• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συσκευές πίεσης

Αποτελέσματα για

Συσκευές πίεσης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ARCOTEC GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Arcotec GmbH με εμπειρία σχεδόν 50 ετών είναι επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα). 2019 - Η Arcotec GmbH με εμπειρία άνω των 45 ετών εξακολουθεί να είναι σήμερα επιτυχημένη εταιρεία ως μοναδικός κατασκευαστής και των τριών μεθόδων φυσικής προεπεξεργασίας υπό ατμοσφαιρική πίεση (Corona, πλάσμα, φλόγα. Τα άνω των 15.000 συστήματα προεπεξεργασίας Arcotec που χρησιμοποιούνται παγκοσμίως αποτελούν μια διάκριση για την σταθερά υψηλή ποιότητα και τη μοναδική τεχνογνωσία μας στον τομέα της προεπεξεργασίας επιφανειών. 1997 - Κυκλοφορία της συσκευής πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης (Arcospot®), η οποία παράγει υψηλής ενέργειας εκκένωση σπινθήρων. Με την κυκλοφορία των συσκευών πλάσματος ατμοσφαιρικής πίεσης συμπεριλήφθηκε ειδικά η αγορά για δύσκολα κατεργαζόμενα υλικά με υψηλές ταχύτητες προώθησης. 1991 - Εισαγωγή μιας άλλης φυσικής αρχής επεξεργασίας, της “επεξεργασίας φλόγας”. 1985 - Ίδρυση της Arcotec GmbH. Συστήματα προεπεξεργασίας 1976 - Ανάπτυξη και χρήση της παγκοσμίως πρώτης συσκευής πλάσματος με ηλεκτρόδια ελεύθερης ακτινοβολίας (Arcojet®) για την επεξεργασία πλαστικών διαμορφωμένων εξαρτημάτων. Αυτή λειτουργεί με ηλεκτρικό πλάσμα. Συστήματα προεπεξεργασίας 1975 - έναρξη της παραγωγής συσκευών προεπεξεργασίας με βάση τη μέθοδο Corona υψηλής συχνότητας. Συστήματα προεπεξεργασίας 1974 - Ο Fritz Bloss ίδρυσε το 1974 μια ανεξάρτητη εμπορική αντιπροσωπεία.

  2. BOLZ PROCESS TECHNOLOGY GMBH

    Γερμανία

    Αρχικά η BOLZ Process Technology GmbH προέκυψε από ένα εξειδικευμένο τμήμα της Alfred Bolz Apparatebau GmbH & Co KG που ιδρύθηκε το 1964, ενός κλασσικού κατασκευαστή λεβήτων και συσκευών με δεξαμενές αποθήκευσης, δοχεία πίεσης και επεξεργασίας, καθώς και μηχανήματα από ανοξείδωτο χάλυβα και ειδικά υλικά. Η ομάδα εστίασε από την αρχή στις τυπικές απαιτήσεις για την ανάμειξη και την ξήρανση στερεών και αποκτούσε όλο και περισσότερες γνώσεις προσανατολισμένες στις τεχνικές διαδικασίες. Τελικά κατέστη κορυφαίος διεθνώς κατασκευαστής συσκευών για διεργασίες για την ήπια ανάμιξη και ξήρανση στερεών στη χημεία και την λεπτή χημεία. Χάρη στη συνεχιζόμενη βελτιστοποίηση και στοχευμένη περαιτέρω ανάπτυξη των ειδικών μηχανημάτων, επιτεύχθηκε επίσης πρόσβαση στη λεπτή χημεία και στη φαρμακευτική, με τα απαιτητικά υλικά υποστρώματα, φαρμακευτικά προϊόντα και δραστικές ουσίες. Τα εξαρτήματα και οι εγκαταστάσεις υψηλής ποιότητας, κλειστού τύπου και ασφαλούς λειτουργίας εξελίχτηκαν γρήγορα στο αναγνωρισμένο εμπορικό σήμα της BOLZ.

  3. SCHWARZ SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Schwarz Systems GmbH – Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH – AMP GmbH. Τρεις εταιρείες με κοινή φιλοσοφία. Ο όμιλος "Schwarzarbeiter" είναι μια παραδοσιακή μεσαίου μεγέθους βιοτεχνία, η οποία ιδρύθηκε το 1921 και εξειδικεύεται για 30 χρόνια στην επεξεργασία ανοξείδωτου χάλυβα και ειδικών υλικών. Σήμερα, η Schwarz Apparate- und Behälterbau GmbH δεν έχει απλώς εξελιχθεί σε διεθνώς αναγνωρισμένο ειδικός στα δοχεία, τις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό, αλλά επίσης αποτελεί αναγνωρισμένο κατασκευαστή εξοπλισμού για την παραγωγή πυριτίου. Η Schwarz Systems GmbH είναι ο εξειδικευμένος προμηθευτής σας για την επεξεργασία επιφανειών από ανοξείδωτο χάλυβα, την παραγωγή εμπορευματοκιβωτίων, την τεχνολογία διαμόρφωσης, την τεχνολογία ρομποτικής συγκόλλησης και τη μηχανική κατεργασία μεγάλων επιφανειών. Ως το νεότερο μέλος της ομάδας, η AMP GmbH παρουσιάζεται ως προμηθευτής και εταιρεία παροχής υπηρεσιών στους τομείς της μη καταστρεπτικής δοκιμής υλικών, της μέτρησης και των υπηρεσιών με λέιζερ.

