• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. HEIM - EDT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HEIM - EDT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους μηχανη πλυσιματος κιβωτιων, και πλυσιμο εμπορευματοκιβωτιων. Έχει έδρα σε Crailsheim, Γερμανία.

  2. KOTHE DESTILLATIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στον τομέα της παραγωγής οινοπνεύματος και της απόσταξης τα πάντα οδηγούν εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια στην εταιρεία Kothe. Παράγουμε από την πρώτη ιδέα έως την τελευταία βίδα μελετημένα συστήματα απόσταξης κορυφαίου τεχνικού επιπέδου – πάντοτε εξατομικευμένα προσαρμοσμένα στις ανάγκες των διεθνών πελατών μας. Ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Από το μικρό ερασιτεχνικό αποστακτήριο, τα μικρά αποστακτήρια, τα σφραγισμένα αποστακτήρια έως τα αποστακτήρια για βότκα και ουίσκι, καθεμιά από τις δικές μας εγκαταστάσεις απόσταξης είναι εξατομικευμένη και είναι ό, τι καλύτερο μπορεί να περιμένει κανείς όσον αφορά στην τεχνολογία των αποστακτηρίων. Όλα τα αποστακτήριά μας παράγονται κατόπιν στενής συνεννόησης με βάση τις επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό λαμβάνουμε ιδίως υπόψη τις προς επεξεργασία πρώτες ύλες και καταρτίζουμε εκτός από την εγκατάσταση απόσταξης και ολοκληρωμένα σχέδια επεξεργασίας. Για το σκοπό αυτό σας παρέχουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα παρελκομένων, από το μικρό αλκοολόμετρα έως το σύστημα εμφιάλωσης και τοποθέτησης ετικετών. Σχεδιάζουμε έτοιμα προς λειτουργία αποστακτήρια σιτηρών ή μελάσας, καθώς και αποστακτήρια φρούτων από τα συνιστώμενα δένδρα, την έκθλιψη και την απόσταξη έως την παραγωγή και την αποθήκευση. Ευχαρίστως παρέχουμε επίσης ανάλυση των αποσταγμάτων σας. Στείλτε μα δείγματα, όταν δεν είστε βέβαιοι αν αυτά μπορούν να επιτύχουν τη βράβευσή τους ή απλώς για να λάβετε μια ανεξάρτητη γνωμοδότηση για την ποιότητα. Μια ομάδα εμπειρογνωμόνων θα σας εξυπηρετήσει ευχαρίστως!

  3. RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία RF MASCHINEN- UND ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός καραμελοποιΐας. Έχει έδρα σε Hüttlingen, Γερμανία.

  4. SHS-STÜTZLE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SHS-STÜTZLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ζυθοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Leutkirch Im Allgäu, Γερμανία.

  5. MAP MISCHSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία MAP MISCHSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Altlußheim, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LEWA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LEWA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  2. GERMOS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERMOS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες. Έχει έδρα σε Remshalden, Γερμανία.

  3. CIK SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CIK SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λυοφιλίωση- μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  4. A.H. LEHMANN BLECHWARENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    A. H. Η Lehmann Blechwarenfabrik GmbH είναι συνώνυμη με την επεξεργασία λαμαρίνας άριστης ποιότητας και μέγιστης ακρίβειας. Ως εξειδικευμένος κατασκευαστής φορμών ψησίματος έχουμε αποκτήσει παγκόσμια φήμη. Μια φήμη που εγγυάται εδώ και πολλές δεκαετίες την ποιότητα και την ακρίβεια στον τομέα της επεξεργασίας της λαμαρίνας. Παράγουμε: Μήτρες και συστήματα για μήτρες για βιομηχανική παραγωγή ειδών αρτοποιίας & ζαχαροπλαστικής. Μονές φόρμες κεκλιμένων άκρων & βαθιάς κοίλανσης, φόρμες ψωμιού, για γλυκίσματα & τούρτες, στρογγυλές φόρμες, τσέρκια για τάρτες, φόρμες κέικ βαθιές & στρογγυλές.

  5. ZEPPELIN SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Παραγωγή πλαστικών και μεταφορικές εταιρείες: Η Zeppelin είναι η παγκοσμίως κορυφαία στην αγορά εταιρεία με ετοιμοπαράδοτες εγκαταστάσεις για το χειρισμό υψηλής ποιότητας υλικών χύδην. Επιχειρήσεις επεξεργασίας πλαστικών: Σε αυτόν τον απαιτητικό τομέα, η Zeppelin είναι κορυφαία στον τομέα της τεχνολογίας των εγκαταστάσεων επεξεργασίας PVC, εγκαταστάσεων μείξης και εγκαταστάσεων παραγωγής δικτυωμένων καλωδίων (VPE) της βιομηχανίας καλωδίων. Οι σύνθετες εργασίες απαιτούν ολοκληρωμένη τεχνογνωσία για την ανάπτυξη βέλτιστων λύσεων. Βιομηχανία καουτσούκ και ελαστικών: Από την παραλαβή της πρώτης ύλης, την αποθήκευση και την τεχνολογία μεταφοράς, τη ζύγιση και τη δοσιμέτρηση αιθάλης, διοξειδίου του πυριτίου, λαδιών και άλλων προσθέτων και μικροστοιχείων έως την ετοιμοπαράδοτη εγκατάσταση ανάμειξης, η Zeppelin διαθέτει ολοκληρωμένα συστήματα του ίδιου κατασκευαστή. Βιομηχανία τροφίμων: Παραλαβή πρώτης ύλης, αποθήκευση, εξαγωγή, μεταφορά, επεξεργασία, δοσιμέτρηση, ανάμειξη και έλεγχος. Σε όλους τους τομείς αναπτύσσουμε ιδιαίτερα συστήματα.

