• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • υπερλειανση στρογγυλων στοιχειων

Αποτελέσματα για

Υπερλειανση στρογγυλων στοιχειων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DEUSCHLE SPINDEL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Οι άτρακτοί σας είναι στην Deuschle σε καλά χέρια. Εξειδίκευση εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Η Deuschle δραστηριοποιείται στη 2η γενιά. Ο ιδρυτής Karl Deuschle, ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία HSC, έχει θέσει πρότυπα. Η επιχείρηση προσαρμόζει δυναμικά στην αγορά τη γκάμα των προϊόντων της. Οι δυνατότητες επισκευής καλύπτουν ατράκτους έως 160.000 σ.α.λ. Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή των μηχανημάτων CNC, η Deuschle έχει τη λύση. Αυτές οι άτρακτοι κινητήρα χρησιμοποιούνται συνήθως σε λειαντήρες, μηχανικές φρέζες ή κέντρα επεξεργασίας. Και οι κύριες και κόντρα άτρακτοι των μηχανικών τόρνων υποβάλλονται σε τακτική επισκευή. Οι τομείς δραστηριότητας καλύπτουν πολλούς τομείς. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη αποτελεί σημαντικό πυλώνα. Οι 40 συνεργάτες μετεκπαιδεύονται στοχευμένα και συνεχώς με σεμινάρια κατάρτισης. Μακροπρόθεσμα απασχολούμενοι συνεργάτες (>25 ετών), μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, 400 μέσα ελέγχου και μηχανήματα τρισδιάστατης μέτρησης τελειοποιούν την ποιότητα. Τίποτε δεν επαφίεται στην τύχη.

  2. ALLWEIER PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Allweier δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτής συστημάτων για πελάτες από διαφορετικούς τομείς. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας στον τομέα της Allweier Präzisionsteile GmbH περιλαμβάνονται το τορνάρισμα, το φρεζάρισμα, η λείανση CNC (κυκλική, πολυγωνική και έκκεντρη λείανση), καθώς και η συναρμολόγηση συγκροτημάτων και εξαρτημάτων. Στην Allweier Systeme GmbH είμαστε για εσάς ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας μηχανισμών μετάδοσης, ιδίως για ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης υψηλής απόδοσης. Προϊόντα, όπως προστατευτικά τοιχώματα υγιεινής και το όχημα πολλαπλών λειτουργιών «Move 360» της εταιρείας μας, είναι ιδιοκατασκευές και συμπληρώνουν τη γκάμα. Χάρη στην ποικιλία των κλάδων έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και πληρούμε τις εκάστοτε απαιτήσεις ποιότητας των προτύπων IATF 16949 και ISO 9001: 2015. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας διευρύνονται με υπηρεσίες όπως η επιγραφή λέιζερ, οι έλεγχοι στεγανότητας πίεσης, η ζυγοστάθμιση και πολλές άλλες, που περιλαμβάνονται περιοδικά στις βασικές απαιτήσεις των πελατών μας

  3. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.