• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπηρεσίες ασφαλείας

Αποτελέσματα για

Υπηρεσίες ασφαλείας

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. INTERFLEX DATENSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTERFLEX DATENSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ασφάλεια - υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συσκευές βιομετρικής ανίχνευσης, και βιντεοπαρακολουθηση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  2. KAISER BAUCONCEPT-HAUS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAISER BAUCONCEPT-HAUS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές χρημάτων και αντικειμένων αξίας, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, Φύλακες, Μεταφορές χρημάτων και αντικειμένων αξίας, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, και Φύλακες. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  3. ANGELIKA WEBER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANGELIKA WEBER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Γραφεία μελετών - δομικά και δημόσια έργα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πληροφορική - λογισμικά, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, Πληροφορική - λογισμικά, Ανενεργά ηλεκτρονικά εξαρτήματα και τυπωμένα κυκλώματα, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, και Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  4. CARMEN KUSCHEL CAD ZEICHENBÜRO

    Γερμανία

    Η εταιρεία CARMEN KUSCHEL CAD ZEICHENBÜRO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Kämpfelbach, Γερμανία.

  5. BFB-RINGWALD

    Γερμανία

    Η εταιρεία BFB-RINGWALD, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, και Μηχανικοί - βιομηχανικοί εργολάβοι. Έχει έδρα σε Gäufelden, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. THOMAS POHLAND

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS POHLAND, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σήμανσης - πινακίδες και ταμπέλες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες, Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, και Εξοπλισμένα γραφεία και βιομηχανικοί χώροι - υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  2. CHIRCO SICHERHEITSDIENSTE

    Γερμανία

    Η εταιρεία CHIRCO SICHERHEITSDIENSTE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές χρημάτων και αντικειμένων αξίας, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, Φύλακες, Μεταφορές χρημάτων και αντικειμένων αξίας, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, και Φύλακες. Έχει έδρα σε Lahr, Γερμανία.

  3. DEUTSCHE WACH & SCHLIESS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DEUTSCHE WACH & SCHLIESS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συναγερμοί και συστήματα επιτήρησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταφορές χρημάτων και αντικειμένων αξίας, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, Φύλακες, Μεταφορές χρημάτων και αντικειμένων αξίας, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Επίβλεψη- υπηρεσίες, και Φύλακες. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. BÖLTZ ISOTECH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BÖLTZ ISOTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πυρκαϊές - προστατευτικός εξοπλισμός και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας, και Πυρκαϊά - υπηρεσίες προστασίας. Έχει έδρα σε Remseck, Γερμανία.

  5. NICE GERMANY GMBH

    Γερμανία

  1. GÜNTER BISSINGER MEDIZINTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η Günter Bissinger Medizintechnik GmbH είναι μια πρωτοπόρα, μεσαίου μεγέθους εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας, που ειδικεύεται στην κατασκευή εργαλείων για τη χειρουργική υψηλής συχνότητας. Ουσιαστικά, διανέμουμε μόνο προϊόντα που παράγουμε οι ίδιοι. Όλα ανεξαιρέτως είναι προϊόντα υψηλής ποιότητας. Από άποψη ποιότητας, μπορείτε να είστε σίγουροι, ότι είναι από τα καλύτερα. Με αυτό το όραμα, προσπαθούμε να παρέχουμε στους πελάτες μας προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας. Η ασφάλεια των ασθενών και των χρηστών αποτελεί για εμάς πάντα μέγιστη προτεραιότητα. Οι απαιτήσεις, καθώς και οι τεχνικές, οικονομικές και χρονικές προδιαγραφές που απορρέουν από συμβάσεις, πληρούνται πάντα προς την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας. Μας ενδιαφέρει να ικανοποιούμε τις απαιτήσεις των πελατών μας και να προσφέρουμε όφελος στους χρήστες και στους ασθενείς μέσω της καλής ποιότητας των προϊόντων μας καθώς και της εξυπηρέτησης και υποστήριξης πελατών μας.

  2. INTELLICARD LABS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTELLICARD LABS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λογισμικά - σύμβουλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες συμβούλων στην ασφάλεια πληροφορικής. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  1. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια είμαστε ένας προσανατολισμένος στον πελάτη συνεργάτης για οικονομικές λύσεις ακριβείας συστημάτων σύσφιξης και κίνησης. Η Ortlieb σάς παρέχει διαχρονικά αποτελέσματα συνέργιας χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και στην διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της σύσφιξης εργαλείων και κατεργαζόμενων τεμαχίων, καθώς και στα συστήματα κίνησης. Στο βασικό τομέα σάς παρέχεται μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων. Για την ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη επενδύουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια των διαδικασιών και στην οικονομική αποδοτικότητα. Στις εξατομικευμένες σας απαιτήσεις ανταποκρινόμαστε με αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις συμπληρώνουν την προσφορά μας. Δείτε και μόνοι σας. Σουηβική εφευρετικότητα, εμπειρία άνω των 100 ετών σε συνδυασμό με αξιόπιστες, εδραιωμένες αξίες. Έτσι διακρίνεται η Ortlieb, έτσι αποκομίζεται οφέλη ως πελάτης. Ο συνεργάτης από το A ως το Ω. Οι εδικοί τεχνικοί μας σάς υποστηρίζουν από την πρώτη αρχή προκειμένου να βρουν σε συνεργασία με εσάς μια λύση που ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις σας.

  2. EVERGLOW GMBH

    Γερμανία

    Η ασφάλεια σημαίνει περισσότερα από την τήρηση νομικών κανονισμών. Όταν σβήνουν τα φώτα, τότε κανένας νόμος δεν παρέχει βοήθεια, αλλά μόνο ο βέλτιστος εξοπλισμός ασφαλείας για την προστασία και τη διάσωση της ανθρώπινης ζωής - και μάλιστα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα. Για την EverGlow, η ασφάλεια είναι ζήτημα ευθύνης. Θέτουμε πρότυπα για προϊόντα και υπηρεσίες. Για να είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε, σε αυτήν την ευθύνη είμαστε στο πλευρό τ ων πελατών μας ως γνήσιος εταίρος για το θέμα της ασφάλειας. Ως διεθνώς δραστηριοποιούμενη επιχείρηση είμαστε εξοικειωμένοι με τους παγκόσμιους κανονισμούς και νόμους και διασφαλίζουμε τη βέλτιστη ασφάλεια σχεδιασμού. Τέσσερις ουσιαστικοί πυλώνες περιγράφουν τα κύρια πεδία δραστηριότητας της επιχείρησης από τα οποία αποκομίζουν άμεσα όφελος οι πελάτες μας: υποστήριξη έργων, παραγωγή, διάθεση και σέρβις, έρευνα και ανάπτυξη, κατάρτισης, σεμινάρια και διαλέξεις.

  3. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων