• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τροφοδοσίες

Αποτελέσματα για

Τροφοδοσίες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. JM-METZGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία JM-Metzger GmbH είναι μια μικρομεσαία επιχείρηση στη δεύτερη γενιά. Εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια, η εταιρεία JM-Metzger GmbH παρέχει ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση για ό, τι χρειάζεται για την υγιεινή στο χώρο του λουτρού για εξειδικευμένα καταστήματα. Η εταιρεία Metzger διακρίνεται για την ιδιαίτερη καινοτομία. Αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τροφοδότες σαπουνιού, συστήματα υγιεινής και πληρωτικά υλικά για απαιτητικούς τομείς και παρέχουμε ολοκληρωμένο σέρβις σε ό, τι αφορά στην υγιεινή για τον εξειδικευμένο έμπορο. Δίδουμε ιδιαίτερη προσοχή στις επιθυμίες και στις προτάσεις των πελατών μας. Διότι αυτοί μάς έχουν βοηθήσει εδώ και πολλά χρόνια να ανανεώνουμε συνεχώς τη γκάμα των προϊόντων μας και να επιτύχουμε τη σημερινή άριστη ποιότητα των τροφοδοτών. Για το λόγο αυτό εξυπακούονται οι υψηλές απαιτήσεις ποιότητας και η σταθερή μετεξέλιξη των προϊόντων.

  2. SCHÜTZ GMBH MESSTECHNIK

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Schütz Messtechnik είναι μια έμπειρη και εξειδικευμένη εταιρεία που δραστηριοποιείται από το 1968 στην παροχή υπηρεσιών και την κατασκευή συστημάτων για επιχειρήσεις παροχής ενέργειας. Στον τομέα των υπηρεσιών, η Schütz αναλαμβάνει ελέγχους για τα δημόσια δίκτυα αερίου σύμφωνα με τους κανονισμούς DVGW G465, G466/I και G466/II, ανίχνευση διαρροών και εντοπισμό σωληνώσεων και αντικαταστάσεις μετρητών. Επιπλέον, πραγματοποιούμε ειδικά σεμινάρια και εκπαιδεύσεις για τους υπαλλήλους των παρόχων υπηρεσιών κοινής ωφέλειας. Η Schütz GmbH είναι πιστοποιημένη από την DVGW ως εξειδικευμένη εταιρεία για τον έλεγχο αγωγών φυσικού αερίου. Οι πάροχοι ενέργειας που χρησιμοποιούν Γεωγραφικό Σύστημα Πληροφοριών (GIS) μπορούν να επαληθεύουν το δίκτυό τους μέσω της ψηφιακής τεχνολογίας της Schütz. Η πελατειακή βάση της Schütz GmbH περιλαμβάνει σήμερα περισσότερους από 100 οργανισμούς κοινής ωφέλειας, με τους οποίους διατηρεί μακροχρόνιες, στενές και εμπιστευτικές επιχειρηματικές σχέσεις.

  3. ERNST WAGNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία ERNST WAGNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Είδη υγιεινής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους θηκες τροφοδοσιας χαρτιου, και βαση για χαρτι υγειας. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. BEHR GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BEHR GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κλιματισμός, εξαερισμός και αερισμός - εξοπλισμός, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Vaihingen, Γερμανία.

  5. ROLAND GÜNTHER

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROLAND GÜNTHER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Althütte, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. SCHAERER DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHAERER DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Lonsee, Γερμανία.

  2. KIENLE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KIENLE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Meßstetten, Γερμανία.

  3. SOFTART

    Γερμανία

    Η εταιρεία SOFTART, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Πληροφορική - λογισμικά, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  4. TAM-EUROPE LIMITED

    Γερμανία

    Η εταιρεία TAM-EUROPE LIMITED, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Επιπλώσεις κουζίνας. Έχει έδρα σε Besigheim, Γερμανία.

  5. PANODIS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PANODIS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  1. PM - MAUCERI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PM - MAUCERI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Επιπλώσεις κουζίνας, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Ötigheim, Γερμανία.

  2. FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FEM FOOD EQUIPMENT MARKETING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  1. RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RANCILIO GROUP DEUTSCHLAND GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καφές και τσάι. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Επαγγελματικές μηχανές καφέ, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Τηλεόραση, βίντεο και ηχοσυστήματα - αξεσουάρ. Έχει έδρα σε Weikersheim, Γερμανία.

