• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροχισμα

Αποτελέσματα για

Τροχισμα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. SIGG STRAHLTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    H SIGG Strahltechnik GmbH με έδρα το Jestetten έχει ειδικευτεί στην παραγωγή συστημάτων αμμοβολής και δονητών λείανσης ολίσθησης. Εκτός από τα βασικά συστήματα μαζικής παραγωγής, η επιχείρηση παράγει ειδικά συστήματα κάθε μορφής και μεγέθους. Στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις αμμοβολής κατά παραγγελία παρέχεται η δυνατότητα επεξεργασίας τεμαχίων πελατών που δεν διαθέτουν δικά τους συστήματα αμμοβολής ή δονητές λείανσης ολίσθησης. Η SIGG Strahltechnik παρέχει κατάλληλα για τα συστήματα υλικά αμμοβολής σε διάφορα μεγέθη συσκευασίας από 25 κιλά. Για όλα τα συστήματα και τα υλικά αμμοβολής κριτήριο αποτελεί η βέλτιστη δυνατή ποιότητα. Με μεγάλο βάθος παραγωγής και ολοκληρωμένη τεχνογνωσία στον τομέα των συστημάτων αμμοβολής, η SIGG Strahltechnik είναι σε θέση να ανταποκρίνεται γρήγορα στις πλέον απαιτητικές επιθυμίες των πελατών. Η επιχείρηση παρέχει άριστη ποιότητα «Made in Germany».

  2. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  3. MAIER-UNITAS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Τέλεια κοπή με μηχανικά μαχαίρια MAIER. Εδώ και περισσότερα από 95 χρόνια παράγουμε μαχαίρια και λάμες αποκλειστικά από υψηλής ποιότητας και υψηλής κραματοποίησης ταχυχάλυβα. Έτσι διασφαλίζουμε ότι τα μηχανικά μαχαίρια θα διατηρούν για μεγάλο διάστημα την αιχμηρή ακμή τους επιτυγχάνοντας άψογο αποτέλεσμα κοπής. Η άριστη ποιότητα χάλυβα δεν σάς παρέχει φυσικά πλεονεκτήματα, εάν η σκλήρυνση και η διαδικασία επαναφοράς δεν είναι προσαρμοσμένες απόλυτα σε αυτήν την ποιότητα χάλυβα. Η εμπειρία δεκαετιών διασφαλίζει επίσης στην Maier-Unitas σε συνεργασία με τους εταίρους μας άριστα αποτελέσματα. Παρέχουμε σε ενδιαφερόμενους συμβουλές ανά πάσα στιγμή για τη διαμόρφωση της γεωμετρίας κοπής και την επιλογή του υλικού. Με βάση τη δική μας εμπειρία δεκαετιών στην παραγωγή μηχανικών μαχαιριών έχουμε αναλύσει σε συνεργασία με πολλούς πελάτες (και επιτόπου) την εφαρμογή κοπής και έχουμε βελτιώσει τα διαθέσιμα μαχαίρια. Έτσι μπορεί να καταρτιστεί από κοινού η βέλτιστη διαμόρφωση των μηχανικών μαχαιριών.

  4. GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GSN SCHLEIFTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επανόρθωση - εργαλειομηχανές. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους γενικες επισκευες μηχανηματων, και μηχανηματα για το τροχισμα του γυαλιου. Έχει έδρα σε Stödtlen, Γερμανία.

  5. EVE ERNST VETTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία EVE ERNST VETTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Στίλβωση χάλυβα και μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οδοντιατρική - εργαλεία, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Οδοντιατρική - εργαλεία, στιλβωση κοσμηματων, οδοντικα προϊοντα, και Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. PROFILTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PROFILTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, και Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  2. VOLLMER WERKE MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία VOLLMER WERKE MASCHINENFABRIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλεία φορητά, και Τρόχισμα - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Biberach, Γερμανία.

  3. SWISSCO PRÄZISIONS-WERKZEUGE-MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SWISSCO PRÄZISIONS-WERKZEUGE-MASCHINEN-VERTRIEBS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόχισμα - εργαλειομηχανές, και Τρόχισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Leonberg, Γερμανία.

  4. ERWIN FRÜH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERWIN FRÜH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τρόχισμα - εργαλειομηχανές, και Τρόχισμα - εργαλειομηχανές. Έχει έδρα σε Schorndorf, Γερμανία.

  5. BERND CREMER GMBH

    Γερμανία