• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τρόφιμα βιολογικά

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα βιολογικά

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. TRO-KOST GEMÜSETROCKNUNGS- UND NAHRUNGSMITTEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η TRO-Kost GmbH είναι ένας από τους κορυφαίους παραγωγούς αποξηραμένων λαχανικών, αρωματικών βοτάνων και μανιταριών για τη βιομηχανία τροφίμων, ζωοτροφών και φαρμάκων. Οι πελάτες μας μπορούν να προσδοκούν από εμάς άριστη ποιότητα σε ελκυστικές και προσιτές τιμές. Ανάλογα με τη ζήτηση διαθέτουμε διάφορες κοπές (νιφάδες, κύβοι, κόκκοι, σκόνη) ή εξατομικευμένα μείγματα σύμφωνα με τις προδιαγραφές του πελάτη και τις συνταγές. Από την καλλιέργεια και την επιβελτίωση έως την αποστολή σάς παρέχουμε τα πάντα από τον ίδιο προμηθευτή.

  2. DIAFOOD GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Diafood GmbH είναι μια κορυφαία επιχείρηση στον τομέα της επεξεργασίας φυτικών πρώτων υλών που ειδικεύεται σε υψηλής ποιότητας αποξηραμένα λαχανικά, αρωματικά φυτά και βιολογικά προϊόντα. Με εμπειρία άνω των 35 ετών, η Diafood έχει αποκτήσει εξαιρετική φήμη για την ποιότητα και την αειφορία. Η επιχείριση συνεργάζεται αποκλειστικά με πιστοποιημένους προμηθευτές που πληρούν αυστηρά πρότυπα ποιότητας βιολογικών προϊόντων. Ένας ιδιαίτερος τομέας εστίασης είναι η παραγωγή βιολογικών μανιταριών και άλλων φυτικών συστατικών με πολυδιάστατες χρήσεις στη βιομηχανία τροφίμων. Οι τακτικοί έλεγχοι των προμηθευτών διασφαλίζουν την τήρηση υψηλών προτύπων ποιότητας. Η γκάμα των προϊόντων διευρύνθηκε με τη συνεργασία με την Colin Ingrédients για την προσφορά μια ακόμη μεγαλύτερης ποικιλίας φυτικών πρώτων υλών. Η αειφορία και η προστασία του περιβάλλοντος βρίσκονται στο επίκεντρο στην Diafood. Το γεγονός αυτό αντανακλάται στην επιλογή των περιοχών καλλιέργειας, στις οικολογικές μεθόδους επεξεργασίας και στην οικολογική συσκευασία. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται επίσης σε πρωτοβουλίες για την προαγωγή της βιολογικής γεωργίας και της διατήρησης των φυσικών πόρων. Με μια ομάδα εμπειρογνωμόνων που συνδυάζει τη βαθιά κατανόηση του κλάδου και την εξειδικευμένη γνώση, η Diafood είναι ο ιδανικός συνεργάτης για επιχειρήσεις που επενδύουν σε αειφόρα, υψηλής ποιότητας συστατικά. Η Diafood διαθέτει προσαρμοσμένες λύσεις για την παραγωγή τροφίμων, οι οποίες καλύπτουν τις απαιτήσεις γεύσης και υγείας των σύγχρονων καταναλωτών.

  3. VITAFILL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VITAFILL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Ebersbach An Der Fils, Γερμανία.

  4. HOFGUT STORZELN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HOFGUT STORZELN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Hilzingen, Γερμανία.

  5. MAGISTERFOOD ROBERT SCHEFFERT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAGISTERFOOD ROBERT SCHEFFERT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Reute, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. LINEA GASTRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LINEA GASTRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ, Ψάρια, κονσερβοποιημένα, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, και Γαστρονομικές σπεσιαλιτέ. Έχει έδρα σε Badenweiler, Γερμανία.

  2. BUHL MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUHL MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Φρούτα αποξηραμένα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία, Ψάρια, Φρούτα αποξηραμένα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  3. CONFISERIE LEOPOLD EFINGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία CONFISERIE LEOPOLD EFINGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Προϊόντα αρτοποιΐας και ζαχαροπλαστικής, Ζαχαροπλαστική, Ζάχαρη, και Κακάο και σοκολάτα. Έχει έδρα σε Lauterbach, Γερμανία.