  1. EMEC DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EMEC DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαλογείς και ταξινομητές για φρούτα και και λαχανικά. Έχει έδρα σε Ravensburg, Γερμανία.

  2. GERICKE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GERICKE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Rielasingen-Worblingen, Γερμανία.

  1. FUCHS MASCHINEN AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία FUCHS MASCHINEN AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  2. DAXNER GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DAXNER GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Lauda-Königshofen, Γερμανία.

  3. EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EPI MISCH- UND RÜHRTECHNIK ERICH PLUNDRICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Ittlingen, Γερμανία.

  4. MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MASCHINENFABRIK GUSTAV EIRICH GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Hardheim, Γερμανία.

  5. F.KRENN

    Γερμανία

    Η εταιρεία F.KRENN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εγκαταστάσεις ψησίματος και καπνίσματος για αλλαντοποιΐες. Έχει έδρα σε Bad Rappenau, Γερμανία.

  6. SERVOLIFT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SERVOLIFT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αναμείκτης με δοχείο. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  7. WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WP LEBENSMITTELTECHNIK RIEHLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα και εξοπλισμός για τη βιομηχανία ζυμαρικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους φριτεζες. Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

  8. OPELKA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία OPELKA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο, και Πλάκες και φόρμες ψησίματος στο φούρνο. Έχει έδρα σε Remseck Am Neckar, Γερμανία.

  1. WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WMF WÜRTTEMBERGISCHE METALLWARENFABRIK AG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικιακές συσκευές μικρές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, Μεταλλικά μαχαιροπήρουνα, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Μαχαίρια οικιακής χρήσης, και Μεταλλικά μαχαιροπήρουνα. Έχει έδρα σε Geislingen/steige, Γερμανία.

  2. AZO LIQUIDS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZO LIQUIDS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομή εργοστασίων. Έχει έδρα σε Neuenburg Am Rhein, Γερμανία.

  3. AZO GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AZO GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  4. KRONEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KRONEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κοπτικές μηχανές φρούτων και λαχανικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, μηχανηματα επεξεργασιας φρουτων και λαχανικων, πλυντηρια καθαρισμου τροφιμων, και Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Kehl Am Rhein, Γερμανία.

  5. DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRAUTZ BELAUGUNGSTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εξοπλισμος αρτοπωλειων, και διαρρυθμισεις για αρτοπωλεια. Έχει έδρα σε Weinsberg, Γερμανία.

  6. NACHLASSPROFI DEUTSCHLAND ENTRÜMPELUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία NACHLASSPROFI DEUTSCHLAND ENTRÜMPELUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλευροποιίας μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  7. MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAJA-MASCHINENFABRIK HERMANN SCHILL GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Εργαλειομηχανές ψαλιδισμού, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Μηχανήματα και εξοπλισμός κρεοπωλείων, Μηχανήματα παγωτού σε μπάρες ή φολίδες, και Εργαλειομηχανές ψαλιδισμού. Έχει έδρα σε Kehl, Γερμανία.

  8. WIESHEU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WIESHEU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεγάλες οικιακές συσκευές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, Οικιακές συσκευές μικρές, Φούρνοι αρτοποιΐας, κλιβανοι βιομηχανικης χρησης, και σομπες. Έχει έδρα σε Affalterbach, Γερμανία.

  9. GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE

    Γερμανία

    Η εταιρεία GBT GMBH BÄCKEREI TECHNOLOGIE, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιία - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πύργοι ψύξης, Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ, μηχανηματα ψαλιδισμου, θαλαμοι ζυμωσης για τροφιμα, Πύργοι ψύξης, και Φορτοεκφόρτωση εμπορευμάτων - μηχανήματα και εξοπλ. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

  10. IBW RÜHRWERKSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IBW RÜHRWERKSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αναδευτήρες και θραυστήρες για τη βιομηχανία προϊόντων διατροφής. Έχει έδρα σε Althengstett, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα - μηχανήματα και εξοπλισμοί

Αριθμός αποτελεσμάτων.

266 Επιχειρήσεις

Kατηγορια