• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σύσφιξη

Αποτελέσματα για

Σύσφιξη

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ZÖLLER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZÖLLER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες ειδικών προδιαγραφών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους σύσφιξη. Έχει έδρα σε Muggensturm, Γερμανία.

  2. SITEMA GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SITEMA είναι η μοναδική παγκοσμίως επιχείρηση που επικεντρώνεται αποκλειστικά στην ανάπτυξη και στην παραγωγή μονάδων σφιγκτήρων και γραμμικών φρένων για ράβδους κυκλικής διατομής. Συνέπεια αυτής της εξειδίκευσης είναι: Η SITEMA είναι ένας διεθνώς περιζήτητος συνεργάτης για τη βιομηχανία κατασκευής μηχανημάτων. Η ασφάλιση, η σύσφιξη και η στερέωση αξονικά κινούμενων φορτίων είναι ο τομέας εξειδίκευσής μας στον οποίο είμαστε η κορυφαία επιχείρηση εδώ και χρόνια – στον τομέα αυτό, οι κεφαλές σύσφιξης SITEMA είναι φημισμένες. Με το ευρύ φάσμα των προϊόντων μας διαθέτουμε για κάθε εφαρμογή μοναδική εξειδίκευση παροχής συμβουλών και λύσεων. Η SITEMA αναπτύσσει και παράγει υδραυλικά, πνευματικά, μηχανικά και ηλεκτρικά ενεργοποιούμενες μονάδες σύσφιξης για πολυάριθμα πεδία εφαρμογής.

  3. EWS WEIGELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η EWS ιδρύθηκε το 1960. Η σημερινή βασική δραστηριότητα αφορά στον τομέα των συστημάτων εργαλείων για μηχανές τόρνου CNC (στατικά και μηχανοκίνητα εργαλεία) και διευρύνεται με την EWS Κορέας με συστήματα Revolver και συστήματα βάσης Revolver. Περισσότεροι από 300 συνεργάτες του ομίλου EWS χαρακτηρίζουν με το προσωπικό τους ταλέντο το προφίλ του σημερινού ομίλου επιχειρήσεων. Τα προϊόντα EWS είναι made in Germany. Οι συστημικές συνεργασίες με την DMG-Mori Seiki (Trifix και MSQP), την INDEX (οδόντωση W και ράβδος V), την Sandvik (EWS Capto), την Iscar ή την Arno (συστήματα βάσεων εργαλείων) αντανακλούν την εξειδίκευσή μας. Με το σύστημα ταχείας αντικατάστασης (δομοστοιχειωτό σύστημα) EWS Varia (που συχνά συγχέεται με την ονομασία Vario), η επιχείρηση θέτει τα πρότυπα στον τομέα της βελτιστοποίησης του χρόνου εξοπλισμού. Το σύστημα έχει βραβευθεί με το βραβείο καινοτομίας της Βάδης-Βυρτεμβέργης.

  4. SMW-AUTOBLOK SPANNSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SMW-AUTOBLOK είναι τεχνολογικά κορυφαία επιχείρηση στον τομέα των περιστροφικών και των σταθερών συστημάτων στερέωσης κατεργαζόμενων τεμαχίων. Η επιχείρηση δραστηριοποιείται παγκοσμίως και διαθέτει δύο υπερσύγχρονες μονάδες παραγωγής στο Meckenbeuren/Γερμανία και στο Caprie/Ιταλία. Η SMW-AUTOBLOK διατηρεί ένα παγκόσμιο δίκτυο πωλήσεων και σέρβις σε περισσότερες από 50 χώρες. Ο πελάτης αποκομίζει όφελος από την επαγγελματική και προσανατολισμένη στις λύσεις παροχή συμβουλών και την πρώτης τάξεως υποστήριξη After-Sales απευθείας στον τόπο χρήσης. Η βέλτιστη διοικητική μέριμνα διανομής εγγυάται επιπλέον τον παγκόσμιο εφοδιασμό με ανταλλακτικά σε ελάχιστο χρονικό διάστημα. Η SMW-AUTOBLOK ανταποκρίνεται ως εταίρος τεχνολογίας σε απαιτήσεις πελατών από ολόκληρο τον κόσμο. Ο μεγάλος αριθμός διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας υπογραμμίζει το καινοτομικό πλεονέκτημα της επιχείρησης. Τα νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας δεν απαιτούν ιδιαίτερη συντήρηση, είναι βελτιστοποιημένα ως προς τον εξοπλισμό και σε μεγάλο βαθμό συμβατά με το βιομηχανικό επίπεδο αυτοματοποίηση Industry 4.0 ή ενδείκνυνται για την αυτοματοποίηση διαδικασιών επεξεργασίας.

