• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σωληνωσεις

Αποτελέσματα για

Σωληνωσεις

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. WESA-ARMATUREN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ο διάσημος οίκος WESA ικανοποιεί με την εκτεταμένη γκάμα των βαλβίδων, σωληνώσεων θέρμανσης και βιομηχανικών εξαρτημάτων, τις ανάγκες και τις επιθυμίες του χονδρικού εμπορίου υδραυλικών, θερμαντικών και τεχνικών προϊόντων. Τα προϊόντα μας: Εξαρτήματα, εξαρτήματα σωληνώσεων, βαλβίδες φλάντζας, βαλβίδες πεταλούδα, βαλβίδες από ανοξείδωτο χάλυβα, συλλέκτες ρύπων (εξαρτήματα), βαλβίδες πεταλούδα από ανοξείδωτο χάλυβα, βαλβίδες ελέγχου

  2. MOBITEC - KOTTMANN UND BERGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Οι σωστές καμπύλες στις σωστές θέσεις, σε αυτό εξειδικεύεται η Mobitec. Από τη μονάδα χειροκίνητης κάμψης έως τα αυτοματοποιημένα κύτταρα παραγωγής: Η τεχνολογία κάμψης στα καλύτερα της, κατασκευάζεται στην έδρα της εταιρείας στη Σουηδία. Και μάλιστα, σε αρθρωτό σχεδιασμό. Στην ουσία, τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τις ατομικές ανάγκες των πελατών μας. Προσφέρουμε εξατομικευμένες έννοιες μηχανημάτων υψηλής τεχνολογίας, ώστε να μην χρειάζεται να ταλαιπωρήστε για να επιτύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα. Οι απλές απ' άκρη σ' άκρη στρογγυλές λύσεις εκτιμώνται σε όλο τον κόσμο. Η κατανόηση των πελατών μας είναι ολιστική: Στη Mobitec θέλουμε να νιώσετε απόλυτα άνετα. Για αυτό το λόγο, λαμβάνετε φυσικά όχι μόνο εξελιγμένη τεχνολογία, αλλά και ακριβή πρωτόκολλα μέτρησης, εργαλεία υψηλής ποιότητας, καλά τεκμηριωμένες και προσωπικές συμβουλές και ικανή 24ωρη εξυπηρέτηση. Φυσικά, αυτό δεν είναι τυχαίο. Είναι η φιλοσοφία της Mobitec.

  3. SCHWEIZER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ψυγεία εξατομικευμένης κατασκευής και ειδικά εξαρτήματα για ακραίες απαιτήσεις. Οι αγώνες αυτοκινήτου, ο συντονισμός, αλλά και οι βιομηχανικές εφαρμογές απαιτούν μέγιστη απόδοση σε ελάχιστο χώρο. Για μεγαλύτερη απόδοση χρειάζεστε εξαρτήματα που πληρούν υψηλές απαιτήσεις και πρέπει να μπορούν να εγκαθίστανται και να αφαιρούνται χωρίς προβλήματα. Η Schweizer GmbH & Co. KG είναι η δική σας εξειδικευμένη επιχείρηση για εξατομικευμένες ψυγεία ειδικής κατασκευής στους τομείς των αγώνων αυτοκινήτου και της βιομηχανίας. Επιπλέον διαθέτουμε τορναριστά και φρεζαριστά εξαρτήματα που παράγονται σε υπερσύγχρονα μηχανήματα CNC. Ανακαλύψτε πολυάριθμα ελκυστικά εξαρτήματα συντονισμού στο ηλεκτρονικό μας κατάσταση! Αντιμετωπίζετε θερμικά προβλήματα; Μήπως η θερμοπροστασία σας δεν είναι επαρκής; Λείπουν κατάλληλοι βιδωτοί σύνδεσμοι; Ή μήπως χρειάζεστε εξαρτήματα που δεν παράγονται μαζικά; Στην s-r-p.com θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα παρελκομένων άριστης ποιότητας! Επειδή αυτά υφίστανται συχνά μεγάλη καταπόνηση και απαιτούν εξατομικευμένες λύσεις, βασιζόμαστε στην άριστη επώνυμη ποιότητα

