεχνικών εφαρμογών μας. Τα δικά μας εργαλεία διάτρησης και φρεζαρίσματος χρησιμοποιούνται για την επεξεργασία πλακετών τυπωμένων κυκλωμάτων (PCB), αλουμινίου, κεραμικών υλικών, CFK/GFK, χαλκού, γραφίτη, χάλυβα (CrCo), ζιρκονίου και πλαστικών.

  5. KARL WENK GMBH

    Γερμανία

    Η εμπειρία δεκαετιών και η προσανατολισμένη στο στόχο υποστήριξη της εταιρείας μας αποτελούν τη βάση για τη συνεργασία με απαιτητικούς πελάτες. Με το συνδυασμό χειροτεχνικών δεξιοτήτων και υπερσύγχρονων τεχνολογιών παραγωγής εγγυόμαστε άριστη ποιότητα κατά την υλοποίηση κατάλληλων για την αγορά προϊόντων. Εάν αναζητάτε νέους δρόμους όσον αφορά την ανάγλυφη αποτύπωση και τις επιφάνειες, μπορούμε να σάς βοηθήσουμε με την τεχνογνωσία μας από την πρώτη επικοινωνία έως την υλοποίηση. Ελέγχουμε την καταλληλότητα των χαράξεων και σάς παρουσιάζουμε δυνατότητες λύσεων για την τεχνική υλοποίηση. Ευχαρίστως παράγουμε επίσης δοκιμαστικές χαράξεις και υποδείγματα με το γνήσιο υλικό. Έτσι δεν ελαχιστοποιούνται απλώς οι οικονομικοί και οι τεχνικοί κίνδυνοι, αλλά διασφαλίζεται και η επιτυχία της παραγωγής.

  1. MÜLLER CO-AX GMBH

    Γερμανία

    Καλώς ορίσατε στον εφευρέτη της τεχνολογίας ομοαξονικών βαλβίδων. Κάνετε δικά σας τα δικά μας πλεονεκτήματα και γνωρίστε το χαρακτηριστικό προσανατολισμό στον πελάτη της εταιρείας μας. Αποστολή μας είναι να αναπτύσσουμε προσαρμοσμένες λύσεις από κοινού με τους πελάτες μας. Με εμπειρογνωμοσύνη, εμπειρία και εξειδικευμένη υποστήριξη, η müller co-ax έχει εδραιωθεί από το 1960 σε πολλές αγορές παγκοσμίως: Κατασκευή μηχανημάτων και εγκαταστάσεων, ναυπηγική, χημική βιομηχανία, ενέργεια, πετρέλαιο & αέριο, κατασκευαστικός κλάδος & μεταφορές, αεροναυτιλία και διαστημική κλπ. Η μοναδική κατασκευή της ομοαξονικής βαλβίδας της εταιρείας μας σε συνδυασμό με την επιλογή διαφόρων υλικών κατασκευής και επιλογών παρέχει ένα πραγματικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Για τη βέλτιστη συμπλήρωση των πεδίων εφαρμογής των ομοαξονικών βαλβίδων έχουν συμπεριληφθεί στο πρόγραμμα προϊόντων και άλλοι τύποι βαλβίδων. Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει πολυάριθμες λύσεις βαλβίδων με δυνατότητα προσαρμογής με βάση τις επιθυμίες του πελάτη.