  5. ORTLIEB PRÄZISIONSSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από εκατό χρόνια είμαστε ένας προσανατολισμένος στον πελάτη συνεργάτης για οικονομικές λύσεις ακριβείας συστημάτων σύσφιξης και κίνησης. Η Ortlieb σάς παρέχει διαχρονικά αποτελέσματα συνέργιας χάρη στην εμπειρία δεκαετιών και στην διατομεακή εξειδικευμένη γνώση στον τομέα της σύσφιξης εργαλείων και κατεργαζόμενων τεμαχίων, καθώς και στα συστήματα κίνησης. Στο βασικό τομέα σάς παρέχεται μια εξαιρετικά ευρεία γκάμα προϊόντων. Για την ανάπτυξη λύσεων με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη επενδύουμε χωρίς κανένα συμβιβασμό στην ασφάλεια των διαδικασιών και στην οικονομική αποδοτικότητα. Στις εξατομικευμένες σας απαιτήσεις ανταποκρινόμαστε με αξιόπιστο και γρήγορο τρόπο. Ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις συμπληρώνουν την προσφορά μας. Δείτε και μόνοι σας. Σουηβική εφευρετικότητα, εμπειρία άνω των 100 ετών σε συνδυασμό με αξιόπιστες, εδραιωμένες αξίες. Έτσι διακρίνεται η Ortlieb, έτσι αποκομίζεται οφέλη ως πελάτης. Ο συνεργάτης από το A ως το Ω. Οι εδικοί τεχνικοί μας σάς υποστηρίζουν από την πρώτη αρχή προκειμένου να βρουν σε συνεργασία με εσάς μια λύση που ανταποκρίνεται 100% στις απαιτήσεις σας.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. MICROMAT SPANNHYDRAULIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Micromat Spannhydraulik GmbH ιδρύθηκε το 1989 σε ένα γκαράζ. Στο μεταξύ είμαστε πλέον μια μικρομεσαία επιχείρηση που δραστηριοποιείται σε παγκόσμιο επίπεδο. Στην έδρα μας, στο Rutesheim και σε ένα μικρό παράρτημα, στο Malmsheim, απασχολούνται περίπου 70 δραστήριοι συνεργάτες με την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή υδραυλικών κυλίνδρων υψηλής ποιότητας. Ανεξάρτητα από το αν προέρχεστε από τους τομείς της μηχανολογίας, της αυτοκινητοβιομηχανίας ή των εργαλειομηχανών ή είστε επιχειρήσεις χονδρικής πώλησης, εμείς σάς παρέχουμε μια προσαρμοσμένη λύση. QUIRI-MICROMAT®. - νέο κοινό λογότυπο Με τη συνεργασία με τη γαλλική εταιρεία QUIRI και με το κοινό εταιρικό λογότυπο QUIRI-MICRMAT® είμαστε πλέον σε θέση να παρέχουμε στους πελάτες μας μια μεγαλύτερη κοινή γκάμα προϊόντων που περιλαμβάνει υδραυλικά στοιχεία σύσφιξης, κυλίνδρους, εξειδικευμένες λύσεις και παρελκόμενα.

  2. ZÜRN GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Zürn GmbH & Co. KG, με την 60ετή πορεία της, είναι ένας από τους πιο έμπειρους κατασκευαστές στους τομείς κατεργασίας και ειδικών μηχανημάτων, υποδοχών εργαλείων για τόρνους ψηφιακού ελέγχου, στηρίγματα εργαλείων και κολάρα. Η εταιρεία ιδρύθηκε αρχικά ως μηχανουργείο για εξαρτήματα περιστροφής. Αφενός, η Zürn κατάφερε να επεκτείνει εντός δεκαετίας το δικό της χαρτοφυλάκιο προϊόντων μέσω των σταθερών εργασιών ανάπτυξής της, αφετέρου η εταιρεία κατάφερε να δημιουργήσει μια παγκόσμια πελατειακή βάση ως εταιρεία κατασκευών ακριβείας. Η γκάμα προϊόντων που παράγονται στη Γερμανία περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, παξιμάδια σύσφιξης και ράβδους αρπάγης, τσοκ διάτρησης CNC και βάσεις κολάρων, υποδοχές εργαλείων VDI και υποδοχές εργαλείων ακριβείας. Επίσης, η Zürn GmbH & Co. KG είναι εδραιωμένη στη διεθνή αγορά και παγκοσμίως ανταγωνιστική, καθώς διαθέτει τις πλέον σύγχρονες συνθήκες παραγωγής.

