• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσίες σε επιχειρήσεις

Αποτελέσματα για

Υπηρεσίες σε επιχειρήσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. OTT HYDROMET FELLBACH GMBH

    Γερμανία

    Η Lufft Mess- und Regeltechnik GmbH αναπτύσσει και παράγει επαγγελματικά εξαρτήματα και συστήματα για συστήματα κλιματισμού και μετρήσεων περιβάλλοντος. Μετεωρολογικές υπηρεσίες και οργανισμοί, καθώς και επιχειρήσεις εξοπλισμού κτιρίων και παροχής ενέργειας εκτιμούν την ποιότητα της Lufft. Οι απαιτήσεις ποιότητας υποστηρίζονται με ιδιόκτητο εργαστήριο βαθμονόμησης (DKD/DakkS). Μέρος αυτού του εργαστηρίου αποτελεί, μ.ά., μια διαπιστευμένη αεροσήραγγα, στην οποία διεξάγεται ολοκληρωμένος έλεγχος όλων των παραδιδόμενων αισθητήρων ανέμου.

  2. BIZERBA SE & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πολλές γενιές, η επωνυμία Bizerba συνδέεται στενά με το θέμα «Βάρος». Άριστη ποιότητα, καινοτομικές λύσεις και μια ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών – αυτό είναι η Bizerba. Η Bizerba παρέχει στους πελάτες από τους τομείς της βιοτεχνίας, του εμπορίου, της βιομηχανίας και της διοικητικής μέριμνας μια παγκοσμίως μοναδική γκάμα λύσεων υλισμικού και λογισμικού σε ό, τι αφορά στο «βάρος». Ολοκληρωμένες υπηρεσίες από την παροχή συμβουλών μέσω σέρβις, ετικέτες και αναλώσιμα έως υπηρεσίες Leasing συμπληρώνουν τη γκάμα των λύσεων. Από το 1866, η Bizerba διαμορφώνει σε σημαντικό βαθμό την τεχνολογική εξέλιξη στον τομέα των ζυγών και σήμερα αντιπροσωπεύεται σε περίπου 120 χώρες. Το πελατολόγιό μας περιλαμβάνει παγκοσμίως δραστηριοποιούμενες εμπορικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, επιχειρήσεις λιανικής έως βιοτεχνίες αρτοποιίας και κρεοπωλεία. Έδρα του οικογενειακού ομίλου επιχειρήσεων στην πέμπτη γενιά με περίπου 3.900 συνεργάτες σε ολόκληρο τον κόσμο είναι το Balingen στη Βάδη-Βυρτεμβέργη.

  3. ZERATEC ZERSPANUNGSTECHNIK INH. SASA DRLJACA

    Γερμανία

    Η zeratec® είναι μια νέα, δυναμική επιχείρηση που έχει εξειδικευτεί στο ευρύ φάσμα υπηρεσιών της τεχνολογίας φρεζαρίσματος CNC και αφαίρεσης υλικού. Χάρη στην πολυετή εμπειρία του ιδιοκτήτη της εταιρείας Sasa Drljaca σε φημισμένες επιχειρήσεις είμαστε μεν μια νέα, αλλά σε καμία περίπτωση άπειρη επιχείρηση. Έτσι μπορούμε να διασφαλίζουμε τα υψηλά πρότυπα ποιότητας της εταιρείας μας για τους πελάτες μας. Η μονάδα παραγωγής και κατασκευής μας βρίσκεται στο Renchen, στον αυτοκινητόδρομο A5 μεταξύ Achern και Offenburg. Εργαζόμαστε με υπερσύγχρονα συστήματα CNC που, όπως εξυπακούεται, πληρούν τις διεθνείς απαιτήσεις. Και είμαστε σε θέση να επεξεργαστούμε όλα σχεδόν τα υλικά με δυνατότητα αφαίρεσης υλικού: από πλαστικό έως αλουμίνιο και τιτάνιο. Σ τον τομέα μας δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα που δεν θα μπορούσαμε να λύσουμε. Εξυπακούεται ότι εργαζόμαστε με εξαιρετική ακρίβεια και παραδίδουμε πάντοτε γρήγορα και εμπρόθεσμα. Κατόπιν αιτήματος, οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν φυσικά και υπηρεσίες παραλαβής και παράδοσης των παραγγελιών.

