• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • τηλεφωνία - εξοπλισμός και συστήματα

Αποτελέσματα για

Τηλεφωνία - εξοπλισμός και συστήματα

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. PVT PRÄZISIONS-VERBINDUNGSTECHNIK UND STEUERUNGSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PVT PRÄZISIONS-VERBINDUNGSTECHNIK UND STEUERUNGSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεφωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεφωνία - συσκευές, και Ραδιοτηλεφωνία - συσκευές. Έχει έδρα σε Dettenhausen, Γερμανία.

  2. WEINGÄRTNER KABEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία WEINGÄRTNER KABEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αποθήκευση - συστήματα και εξοπλισμός. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Καρούλια και πηνία για καλώδια, Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου, Καρούλια και πηνία για καλώδια, και Καλώδια ηλεκτρικά καλωδιώσεις και τηλεφώνου. Έχει έδρα σε Eutingen, Γερμανία.

  3. BOGER-FUNK FUNKANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOGER-FUNK FUNKANLAGEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Aulendorf, Γερμανία.

  4. BATLINK INH. M. BENSCH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BATLINK INH. M. BENSCH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραδιοτηλεπικοινωνία - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. EYEVIS GESELLSCHAFT FÜR PROJEKTIONS- UND GROSSBILDTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία EYEVIS GESELLSCHAFT FÜR PROJEKTIONS- UND GROSSBILDTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεμετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία TELEFUNKEN RADIO COMMUNICATION SYSTEMS GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα, και Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  2. KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KROEMER KOMMUNIKATIONSTECHNIK GMBH + CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ραδιοτηλεοπτική μετάδοση - εξοπλισμός και συστήματα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Τηλεπικοινωνίες/μεταβίβαση δεδομένων - εξοπλισμός και συστήματα, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Leinfelden-Echterdingen, Γερμανία.