  3. HASPA GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία haspa GmbH είναι ένας από τους λίγους κατασκευαστές, ο οποίος διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στον τομέα του εύκαμπτου άξονας συμβατό με όλα τα υφιστάμενα συστήματα. Οι ειδικές λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη και η εξατομικευμένη κατασκευή μάς θέτουν διαρκώς νέες προκλήσεις, τις οποίες αντιμετωπίζουμε ευχαρίστως. Εδώ και περισσότερες από τέσσερις δεκαετίες δραστηριοποιούμαστε σε αυτόν τον τομέα που διευρύνεται συνεχώς με την πάροδο του χρόνου. Έτσι προκύπτουν σ' εμάς τρεις τομείς: Τομέας I: OFT= Τεχνολογία επιφανειών: Περιλαμβάνει: μηχανισμούς κίνησης εργαλείων, εύκαμπτους άξονες και άλλα προϊόντα για την επιφανειακή επεξεργασία (π. χ., κινητήριες μηχανές για εύκαμπτους άξονες, μηχανισμοί κίνησης πεπιεσμένου αέρα, μικροκινητήρες, τανάλιες σύσφιξης, λειαντικά μέσα, φρέζες...). Τομέας II: VST= Στοιχεία ρύθμισης: στοιχεία τηλεχειρισμού και μετάδοσης δύναμης. Ρύθμιση και έλεγχος. Τομέας III: ειδικά σπιράλ και ειδικοί εύκαμπτοι σωλήνες. Ένας λόγος για την επιτυχία μας είναι η τήρηση των εξατομικευμένων επιθυμιών των πελατών.

  4. SCHNORR GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευαστής δισκοειδών ελατηρίων, ασφαλιστικών ροδελών και ροδελών σύσφιξης, κυματοειδών ελατηρίων, πρεσαριστών εξαρτημάτων από χάλυβα ελατηρίων. Τα προϊόντα SCHNORR® αποτελούν την πρώτη επιλογή παντού όπου το μέταλλο εξυπηρετεί με τη δύναμη και τη μορφή απαιτητικές λειτουργίες κίνησης, απόσβεσης, ασφάλισης. Ως πρωτοπόρος στον τομέα εφαρμογών των δισκοειδών ελατηρίων, ο Adolf Schnorr ίδρυσε το 1908 τη διευθυνόμενη από τον ιδιοκτήτη οικογενειακή επιχείρηση. Η SCHNORR® είναι σήμερα μια από τις παγκοσμίως κορυφαίες επιχειρήσεις λύσης προβλημάτων στον τομέα των δισκοειδών ελατηρίων και τις ασφάλισης βιδών με παγκοσμίως δικτυωμένα παραρτήματα διάθεσης. Εκτός από τη μακρόχρονη εμπειρία στον τομέα του πεσαρίσματος και του τορναρίσματος, η επιχείρηση διαθέτει επίσης την τεχνολογία της κοπής ακριβείας, την τεχνογνωσία της παραγωγής ευαίσθητων στη στρέβλωση δισκοειδών ελατηρίων και μια ακόμη ομάδα προϊόντων – το κυματοειδές ελατήριο ως εξάρτημα σχεδίασης.

  5. SIKO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η SIKO διαθέτει σήμερα εμπειρία πέντε δεκαετιών σε εντελώς διαφορετικούς τομείς μέτρησης: συστήματα μέτρησης μήκους, γωνιών, αριθμού στροφών, καθώς και μέτρηση κλίσης ή ταχύτητας. Με βάση αυτήν τη βασική εξειδίκευση, η SIKO αναπτύσσει και παράγει καινοτομικές συσκευές μέτρησης και συστήματα τοποθέτησης για διαδικασίες αυτοματισμού. Οι μέγιστες απαιτήσεις των πελατών μας από τους τομείς της βιομηχανίας και της κατασκευής μηχανημάτων έχουν ως αποτέλεσμα την ποιότητα, την ακρίβεια και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών μας. Η SIKO διαθέτει πιστοποίηση DIN EN ISO 9001: 2015. Η αειφόρος χρήση πόρων είναι για εμάς αυτονόητη.

