• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • σφυρηλάτηση

Αποτελέσματα για

Σφυρηλάτηση

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ITG INDUKTIONSANLAGEN GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ITG Induktionsanlagen GmbH είναι μέλος του ομίλου επιχειρήσεων SYSTEC και είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές στον τομέα των επαγωγικών συστημάτων θέρμανσης. Εκτός από την υλοποίηση εφαρμογών με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη σε κλασικά και νέα πεδία εφαρμογής της επαγωγικής τεχνολογίας παρέχουμε σε ολόκληρο τον κόσμο εξειδικευμένο σέρβις των συστημάτων μας. Εκπαιδευμένοι τεχνικοί είναι στη διάθεσή σας για τη δική σας εξειδικευμένη εφαρμογή και αναπτύσσουν σε συνεργασία με εσάς ένα σύστημα εγκατάστασης που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας. Χαρακτηριστικά πεδία εφαρμογής είναι η σκλήρυνση, η πυράκτωση, η θέρμανση, η τήξη, η επιβελτίωση, η σφυρηλάτηση, η εκκίνηση και η επίστρωση. Αναπτύσσουμε και παράγουμε οι ίδιοι την τροφοδοσία ενέργειας. Το φάσμα των μετατροπέων μας στον τομέα των μέσων και υψηλών συχνοτήτων εκτείνεται από 50 Hz έως 1.000 kHz με ισχύ από 2 kW έως πολλά Megawatt. Η ενεργειακή αποδοτικότητα, η εξοικονόμηση ενέργειας και οι παγκόσμιες απαιτήσεις για την «Πράσινη οικονομία» βρίσκονται στο επίκεντρο της τεχνολογίας μετατροπέων.

  2. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  3. LUDWIG MASCHINENBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία LUDWIG MASCHINENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Wutöschingen, Γερμανία.

  4. METAL-CASTINGS AND MORE GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία METAL-CASTINGS AND MORE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σιδηροτεχνία - καλούπωμα και σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  5. VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία VIRO SCHMIEDETEILE FORGING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χύτευση εν θερμώ. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αλουμίνιο και κράματα αλουμινίου, Κράματα αλουμινίου, Υδραυλικά εξαρτήματα αερίου, Υδραυλικά, είδη Βιομηχανίας, Σιδηροτεχνία, Σφυρήλατα εξαρτήματα αλουμινίου, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, Επίτοιχα προφίλ στέγης από αλουμίνιο, και Σφυρήλατα ορειχάλκινα εξαρτήματα. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. GEBR. UNGLAUB & CO GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία GEBR. UNGLAUB & CO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εξώθηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Εξαρτήματα τόρνου CNC, Εξαρτήματα ψυχρής διέλασης, Εξαρτήματα διέλασης, Τόρνευση - χάλυβες και μέταλλα, Φρεζάρισμα - χάλυβες και μέταλλα, Πρεσαριστά εξαρτήματα CNC, και αρθρωτα πιεστηρια. Έχει έδρα σε Ubstadt-weiher, Γερμανία.

  2. MAWI GMBH

    Γερμανία

    Με την τεχνογνωσία μας στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων, της διαμόρφωσης συμπαγών υλικών και της ψυχρής διέλασης μπορούμε και θέλουμε να σας παρέχουμε τις εξής άψογες υπηρεσίες: αναζήτηση του βέλτιστου για τις δικές σας ανάγκες μεταχειρισμένου μηχανήματος, αυτοματισμός και υπερσύγχρονα ηλεκτρικά συστήματα ελέγχου, παροχή συμβουλών για ζητήματα διαδικασίας, συμβάσει συντήρησης, ανταλλακτικά, αγορά και πώληση, τεχνολογία αυτοματισμού, ανταλλακτικά για πρέσες, μεταχειρισμένες πρέσες, επισκευές πρεσών, διατρητικά μηχανήματα.

  3. SIMPAC EUROPE GMBH

    Γερμανία

    Η Simpac διαθέτει εδώ και περισσότερα από 40 χρόνια μηχανήματα και εγκαταστάσεις για τη βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει μηχανικές και υδραυλικές πρέσες, σερβοπρέσες και δίδυμες γραμμές.

  4. BOGNER GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία BOGNER GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Κιγκαλερίας είδη και υλικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Εργαλειομηχανές κοπής, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κεκαμμένα τμήματα CNC, Εργαλειομηχανές κοπής, και μικρά μεταλλικά εξαρτήματα ακριβείας. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  5. MEVACO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEVACO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διάτρητες λαμαρίνες - σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες, Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή, Διάτρηση χάλυβα και μετάλλων, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Ελασματοποιημένο μέταλλο - λαμαρίνες. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  1. HINDERER METALLDRÜCKEREI GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HINDERER METALLDRÜCKEREI GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Kornwestheim, Γερμανία.