  2. MENU SYSTEM GERMANY GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MENU SYSTEM GERMANY GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Konstanz, Γερμανία.

  3. TOP² ANRICHTESYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TOP² ANRICHTESYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Αυτοκίνητα, εξοπλισμός και αξεσουάρ, και Ενοικίαση βιομηχανικών εξοπλισμών. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  4. BOBECK GASTROTEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOBECK GASTROTEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  5. WAGNER GBR

    Γερμανία

    Η εταιρεία WAGNER GBR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές - αγροτροφική βιομηχανία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Korntal-Münchingen, Γερμανία.

  6. HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HILBINOX EDELSTAHLVERARBEITUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Engen, Γερμανία.

  7. MERCIMONIUM GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία MERCIMONIUM GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, και Έπιπλα ξενοδοχείων, καφετερίων και εστιατορίων. Έχει έδρα σε Weinheim, Γερμανία.

  8. GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GUSTO GASTRONOMIE GERÄTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αρτοποιίας και ζαχαροπλαστικής - μηχανήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, Κρεοπωλεία και αλλαντοποιΐες - μηχανήματα και εξοπλισμός, Βιομηχανία τροφίμων - μηχανήματα και εξοπλισμός, Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  1. BUSINESS-CATERING FREIBURG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BUSINESS-CATERING FREIBURG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  2. MAAS INTERNATIONAL (DEUTSCHLAND) GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MAAS INTERNATIONAL (DEUTSCHLAND) GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υπηρεσίες κέτερινγκ-τροφοδοσίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τροφοδοσία οργανισμών, και Τροφοδοσία οργανισμών. Έχει έδρα σε Bruchsal, Γερμανία.

  3. KARL FRITZ GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL FRITZ GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξοπλισμός ξενοδοχείων, καφετέριες και εστιατόρια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  4. BOHNER PRODUKTIONS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOHNER PRODUKTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επιπλώσεις γιά εστιατόρια μαζικής σίτισης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα, και Εξοπλισμός τροφοδοσίας και μηχανήματα. Έχει έδρα σε Bad Waldsee, Γερμανία.

  5. RGK-GROSSKÜCHEN-HERSTELLUNGS-GMBH & CO. KG

    Γερμανία

  6. FRANKE FOODSERVICE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

  7. AFAG ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Ως κορυφαίος προμηθευτής, η Afag αναπτύσσει και παράγει για πάνω από 60 χρόνια στοιχεία και συστήματα αυτοματισμού συναρμολόγησης στους τομείς της τροφοδοσίας, του χειρισμού και της μεταφοράς. Η Afag έχει θέσει ως στόχο να ανταποκρίνεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες και καινοτομικές λύσεις στις υψηλές απαιτήσεις της παγκόσμιας βιομηχανίας αυτοματισμού. Χιλιάδες μονάδων χειρισμού, συστημάτων τροφοδοσίας και μεταφοράς της Afag είναι ενδεικτικά για την εξαιρετική ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων μας. Στα παραρτήματά μας στην Ελβετία, στη Γερμανία, στην Κίνα και στις ΗΠΑ απασχολούμε περισσότερους από 200 συνεργάτες. Εκεί δημιουργούνται λύσεις που εφαρμόζονται σε όλους τους παραγωγικούς κλάδους. Από την αυτοκινητοβιομηχανία έως τα καταναλωτικά είδη, τα τρόφιμα, τα μηχανήματα, την ιατρική, της φαρμακευτική, τα καλλυντικά και την ωρολογοποιία. Χάρη στους αντιπροσώπους μας σε περισσότερες από 30 χώρες, οι πελάτες μας σε ολόκληρο τον κόσμο αποκομίζουν οφέλη από την επαγγελματική υποστήριξη, το σχεδιασμό και το σέρβις.