  1. FRANZ BINDER GMBH & CO. ELEKTRISCHE BAUELEMENTE KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Είμαστε ένας από τους ηγέτες στην αγορά των στρογγυλών κουμπωτών συνδετήρων. Είμαστε μια οικογενειακή επιχείρηση διοικούμενη από τους ιδιοκτήτες, έχουμε έδρα και τόπο ίδρυσης το Νέκαρσουλμ και απασχολούμε 1.000 υπαλλήλους σε τοπικό επίπεδο και 1.700 διεθνώς. Ξεκινήσαμε από μια μικρή επιχείρηση το 1960 και συνεχίσαμε να αναπτυσσόμαστε συνεχώς ώσπου φτάσαμε σε σημείο να δραστηριοποιούμαστε παγκοσμίως. Εντός του Ομίλου binder υπάρχουν πέντε συνδεόμενες επιχειρήσεις και οκτώ θυγατρικές επιχειρήσεις στη Γερμανία, τη Σουηδία, τη Μεγάλη Βρετανία, την Ουγγαρία, την Ολλανδία, την Ελβετία, τη Γαλλία, την Κίνα, τη Σιγκαπούρη και τις ΗΠΑ που συμβάλλουν καθημερινά στην επιτυχία μας. Αυτή η επιτυχία αντικατοπτρίζει την σταθερή και συνεχή ανάπτυξη.Το όραμά μας είναι η διεθνοποίηση του Ομίλου binder και η διείσδυση σε κλάδους όπως είναι η ιατροτεχνολογία, η αγροτική βιομηχανία και η βιομηχανία τροφίμων.Είμαστε μια παραδοσιακή, στιβαρή οικογενειακή επιχείρηση και αυτό σημαίνει γρήγορα αντανακλαστικά και ταχείες αποφάσεις.

  2. FORM + TEST SEIDNER & CO. GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Εδώ και περισσότερα από 55 χρόνια αναπτύσσουμε και παράγουμε μηχανήματα ελέγχου στο Riedlingen της Άνω Σουηβίας. Ένα από τα πλεονεκτήματά μας είναι η κατασκευή και η παραγωγή υψηλής ποιότητας ειδικών μηχανημάτων ελέγχου με βάση τις εξατομικευμένες προδιαγραφές του πελάτη. Από το πιο μικρό μηχάνημα με δύναμη λίγων Newton έως το μηχάνημα ελέγχου με συμπίεση 10000 kN βάρους άνω των τριάντα τόνων, η ομάδα των πεπειραμένων μηχανικών και τεχνικών μας είναι σε θέση να υλοποιεί ακόμη και τις πλέον απαιτητικές κατασκευές. Χάρη στη στενή επαφή με τα κορυφαία ινστιτούτα και πανεπιστήμια βρισκόμαστε πάντοτε στο πλέον επίκαιρο επίπεδο της τεχνολογίας ελέγχου. Η συμμετοχή μας στο γερμανικό σύνδεσμο κατασκευαστών μηχανημάτων και εγκαταστάσεων (VDMA), ειδικός τομέας μηχανημάτων ελέγχου συνεπάγεται για εσάς την εγγύηση για καινοτομικές τεχνολογίες, εξαιρετική ποιότητα και αξιόπιστο σέρβις. Ένα ξεχωριστό τμήμα ασχολείται με την ανάπτυξη και την προσαρμογή των ηλεκτρονικών δομοστοιχείων στα δικά μας μηχανήματα ελέγχου. Στο πλαίσιο αυτό επικεντρωνόμαστε στο σχεδιασμό έργων και στην ανάπτυξη με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη. Η παραγωγή του υλισμικού πραγματοποιείται από μια θυγατρική επιχείρηση στην Ελβετία.

  1. SCHMID GMBH MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία Schmid έχει διαθέσεις εξαιρετικές λύσεις για διάφορες παραγγελίες επεξεργασίας. Εκτός από τον αμιγή σχεδιασμό και την παραγωγή του μηχανήματος επεξεργασίας αναλαμβάνουμε επίσης την ολοκληρωμένη λύση συμπεριλαμβανομένων των διατάξεων στερέωσης και του αυτοματισμού. Προσαρμοσμένες ολοκληρωμένες λύσεις με στρατηγικά στοιχεία. Το φάσμα των προϊόντων της εταιρείας Schmid είναι ευρύ και για το λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε ορισμένες από τις λύσεις και τα μηχανήματα που έχουμε υλοποιήσεις για να προσελκύσουμε το ενδιαφέρον σας. Γνωρίζουμε ότι κάθε εφαρμογή είναι διαφορετική και συνεπώς πρέπει να ενσωματωθούν εξατομικευμένες απαιτήσεις. Για το λόγο αυτό είμαστε στο πλευρό σας από την πρώτη αρχή και αναζητούμε σε συνεργασία μαζί σας την κατάλληλη λύση για τη βέλτιστη επεξεργασία των προϊόντων σας. Η Schmid Maschinen Gmbh απέκτησε το 2013 το πιστοποιητικό DIN EN ISO 9001.