  2. HÖLZEL STANZ- UND FEINWERKTECHNIK GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία HÖLZEL STANZ- UND FEINWERKTECHNIK GMBH & CO KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Wildberg, Γερμανία.

  1. SAXONIA UMFORMTECHNIK (AUTOMOBIL) GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SAXONIA UMFORMTECHNIK (AUTOMOBIL) GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Χάλυβες και μέταλλα - επεξεργασία επιφανειών και επικαλύψεις, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Göppingen, Γερμανία.

  2. METALLWARENFABRIK RIEDEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METALLWARENFABRIK RIEDEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  3. KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLINGELNBERG GMBH PRODUKTION ETTLINGEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλεία φορητά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Εργαλειομηχανές κοπής, Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων, Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Εργαλειομηχανές κοπής, και Εργαλειομηχανές - μηχανική κατεργασία μετάλλων. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  4. SEIFFERT STANZ- UND METALLTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SEIFFERT STANZ- UND METALLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Ettenheim, Γερμανία.

  5. LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LOTHAR MÜLLER FEDERN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Σύρματα και καλώδια από χάλυβα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, Ελατήρια με ελάσματα, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Ελατήρια, Σπειροειδή ελατήρια, και Ελατήρια με ελάσματα. Έχει έδρα σε Münsingen, Γερμανία.

  6. SCHONDELMAIER GMBH PRESSWERK

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHONDELMAIER GMBH PRESSWERK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Σιδηροτεχνία - καλούπωμα και σφυρηλάτηση, Λαμαρίνες και σωλήνες, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα, Σιδηροτεχνία - καλούπωμα και σφυρηλάτηση, και Λαμαρίνες και σωλήνες. Έχει έδρα σε Gutach, Γερμανία.

  7. ALBO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων, Κοπή - χάλυβες και μέταλλα, Χάλυβες και μέταλλα - μηχανική κατεργασία, Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Κατασκευή βιομηχανικών κτιρίων. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  8. SCHWARZWÄLDER METALLWARENFABRIK HAUGG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZWÄLDER METALLWARENFABRIK HAUGG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λεβητοποιΐα. Έχει έδρα σε Triberg, Γερμανία.

  1. SCHENK WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHENK WERKZEUG- UND MASCHINENBAU GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης. Έχει έδρα σε Schwäbisch Gmünd, Γερμανία.

  2. WILHELM THOME GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILHELM THOME GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εφελκυσμός - χάλυβες και μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλεία φορητά, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, Εργαλεία φορητά, Εργαλεία χειρός μη μηχανοκίνητα, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Sindelfingen, Γερμανία.

  3. JOSEF HAFNER GMBH & CO KG METALLWARENFABRIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία JOSEF HAFNER GMBH & CO KG METALLWARENFABRIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Wellendingen, Γερμανία.

  4. BERGER & HERMANN GMBH & CO. KG.

    Γερμανία

    Η εταιρεία BERGER & HERMANN GMBH & CO. KG., είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Λαμαρίνες και ελάσματα- σιδηρούχα μέταλλα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση, και Λαμαρίνες για σφυρηλάτηση. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  5. K N A U E R UND R Ö S C H GMBH WERKZEUG- UND MASCHINENBAU

    Γερμανία

    Η εταιρεία K N A U E R UND R Ö S C H GMBH WERKZEUG- UND MASCHINENBAU, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, και Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης. Έχει έδρα σε Leimen, Γερμανία.

  6. ZAHORANSKY FORMENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ZAHORANSKY FORMENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές κοίλανσης, και Εργαλειομηχανές κοίλανσης. Έχει έδρα σε Freiburg, Γερμανία.

  7. ETILABGRAWO GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ETILABGRAWO GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εργαλειομηχανές μορφοποίησης μετάλλων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης, και Εργαλειομηχανές σφυρηλάτησης. Έχει έδρα σε Schönaich, Γερμανία.

  8. ALBERT KUHN GMBH & CO

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALBERT KUHN GMBH & CO, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Χάλυβες και μέταλλα - μορφοποίηση και κοπή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα, και Σταμπάρισμα, σφυρηλάτηση - χάλυβες και μέταλλα. Έχει έδρα σε Stuttgart, Γερμανία.

  9. JÜBA GMBH

    Γερμανία

  10. DIEFFENBACHER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Σφυρηλάτηση

Αριθμός αποτελεσμάτων.

33 Επιχειρήσεις