  8. ISMET GMBH

    Γερμανία

    Ξεκινώντας από την ηλεκτρική και τη μηχανική κατασκευή και φτάνοντας σε έτοιμους για χρήση μετασχηματιστές, θεωρούμε πολύ σημαντική την υψηλή καθετοποίηση. Με τους ικανούς εργαζομένους και τις αξιόπιστες διαδικασίες μας εγγυόμαστε ποιότητα σε κάθε λεπτομέρεια. Οι μετασχηματιστές και τα πηνία Ismet χρησιμοποιούνται παγκοσμίως στις πιο απαιτητικές εφαρμογές. Οι κλάδοι της αιολικής και ηλιακής ενέργειας, της κατασκευής σιδηροδρόμων και του εξοπλισμού πλοίων θέτουν τις υψηλότερες απαιτήσεις σε αξιοπιστία και μεγάλη διάρκεια ζωής στους μετασχηματιστές μας. Λόγω της σχολαστικής επεξεργασίας συστημάτων μόνωσης υψηλής ποιότητας διασφαλίζονται η ασφάλεια και η ετοιμότητα χρήσης ακόμα και στις δυσκολότερες περιβαλλοντικές συνθήκες. Τα τμήματα αγοράς μας: κατασκευή μηχανών και συστημάτων, ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές, συστήματα κίνησης, υποδομές της τροφοδοσίας ενέργειας, αυτοματισμοί κτιρίων

  9. ZENTRO ELEKTRIK GMBH KG

    Γερμανία

    Η Zentro-Elektrik σχεδιάζει το μέλλον εδώ και πάνω από 60 χρόνια. Είμαστε η κορυφαία γερμανική επιχείρηση ηλεκτρονικών ισχύος στην αγορά και στους συνεργάτες μας και όταν απαιτείται η ευέλικτη αντίδραση σε εναλλασσόμενες απαιτήσεις και συνθήκες, το δημιουργικό και εξειδικευμένο προσωπικό μας φροντίζει πάντα για καινοτομικά προϊόντα και ικανοποιεί με την κατάρτισή του ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες, καθώς η ποιότητα των προϊόντων μας είναι το στοιχείο που μας διακρίνει και αποτελεί το σύμβολο της εμπειρίας και της αξιοπιστίας μας. Έχουμε μακρά παράδοση πίσω μας και διαθέτουμε τόσο μεγάλη και πολυετή εμπειρία και καινοτομικότητα που δεν είναι εύκολο να αντιγραφούν. Χάρη στην φιλοσοφία μας που βασίζεται στην υψηλή ποιότητα, η Zentro-Elektrik αποτελεί συνώνυμο της αξιοπιστίας στην αγορά των ηλεκτρονικά ελεγχόμενων συστημάτων τροφοδοσίας ρεύματος. Το Pforzheim αποτελεί από την ίδρυσή μας το 1956 το κέντρο όλων των δραστηριοτήτων μας.

  10. EXTRUDEX KUNSTSTOFFMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    EXTRUDEX, το όνομα για καινοτομικές λύσεις στον τομέα της τεχνολογίας εξώθησης – μια ιστορία επιτυχίας από την περιοχή της Σουαβίας στη Γερμανία που έχει αναδείξει την πρώην «οικοτεχνία» σε έναν παγκοσμίως κορυφαίο κατασκευαστή εξωθητών μονού κοχλία και ολοκληρωμένων συστημάτων εξώθησης. Εξυπηρετούμε τους τομείς της ιατρικής, της τροφοδοσίας, της υγιεινής και της αυτοκινητοβιομηχανίας. Άλλες εφαρμογές είναι συστήματα κακοποίησης και εγκαταστάσεις περιτύλιξης. Η στενή συνεργασία με εξειδικευμένα ινστιτούτα, πανεπιστήμια και παραγωγούς πρώτων υλών είχε ως αποτέλεσμα, το πρόγραμμα προϊόντων της EXTRUDEX να περιλαμβάνει σήμερα ένα ευρύ φάσμα όπου κάθε τύπος είναι προσαρμοσμένος στον αντίστοιχο χρησιμοποιούμενο υλικό και στη συγκεκριμένη εφαρμογή. Οι μονάδες επεξεργασίας EXTRUDEX χρησιμοποιούνται επίσης με επιτυχία ως μεμονωμένα στοιχεία για την επεξεργασία ειδικών υλικών σε μηχανήματα εμφύσησης επώνυμων κατασκευαστών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό για την παραγωγή προϊόντων κοίλου στρώματος πολλαπλών στρώσεων.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Τροφοδοσίες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

35 Επιχειρήσεις

Kατηγορια