  2. JACOB GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Jacob είναι μια εξειδικευμένη επιχείρηση για διόδους καλωδίων. Διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη γκάμα τυποποιημένων προϊόντων και μια ομάδα μηχανολογίας για λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη.

  3. FLAIG MAGNETSYSTEME GMBH & CO.KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Πράσινοι μαγνήτες για τη σύγχρονη βιομηχανία. Με έδρα τον όμορφο Μέλανα Δρυμό, οι επαγγελματίες μας σάς παρέχουν βέλτιστες συμβουλές από τον κορυφαίο κατασκευαστή συστημάτων μόνιμων και ηλεκτρικών μόνιμων μαγνητών. Εκτός από ένα εκτενές πρόγραμμα τυποποιημένων προϊόντων, όπως η σειρά FX στον τομέα των μαγνητών ανύψωσης φορτίων και η σειρά FXL στον τομέα της τεχνολογίας μαγνητών στερέωσης, διαθέτουμε μεγάλη γκάμα μαγνητικών βοηθητικών μέσων στερέωσης και ανύψωσης και παράγουμε λύσεις με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από ένα τεμάχιο και άνω ως ΚΑΕ για τις ανάγκες σας.

  4. DK FIXIERSYSTEME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία DK FIXIERSYSTEME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους πολυ-αρθρωτός άξονας, και σιαγονες συσφιξης. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  5. VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VERBINDUNGSTECHNIK STEINHILBER GMBH, είναι Multi-Category, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Υδραυλική διάταξη. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικοί σωλήνες, υδραυλικοι κυλινδροι, υδραυλικοι συμπλεκτες, Υδραυλικοί βιδωτοί σύνδεσμοι, υδραυλικά φίλτρα, δακτύλιοι σύσφιξης σωλήνων, Βιδωτές συνδέσεις σωλήνων, και μετρολογια. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  6. ROMMEL PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε ο αξιόπιστος συνεργάτης σας ως προμηθευτής εξαρτημάτων ακριβείας. Εδώ και σχεδόν 40 χρόνια παράγουμε εξαρτήματα ακριβείας σε μεγάλες σειρές. Η συλλογή των μηχανημάτων μας περιλαμβάνει αυτόματα περιστροφικά μηχανήματα Variomatic με 9, 11 και 12 μονάδες, εν μέρει με έλεγχο εκκέντρων και εν μέρει με έλεγχο NC, με έως 60 άξονες NC ανά μηχάνημα. Τα μηχανήματα είναι ειδικά σχεδιασμένα για την τρέχουσα παραγωγή εξαρτημάτων με σταθερή απόδοση και ποιότητα των εξαρτημάτων σειράς. Υπεραυτόματες διαδικασίες παραγωγής και πολυάριθμες δυνατότητες επεξεργασίας μάς παρέχουν τη δυνατότητα να επεξεργαζόμαστε ακόμη και σύνθετα εξαρτήματα από όλες τις πλευρές. Επεξεργαζόμαστε χάλυβα, αλουμίνιο, κράματα χαλκού και ορείχαλκο δακτυλίων, μεγάλων πηνίων, ράβδων, τμημάτων ή χυτευτών εξαρτημάτων μέσω τροφοδοτών. Οι υπηρεσίες που παρέχουμε συμπληρώνονται με διάφορες τεχνικές απογρέζωσης, λείανσης, επιβελτίωσης επιφανειών, καθαρισμού υπερήχων, εργασίες συναρμολόγησης και θερμική επεξεργασία.