  4. B + B THERMO-TECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η B+B Thermo-Technik αναπτύσσει και παράγει από το 1984 καινοτομικές λύσεις προϊόντος και λύσεις για τομείς με ανώτατες απαιτήσεις ποιότητας για εφαρμογές μέτρησης ακριβείας. Αξιοποιήστε λοιπόν τη μακρόχρονη εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Η έδρα μας είναι το Donaueschingen στη νοτιοδυτική Γερμανία. Από εκεί διατίθενται τα ποιοτικά προϊόντα μας σε ολόκληρο τον κόσμο. Με υπερσύγχρονες τεχνολογίες έρευνας, ανάπτυξης και παραγωγής και πιστοποιήσεις DIN EN ISO 9001: 2015 και DIN EN 61340-5-1 παράγουμε τα προϊόντα μας με βάση τα ανώτατα πρότυπα ποιότητας. Στους πελάτες μας παρέχουμε και την υπηρεσία πιστοποιητικών ελέγχου και πιστοποιητικά βαθμονόμησης DAkkS των δικών μας εργαστηρίων βαθμονόμησης. Η ποιότητα και η στενή συνεργασία με τον πελάτη αποτελούν σταθερές συνιστώσες της στρατηγικής μας και για το λόγο αυτό παράγουμε κυρίως στη Γερμανία και σε 100% θυγατρικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο. Εγγυόμαστε τους διαρκείς ελέγχους ποιότητας, την ευέλικτη ανταπόκριση στις επιθυμίες και στις τροποποιήσεις των πελατών, καθώς και τις εμπρόθεσμες παραδόσεις.

  5. HS UMFORMTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η HS Umformtechnik GmbH είναι μια μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση που αναπτύσσεται συνεχώς από την ίδρυσή της το 1997. Τηρούμε τις υποσχέσεις μας. Στην έδρα της εταιρείας μας στο Grünsfeld-Paimar παράγουμε σε χώρους περίπου 12.000 τ.μ. της επιχείρησης με περίπου 50 δραστήριους συνεργάτες και υπερσύγχρονα μηχανήματα υψηλής ποιότητας καμπύλους σωλήνες από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμους σωλήνων, συγκροτήματα συνδέσμων, ρύγχη αναρρόφησης, εξαρτήματα διακλάδωσης και διάβασης, καθώς και ειδικά εξαρτήματα – με εξειδικευμένο, γρήγορο τρόπο και κατά περίπτωση σύμφωνα με τις εξατομικευμένες επιθυμίες του πελάτη. Στο πλαίσιο αυτό δεν αναζητούμε μόνο αποτελεσματικές λύσεις προβλημάτων και κορυφαία προϊόντα για τους πελάτες μας, αλλά και μια καλή σχέση τιμής-απόδοσης. Εκτός αυτού στους χώρους παραγωγής & αποθήκευσης περίπου 5.000 τ.μ. της εταιρείας μας διαθέτουμε απόθεμα καμπύλων σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα, συνδέσμων σωλήνων και σωλήνων από ανοξείδωτο χάλυβα όλων των διαδεδομένων διαστάσεων σε μόνιμη βάση. Για τους πελάτες μας αυτό συνεπάγεται, εκτός από τη σταθερά υψηλή ποιότητα και μικρές προθεσμίες παράδοσης.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GERICH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GERICH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Gaildorf, Γερμανία.

  2. CAMOZZI AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία CAMOZZI AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Albershausen, Γερμανία.

  3. SIEGFRIED HEIM GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία SIEGFRIED HEIM GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  4. ORBITALUM TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ORBITALUM TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Κυκλικές λεπίδες, Εργαλειομηχανές πριονίσματος, Σύνδεσμοι από πλαστικό γιά σωλήνες και αγωγούς, Εργαλειομηχανές μηχανικής κατεργασίας μετάλλων - εξαρτήματα και ανταλλακτικά, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Singen, Γερμανία.