  4. FRANZ EISELE & SÖHNE GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η Franz Eisele und Söhne GmbH & Co. Η KG Pumpen- und Maschinenfabrik ανατρέχει σε ένα ιστορικό επιχείρησης άνω των 120 ετών. Με πρώτης τάξεως μηχανήματα και υπηρεσίες στους τομείς της γεωργίας, της βιομηχανίας, των κατασκευών και του βιοαερίου καταλαμβάνουμε μια κορυφαία θέση και είμαστε υπερήφανοι που συγκαταλεγόμαστε μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στην αγορά της Γερμανίας. Η εξέλιξη της επιχείρησής μας που βρίσκεται στην τέταρτη γενιά, παρουσιάζει πολυάριθμες μετεξελίξεις αντλιών και αναδευτήρων. Εκτός αυτού , η Eisele επικεντρώνεται: στη σωστή, ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση και στο διάλογο με τους πελάτες μας, τους προμηθευτές και τους άριστα εκπαιδευμένους συνεργάτες μας. Το φάσμα των προϊόντων της επιχείρησης από το Sigmaringen περιλαμβάνει σήμερα: αντλίες, αναδευτήρες, παρελκόμενα για εγκαταστάσεις σιλό και αντλιοστάσια, βυτιοφόρα, διανομείς υγρής κόπρου, σιλό κυματοειδούς και ανοξείδωτου χάλυβα, εργασίες υπεργολαβίας επώνυμων κατασκευαστών μηχανημάτων, εξαρτήματα εγκαταστάσεων βιοαερίου. Η εταιρεία διαθέτει ένα παγκόσμιο δίκτυο σημείων σέρβις για τη βέλτιστη υποστήριξη των διεθνών πελατών.

  5. KÄRCHER MUNICIPAL GMBH

    Γερμανία

    Οι δραστηριότητές μας διέπονται από μια σαφή αποστολή: την παραγωγή και την παγκόσμια διάθεση πολυλειτουργικών συστημικών οχημάτων για απαιτητικές αποστολές. Για το σκοπό αυτό επικεντρωνόμαστε με συνέπεια σε ότι έχει κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, εργατικότητα και τεχνική τελειότητα με αισθητό προβάδισμα καινοτομίας όσον αφορά στις μεθόδους, στα προϊόντα και στις υπηρεσίες. Για να διασφαλίσουμε αυτό το προβάδισμα επενδύουμε διαρκώς στην έρευνα και στην ανάπτυξη, καθώς και στην τεχνογνωσία των συνεργατών μας. Από το 2008, η Holder είναι και πάλι σε γερμανικά χέρια. Τρεις επιτυχημένες επιχειρήσεις από τη Βάδη-Βυρτεμβέργη έχουν οδηγήσει και πάλι την εταιρεία στην προηγούμενη επιτυχή της πορεία. Η Max Holder GmbH έχει επικεντρωθεί σε ό, τι κάνει την επιχείρηση μεγάλη: υψηλή ποιότητα, σουηβική εργατικότητα και καινοτομικές ιδέες. Τα οχήματα παράγονται όπως και προηγουμένως στο Metzingen της Σουηβίας. Η προσήλωση στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Γερμανίας αποτελεί στοιχείο της εταιρικής μας φιλοσοφίας και υπόσχεση προς τους πελάτες μας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. WILD KUNSTSTOFFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Wild design συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων κατασκευαστών συσκευασιών και προθηκών για ρολόγια, κοσμήματα, γραφική ύλη, κοσμήματα και μετάλλια, καθώς και ιατρικά και οδοντιατρικά είδη. Από το 1924, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες ανάπτυξης, παραγωγής και διοικητικής μέριμνας. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει μια σειρά δικής μας παραγωγής, διαθέσιμη γρήγορα και σε ευέλικτες ποσότητες, αλλά και την εξατομικευμένη παραγωγή σειρών μεγάλων αριθμών τεμαχίων. Η παραγωγή πραγματοποιείται σε μεγάλο βαθμό στη Γερμανία και συνεπώς εξακολουθεί να ισχύει ο χαρακτηρισμός «Made in Germany». Η Wild design διαθέτει επίσης πιστοποίηση ISO 9001: 2008. Η επιχείρηση έχει εξελιχθεί από την εποχή της εισαγωγής της επεξεργασίας πλαστικών το 1952 με τους εξειδικευμένους συνεργάτες της σε εξειδικευμένη επιχείρηση χύτευσης με έγχυση και θερμοπλαστικών εξαρτημάτων. Επεξεργαζόμαστε όλα τα διαδεδομένα θερμοπλαστικά πλαστικά.