  7. ZIMMER GROUP

    Γερμανία

    Διαθέτουμε ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα στοιχείων σύσφιξης και πέδησης για ράγες προφίλ, κυκλικούς οδηγούς και άξονες περιστροφής, καθώς και βιομηχανικούς αποσβεστήρες κρούσης με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας ελικοειδή αυλάκωση. Τα προϊόντα μας: φρένα μηχανημάτων, υδραυλικά φρένα, φρένα πεπιεσμένου αέρα, φρένα με δύναμη ελατηρίου, ηλεκτρομηχανικοί συσσωρευτές με ελατήρια για φρένα, συστήματα χειρισμού, βιομηχανικοί αποσβεστήρες κρούσεων, γραφεία μηχανικών για συστήματα χειρισμού, μονάδες σύσφιξης για βάκτρα εμβόλων, γραμμικά φρένα, αποσβεστήρες κρούσεων.

  8. BRITSCH SPANNZEUGE GMBH

    Γερμανία

    Είμαστε μια μικρομεσαία επιχείρηση παραγωγής εξειδικευμένη σε παρελκόμενα για μηχανήματα τόρνου και φρέζας. Χάρη στη διεκπεραίωση αμέτρητων ειδικών κατασκευών στον τομέα αυτό είμαστε σε θέση να αξιοποιούμε τη μακρόχρονη εμπειρία μας. Αυτή η εμπειρία αποτελεί βάση όλων των προϊόντων μας και σε συνδυασμό με των υπερσύγχρονο εξοπλισμό της εταιρείας μας διασφαλίζει την εκτιμούμενη από τους πελάτες μας υψηλή ποιότητα.

  1. ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF)

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANDREAS MAIER GMBH & CO. KG (AMF), είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κλειδιά σύσφιξης. Έχει έδρα σε Fellbach, Γερμανία.

  2. ROTHFUSS MECHANIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROTHFUSS MECHANIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανικά πλαστικά προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαβίδες σύσφιξης, μορφοποίηση με ψηφιακό έλεγχο, και Παραγωγή και επεξεργασία φασόν προϊόντων CNC. Έχει έδρα σε Baiersbronn, Γερμανία.

  3. ALBERT FEZER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Η FEZER που διευθύνεται από την οικογένεια στην τρίτη γενιά συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων επιχειρήσεων στον τομέα των συστημάτων χειρισμού κενού και έχει εξαιρετική φήμη σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε την υψηλού βαθμού υποστήριξη πελατών με ένα σύστημα διαχείρισης ποιότητας κατά DIN ISO 9001. Έτσι μπορούμε να αναλύουμε συνεχώς τις επιχειρηματικές μας διαδικασίες και να τις προσαρμόζουμε στις σταθερά αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών. Επιλέξτε κι εσείς τον απλούστατο χειρισμό αποδοτικών, οικονομικών διαδικασιών παραγωγής και τη μέγιστη ασφάλεια λειτουργία με τη βασική αρχή: simply move more. Παραγωγή και διάθεση: μηχανήματα και συστήματα συγκράτησης φορτίων κενού, τεχνολογία και συστήματα σύσφιξης κενού, απορροφητήρες κενού, πλάκες αναρρόφησης κενού, γεννήτριες κενού, βαλβίδες ελέγχου, φίλτρα κενού, αρπάγες ελασμάτων, γερανοί οροφής, κυλιόμενες γερανογέφυρες, μηχανήματα και συστήματα χειρισμού, ανυψωτικά μέσα, τροχιές γερανού από αλουμίνιο, συστήματα κενού, κλίνες εργασίας κενού, εκβολείς κενού, φίλτρα κενού, ανυψωτικά μηχανήματα κενού, εξαρτήματα κενού, αναρροφητήρες κενού και πολλά άλλα.

  4. FELSS GROUP GMBH

    Γερμανία

    Ο όμιλος Felss παράγει με την εμπορική ονομασία Felss Shortcut Technologies για διάφορους κλάδους, όπως, π.χ., την αυτοκινητοβιομηχανία, μηχανήματα επεξεργασίας μετάλλου καθώς και εξαρτήματα. Από τεχνική άποψη, στο επίκεντρο βρίσκονται μέθοδοι πλαστικής παραμόρφωσης εν ψυχρώ, περιστροφική σύσφιξη, αξονική διαμόρφωση, κάμψη, αυτόματη περισιδήρωση και τελική επεξεργασία. Ο όμιλος Felss είναι ένας όμιλος επιχειρήσεων που δραστηριοποιείται παγκοσμίως με έδρα το Königsbach-Stein. Εκτός από τις δύο επιπλέον εγκαταστάσεις μας στο Bretten-Gölshausen και το Nesselwang στη Γερμανία, η επιχείρηση διατηρεί επίσης εγκαταστάσεις στο Wujiang (Κίνα), το New Berlin (ΗΠΑ) και το Triengen (Ελβετία). Το 2014 ο κύκλος εργασιών ανήλθε στα περ. 100 εκατ. ευρώ. Η Felss απασχολεί παγκοσμίως περισσότερους από 580 συνεργάτες, 350 εκ των οποίων στη Γερμανία.

