• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συστηματα επιγραφων λειζερ

Αποτελέσματα για

Συστηματα επιγραφων λειζερ

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ALLWEIER PRÄZISIONSTEILE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία Allweier δραστηριοποιείται εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια ως επιχείρηση προμήθειας και προμηθευτής συστημάτων για πελάτες από διαφορετικούς τομείς. Στους βασικούς τομείς εξειδίκευσής μας στον τομέα της Allweier Präzisionsteile GmbH περιλαμβάνονται το τορνάρισμα, το φρεζάρισμα, η λείανση CNC (κυκλική, πολυγωνική και έκκεντρη λείανση), καθώς και η συναρμολόγηση συγκροτημάτων και εξαρτημάτων. Στην Allweier Systeme GmbH είμαστε για εσάς ένας εξειδικευμένος συνεργάτης στον τομέα της τεχνολογίας μηχανισμών μετάδοσης, ιδίως για ηλεκτρικούς μηχανισμούς κίνησης υψηλής απόδοσης. Προϊόντα, όπως προστατευτικά τοιχώματα υγιεινής και το όχημα πολλαπλών λειτουργιών «Move 360» της εταιρείας μας, είναι ιδιοκατασκευές και συμπληρώνουν τη γκάμα. Χάρη στην ποικιλία των κλάδων έχουμε δημιουργήσει ένα μεγάλο φάσμα υπηρεσιών και πληρούμε τις εκάστοτε απαιτήσεις ποιότητας των προτύπων IATF 16949 και ISO 9001: 2015. Οι βασικοί τομείς εξειδίκευσής μας διευρύνονται με υπηρεσίες όπως η επιγραφή λέιζερ, οι έλεγχοι στεγανότητας πίεσης, η ζυγοστάθμιση και πολλές άλλες, που περιλαμβάνονται περιοδικά στις βασικές απαιτήσεις των πελατών μας

  2. SAR GRÖPLER GMBH

    Γερμανία

    Η SAR Gröpler GmbH ιδρύθηκε το 1993. Εργαζόμαστε με τα υψηλότερα πρότυπα για να ικανοποιούμε τους πελάτες μας με ποιότητα και αποδοτικότητα. Η επεξεργασία σύνθετων συστημάτων με βάση προδιαγραφές κατά παραγγελία δεν είναι κάτι καινούργιο για την SAR Gröpler GmbH. Στους παρακάτω τομείς αισθανόμαστε σαν το σπίτι μας. Σταθμοί ελέγχου αμορτισέρ (τεχνολογία αυτοκινητοβιομηχανίας), δυναμοδεικτικοί σταθμοί ελέγχου, συστήματα πλήρωσης (αέριο/λάδι) μαζί με σφραγίσεις, πλήρως αυτόματες γραμμές συναρμολόγησης, πλήρως αυτόματες κυψέλες συγκόλλησης, συστήματα σήμανσης με λέιζερ, συστήματα ετικετών και επιγραφών, κατασκευή συστημάτων ελέγχου, κατασκευές 3D, συστήματα ελέγχου για υδροηλεκτρικά εργοστάσια, τεχνολογία αυτοματισμού. Η SAR Gröpler έχει συνενώσει όλες τις απαιτούμενες τεχνολογίες κάτω από μία στέγη, έτσι ώστε οι ιδέες μας να είναι ολοκληρωμένες. Σε περίπτωση που γίνεται "εξωτερική ανάθεση" υπηρεσιών, η SAR Gröpler παραμένει πάντα ο υπεύθυνος συνεργάτης για εσάς. Λαμβάνετε την ολοκληρωμένη λύση από έναν προμηθευτή – σε κάθε φάση της διαδικασίας ανάπτυξης και παραγωγής.

  3. FÖHRENBACH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Σχεδιαστής και κατασκευαστής στοιχείων, μονάδων και συστημάτων υψηλής ακριβείας για γραμμικές και κυκλικές κινήσεις σε συστήματα αυτοματισμού και στον τομέα της κατασκευής μηχανημάτων ακριβείας. Τα προϊόντα Föhrenbach είναι η λύση για προβλήματα οδήγησης, μετάδοσης κίνησης, κίνησης, ελέγχου και τοποθέτησης. Τα πρόσθετα προϊόντα που διατίθενται παράλληλα, συμπληρώνουν τη γκάμα των κατάλληλων για τον πελάτη ολοκληρωμένων λύσεων έως ειδικών μηχανημάτων. Η γκάμα προϊόντων περιλαμβάνει, π.χ., φορεία ρύθμισης SVAN, φορεία τύπου χελιδονοουράς, με ράουλα και διασταυρούμενης κίνησης, μηχανοκίνητα φορεία ακριβείας με οδηγούς ρουλεμάν KBS/KCS και KCL (με άμεση μετάδοση), συμπαγή φορεία οδήγησης προφίλ PCL και PFL με ενσωματωμένο γραμμικό κινητήρα και σύστημα μέτρησης, φορεία οδήγησης προφίλ με σύστημα μετάδοσης ατράκτου PFS, απευθείας κινούμενες μονάδες Handling LDH, σειρά στρογγυλής τράπεζας RT2A (με ατέρμονα κοχλία) και RT3A (απευθείας κίνησης), μονάδες περιστροφής/στρέψης, μερικές συσκευές, άξονες πρέσας και συστήματα ελέγχου διαδρομής και τροχιάς.

  4. TAMPOPRINT GMBH

    Γερμανία

    Η TAMPOPRINT GmbH, μια γερμανική μικρομεσαία επιχείρηση κατασκευής μηχανημάτων, είναι μια καινοτομική εταιρεία κινητήρων και λύσεων συστημάτων για βιομηχανικές λύσεις εκτύπωσης στη μεταποίηση. Η TAMPOPRINT διαθέτει διακλαδικά καινοτομική τεχνολογία σήμανσης και επισήμανσης για τη γρήγορη και ασφαλή εξατομίκευση προϊόντων. Η γκάμα των προϊόντων περιλαμβάνει εκτυπωτικά μηχανήματα και αυτόματα συστήματα εκτύπωσης με ταμπόν, συστήματα λέιζερ, καθώς και αναλώσιμα και παρελκόμενα για την εκτύπωση με ταμπόν.