  4. KIRCHENGRUND NATURWARENVERSAND INH. THOMAS RECKLING

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIRCHENGRUND NATURWARENVERSAND INH. THOMAS RECKLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Φρούτα, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  5. PFINZTAL-IMKEREI

    Γερμανία

    Η εταιρεία PFINZTAL-IMKEREI, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Μέλι, και Σαμπάνιες και αφρώδη οίνοι. Έχει έδρα σε Remchingen, Γερμανία.

  1. WOLFGANG FESSLER

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFGANG FESSLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Sersheim, Γερμανία.

  2. UHL MÜHLE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία UHL MÜHLE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Rot, Γερμανία.

  1. ESPENHOF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ESPENHOF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Erolzheim, Γερμανία.

  2. CALENDULA KRÄUTERGARTEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία CALENDULA KRÄUTERGARTEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Φρούτα, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  3. NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NATURFÜLLSTOFFE GIENGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Giengen, Γερμανία.

  4. ROSSBERG-TEIGWAREN GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROSSBERG-TEIGWAREN GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Mössingen, Γερμανία.

  5. POMMERANIA GEWÜRZE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία POMMERANIA GEWÜRZE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Καφές και τσάι, και Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  6. FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία FR. KAISER GMBH · 3 TANNEN-WERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ζάχαρη, Κακάο και σοκολάτα, Ζαχαρωτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  7. SCHNITZER GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHNITZER GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αναψυκτικά - Ποτά, και Τρόφιμα, προμαγειρευμένα και γκουρμέ. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  8. GESSMANN K. U. E. GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GESSMANN K. U. E. GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Έλαια και μαγειρικά λίπη, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Έλαια και μαγειρικά λίπη. Έχει έδρα σε Leingarten, Γερμανία.

  1. KONFITÜRENMANUFAKTUR ALFRED FALLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KONFITÜRENMANUFAKTUR ALFRED FALLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Αλεύρι και σιμιγδάλι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Αλεύρι και σιμιγδάλι. Έχει έδρα σε Utzenfeld, Γερμανία.

  2. GEBR. STECK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEBR. STECK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, και Γαλακτοκομικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Schönau, Γερμανία.

  3. COS-LINE COSMETIC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία COS-LINE COSMETIC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Βιολογικά καλλυντικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Meckesheim, Γερμανία.

  4. SANATUR GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANATUR GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ψάρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  5. INTESTO.DE THOMAS BACKERS

    Γερμανία

    Η εταιρεία INTESTO.DE THOMAS BACKERS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δημητριακά και σπόροι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, και Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει έδρα σε Rosenberg, Γερμανία.

  6. NEMPRO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NEMPRO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Είδη ατομικής υγιεινής και καθαριότητας. Έχει έδρα σε Karlsbad, Γερμανία.

  7. EAGLEFIT GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EAGLEFIT GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Καρυκεύματα εκχυλίσματα και μπαχαρικά, Πρόσθετα τροφίμων και ποτών, Αρώματα και καλλυντικά, και Προϊόντα ομορφιάς. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  8. FORTUNA HERSTELLUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FORTUNA HERSTELLUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιοτεχνολογίες, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα, Βιοτεχνολογίες, Αρώματα και καλλυντικά, Προϊόντα ομορφιάς, και Φαρμακευτικά είδη - βασικά και βοηθητικά προϊόντα. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  9. ZUMHOFER HAUSNUDELN INH. JOACHIM A. POKORNY

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZUMHOFER HAUSNUDELN INH. JOACHIM A. POKORNY, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οστρακοειδή και μαλακόστρακα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, Κατεψυγμένα προϊόντα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Γαλακτοκομικά προϊόντα, και Κατεψυγμένα προϊόντα. Έχει έδρα σε Rudersberg, Γερμανία.

  10. FLORIAN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FLORIAN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαχανικά, εδώδιμες ρίζες και κόνδυλοι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, Κρέας και προϊόντα κρέατος, Οστρακοειδή και μαλακόστρακα, Ψάρια, Διαιτητικά και βιολογικά τρόφιμα, και Κρέας και προϊόντα κρέατος. Έχει έδρα σε Willstätt, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τρόφιμα βιολογικά

Αριθμός αποτελεσμάτων.

157 Επιχειρήσεις