  5. FISCHER FORTUNA GMBH

    Γερμανία

    Ανάπτυξη, παραγωγή και διάθεση ατράκτων ασφαλείας την μάρκας FORTUNA. Συμβουλευτικές υπηρεσίες και πωλήσεις ατράκτων ακριβείας από τις μάρκες FISCHER και PRECISE. Άτρακτοι έμμεσης και άμεσης μετάδοσης, άξονες υψηλής συχνότητας, μεταβλητές διεπαφές εργαλείων, χειροκίνητη ή αυτόματη σύσφιξη εργαλείου, υψηλής ακριβείας, μεταβλητοί αριθμοί στροφών και αποδόσεις. Ειδικές κατασκευές σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη. Άξονες μεγάλου μήκους για την εσωτερική λείανση οπών με μεγάλες διαστάσεις. Υπηρεσίες επισκευής για ατράκτους μηχανημάτων FISCHER, FORTUNA και PRECISE, καθώς και ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΩΝ. Τα προϊόντα και οι υπηρεσίες μας: υδροστατικές άτρακτοι, άτρακτοι κινητήρων, σέρβις ατράκτων, κινητήρες υψηλής συχνότητας, κύριες άτρακτοι για εργαλειομηχανές, επισκευές λειαντικών ατράκτων, επισκευές ατράκτων φρεζών (συμπληρωματική λείανση εργαλειοφόρων ατράκτων για μονάδες επεξεργασίας), άτρακτοι υψηλής συχνότητας, άτρακτοι φρεζών, άτρακτοι δραπάνων

  6. ZIEKER GMBH MECHANISCHE WERKSTÄTTE

    Γερμανία

    Μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης: φορεία μεταφοράς πλακών, τροχήλατα φορεία μεταφοράς και ανύψωσης, ανακλινόμενα φορεία, Harp-Car, οδηγοί βιδών και περιστροφικές βάσεις βαφής - η εταιρεία Ernst Zieker GmbH διαθέτει κάθε είδους μηχανήματα μεταφοράς υλικών. Μέγγενες: σφιγκτήρες τύπου λαβίδας για εξωτερικές εφαρμογές, γρήγορη, ισχυρή στερέωση, ακριβής δύναμη σύσφιξης χάρη στη χωρίς διαβαθμίσεις ρύθμιση της πίεσης αέρα. Αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων: το ηλεκτρικό αναβατόριο σκάλας για μεταφορά φορτίων καθιστά δυνατή τη μετακίνηση εμπορευμάτων μεγάλου βάρους προς τα επάνω και προς τα κάτω σε σκάλες από ένα και μόνο άτομο. Δυνατότητα χρήσης και σε ελλειψοειδείς σκάλες! Τα προϊόντα μας: μηχανήματα μεταφοράς υλικών για χρήση εντός του χώρου της επιχείρησης, βοηθήματα μεταφοράς, μέγγενες/μέγγενες τύπου λαβίδας, βίδες σκαλιών, χειροκίνητα φορεία (μεταφορικά μηχανήματα), ράουλα μεταφορικών μηχανημάτων, αναβατόρια σκάλας για μεταφορά φορτίων, φορεία μεταφοράς για σκάλες, σφιγκτήρες τύπου λαβίδας, μέγγενες, ειδικά μηχανήματα μεταφοράς, καρότσια, ειδικές βίδες.