  5. DIWA ROHRSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DIWA ROHRSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  1. EFS E.K.

    Γερμανία

    Η εταιρεία EFS E.K., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων -σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Illingen, Γερμανία.

  2. KARL ENGHOFER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARL ENGHOFER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύνδεσμοι σωληνώσεων - μη σιδηρούχα μέταλλα. Έχει έδρα σε Birkenfeld, Γερμανία.

  1. TIEF- UND ROHRLEITUNGSBAU KLUMPP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία TIEF- UND ROHRLEITUNGSBAU KLUMPP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει έδρα σε Offenburg, Γερμανία.

  2. WOLFGANG LIGENDZA

    Γερμανία

    Η εταιρεία WOLFGANG LIGENDZA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Rechberghausen, Γερμανία.

  3. M.I.R. ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία M.I.R. ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  4. BRITSCH ANLAGENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BRITSCH ANLAGENTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Renchen, Γερμανία.

  5. ROHRLEITUNGSBAU BROMBACH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ROHRLEITUNGSBAU BROMBACH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Eigeltingen, Γερμανία.

  6. ZMTECH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZMTECH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί, Συστήματα αυτόματης διακίνησης, Χημεία και φαρμακευτική - μηχανήματα και εξοπλισμός, Μηχανές σήμανσης και ετικετοποίησης, και Εκτύπωση και σύνθεση - μηχανήματα και εξοπλισμοί. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  7. SIEBOLD GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SIEBOLD GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Laufenburg, Γερμανία.

  8. BOA BALG- UND KOMPENSATOREN- TECHNOLOGIE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOA BALG- UND KOMPENSATOREN- TECHNOLOGIE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αντισταθμιστές, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Καουτσούκ - προϊόντα, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Αντισταθμιστές, Αυτοματοποίηση - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, και Καουτσούκ - προϊόντα. Έχει έδρα σε Stutensee, Γερμανία.

  1. BISCHOFF GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BISCHOFF GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Neulingen, Γερμανία.

  2. ANTON KOMENDA

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANTON KOMENDA, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  3. HÖPFNER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÖPFNER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αντλίες, Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας, Νερό - παραγωγή και διανομή, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Αντλίες, και Σύνδεσμοι και υλικά συσκευασίας. Έχει έδρα σε Reutlingen, Γερμανία.

  4. THOMAS LÖFFLER SCHWEISSEREI UND ANLAGENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία THOMAS LÖFFLER SCHWEISSEREI UND ANLAGENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Gundelfingen, Γερμανία.

  5. JOHN GOULDING

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOHN GOULDING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Νερό - παραγωγή και διανομή, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Ehingen, Γερμανία.

  6. PGS TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία PGS TEC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Wolpertswende, Γερμανία.

  7. INOX GMBH PIPING SYSTEMS

    Γερμανία

    Η εταιρεία INOX GMBH PIPING SYSTEMS, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Knittlingen, Γερμανία.

  8. METALL-BEHÄLTER U. ANLAGENBAU INH. RALF GREISSING

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALL-BEHÄLTER U. ANLAGENBAU INH. RALF GREISSING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, και Βιομηχανικές σωληνώσεις. Έχει έδρα σε Langenargen, Γερμανία.

  9. ALTHANS ROHRLEITUNGSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALTHANS ROHRLEITUNGSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυσικό αέριο και πετρέλαιο - εκμετάλλευση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Νερό - παραγωγή και διανομή, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Niefern-Öschelbronn, Γερμανία.

  10. ZM ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZM ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  , Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Βιομηχανικές σωληνώσεις, και Μεταλλικές κατασκευές ελαφριές  . Έχει έδρα σε Aalen, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σωληνωσεις

Αριθμός αποτελεσμάτων.

49 Επιχειρήσεις