  7. ALLSAFE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η allsafe είναι ο κατασκευαστής για τη ασφάλιση φορτίων από τη Γερμανία: 250 άτομα παράγουν σε δύο μονάδες τη Νότια και στην Κεντρική Γερμανία προϊόντα για την ασφάλιση φορτίων: ράβδους περίφραξης, δοκούς περίφραξης, δοκούς σύσφιξης και πολλά άλλα. Τα προϊόντα αναπτύσσονται από εμάς, παρέχουν πιστοποιημένη αντοχή και είναι κατάλληλα για όλα σχεδόν τα οχήματα. Τα προϊόντα διατίθενται μέσω διάφορων οδών διάθεσης: Όλοι σχεδόν οι κατασκευαστές ΚΑΕ οχημάτων επαγγελματικής χρήσης εφοδιάζονται από την allsafe απευθείας, πολλές μεγάλες μεταφορικές εταιρείες χρησιμοποιούν τα προϊόντα της allsafe με επιτυχία εδώ και πολλά χρόνια. Ταυτόχρονα, τα προϊόντα διατίθενται απευθείας από το εργοστάσιο ή μέσω του εμπορίου, κατασκευαστών οχημάτων και εμπορικών επιχειρήσεων. Η allsafe παρέχει επιτόπου υποστήριξη με τους δικούς της συνεργάτες σε όλες σχεδόν τις ευρωπαϊκές χώρες. Για όλα τα δικά της και για πολλά ξένα προϊόντα η allsafe παρέχει επισκευαστικό σέρβις. Έτσι εξοικονομούνται χρήματα και προστατεύεται το περιβάλλον.

  8. AUERSWALD PRÄZISIONSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Από το 1996 παράγουμε προϊόντα από μέταλλο και πλαστικό για τη βιομηχανία και τις κατασκευές. Το 1999 αναπτύχθηκε το κορυφαίο ως προς την ποιότητα και κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα επαφών υψηλής τάσης της εταιρείας μας για τη βιομηχανία γαλβανισμού. Για την ασφαλή, χωρίς κόπο και ορθολογική εργασία σε μηχανήματα CNC, ο Uwe Auerswald ανέπτυξε ένα καινοτομικό υδραυλικό σύστημα σύσφιξης που αντικαθιστά τη συμβατική μηχανική μέγγενη! Η πρώτη προτεραιότητα της Auerswald Präzisionstechnik είναι η ικανοποίηση των πελατών μας. Αυτοί είναι σημαντικοί για εμάς. Οι πελάτες μας μπορούν να βασίζονται στο ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια όταν πρόκειται για την επιχείρησή τους. Είμαστε υπερήφανοι που εργαζόμαστε για λογαριασμό των πελατών μας! Επιδιώκουμε να ανταποκρινόμαστε στις ανάγκες των πελατών μας και να τους εντυπωσιάζουμε με τις επιδόσεις μας. Εδώ και δεκαετίες, η καινοτομική ανάπτυξη προϊόντων της εταιρείας μας βασίζεται σε μια ομάδα ατόμων που προβλέπουν, η οποία προγραμματίζει από την ιδέα, την κατασκευή πρωτοτύπων έως τη μαζική παραγωγή, σχεδιάζει και αναπτύσσει τεχνολογικά σύγχρονα προϊόντα και στο πλαίσιο αυτό δίδει έμφαση στην παραμικρή λεπτομέρεια για την τελειότητα. Σάς παρέχουμε εξατομικευμένες κατασκευαστικές λύσεις, ακόμη και για σύνθετες απαιτήσεις. Auerswald σημαίνει ποιότητα. Αυτό δεν το γνωρίζουν μόνο η πολυάριθμοι σταθεροί πελάτες μας. Καινοτομία αλλά και σταθερές αξίες. Καινοτομία και ταπεινότητα ταυτόχρονα. Αυτός είναι ο συνδυασμός που μάς διακρίνει.

  9. MAPAL FABRIK FÜR PRÄZISIONSWERKZEUGE DR. KRESS KG

    Γερμανία

    Η MAPAL είναι συνεργάτης τεχνολογίας για εξατομικευμένες λύσεις επεξεργασίας μέγιστης ακρίβειας και οικονομικής αποδοτικότητας. Τα προϊόντα μας: • Συσκευές ρύθμισης εργαλείων • Εργαλεία από σκληρό μέταλλο • Εργαλεία PCD • Γλύφανα • Τεχνολογία σύσφιξης • Εργαλεία ακριβείας • Εργαλεία λεπτής διάτρησης • Περιστροφικά εργαλεία με πολυκρυσταλλικά διαμάντια και κοπή CBN • Φορείς εργαλείων για κέντρα επεξεργασίας • Ειδικά εργαλεία κατεργασίας

  10. HAINBUCH GMBH SPANNENDE TECHNIK

    Γερμανία

    Αναπτύσσουμε και παράγουμε μέσα σύσφιξης μέγιστης ακριβείας για τη σύσφιξη τεμαχίων επεξεργασίας για το φρεζάρισμα, το τορνάρισμα και τη λείανση σε εργαλειομηχανές.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σύσφιξη

Αριθμός αποτελεσμάτων.

30 Επιχειρήσεις

Kατηγορια