  4. A. BOLZ APPARATEBAU GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Κατασκευή δοχείων από ανοξείδωτο χάλυβα - Ποιότητα και καινοτομία από το Allgäu! Ο όμιλος Bolz-EDEL κατασκευάζει και παράγει δοχεία ανοξείδωτου χάλυβα άριστης ποιότητας. Είμαστε ο συνεργάτης σας όταν χρειάζεστε ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα των δοχείων επεξεργασίας και αποθήκευσης. Οι καινοτομικοί σχεδιασμοί με τρισδιάστατη κατασκευή, οι υπερσύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, η διαχείριση ποιότητας με αδιάλειπτη τεκμηρίωση δοχείων, καθώς και το εκπαιδευμένο ειδικευμένο προσωπικό εγγυώνται την ποιότητα και την αξιοπιστία. Οι δικές σας τεχνικές απαιτήσεις μεταποίησης υλοποιούνται με συνέπεια από πεπειραμένους μηχανικούς του κλάδου– από φαρμακευτικά δοχεία απόθεσης χωρητικότητας 10 λίτρων, κυλινδρικές κωνικές δεξαμενές ζύμωσης για ζυθοποιίες έως τη μεγάλη δεξαμενή χωρητικότητας 2 εκατομμυρίων λίτρων που κατασκευάζεται επιτόπου στο εργοτάξιο είναι εφικτά όλα τα μεγέθη και όλες οι ποιότητες. Οι διεθνώς γνωστές μάρκες Bolz Apparatebau και EDEL Tank διακρίνονται εδώ και πολλές δεκαετίες για την ποιότητα και την καινοτομία από το Allgäu !

  5. OPSYTEC DR. GRÖBEL GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Opsytec Dr. Gröbel GmbH είναι ένας γνωστός κατασκευαστής και προμηθευτής συσκευών μέτρησης υψηλής ακρίβειας και πηγών ακτινοβολίας. Με εμπειρία δεκαετιών στην ανάπτυξη και στην παραγωγή, η Opsytec διαθέτει καινοτομικές λύσεις για εντελώς διαφορετικές εφαρμογές στους τομείς της τεχνολογίας μετρήσεων και φωτισμού. Το ευρύ φάσμα προϊόντων περιλαμβάνει λυχνίες υπεριώδους ακτινοβολίας, συσκευές μέτρησης υπεριώδους ακτινοβολίας, ανιχνευτές ακτινοβολίας και συστήματα με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη που χρησιμοποιούνται στους τομείς του ελέγχου υλικών, της επιτήρησης περιβάλλοντος και της ιατρικής τεχνολογίας. Η Opsytec δίδει ιδιαίτερη έμφαση στην ποιότητα, στην αξιοπιστία και στην ακρίβεια, γεγονός που αντανακλάται στη μεγάλη ικανοποίηση των πελατών. Εκτός αυτού, η επιχείρηση παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες σέρβις, μ. ά., βαθμονόμηση και παροχή συμβουλών, για την κάλυψη των ειδικών απαιτήσεων των πελατών. Τα προϊόντα της Opsytec χρησιμοποιούνται παγκοσμίως σε εργαστήρια, ερευνητικά ιδρύματα και στη βιομηχανία και διακρίνονται για τη μακρά διάρκεια ζωής και την εξαιρετική αποδοτικότητά τους.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. HÖNTZSCH GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία HÖNTZSCH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Αντιεκπυρσοκρότηση - εξοπλισμός, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μετρητές μάζας αέρα (LMM), Υπηρεσίες βαθμονόμησης, βαθμονόμηση, Ανάπτυξη συσκευών μέτρησης παροχής, Μετρητής ροής, Αισθητήρες για τον τομέα αντιεκρηκτικής προστασίας, και αισθητηρες. Έχει έδρα σε Waiblingen, Γερμανία.

  2. FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία FLUID SYSTEMS & AUTOMATION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μαγνητικοί εξοπλισμοί. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υδραυλικές βαλβίδες, Ηλεκτροβάννες, ρυθμιστες πιεσης αεριου, απλες βαλβιδες, Ηλεκτρικές βάνες, βανες ηλεκτρικου ελεγχου και ελεγχου με πεπιεσμενο αερα, Υδραυλικές βαλβίδες, βαλβιδες πεπιεσμενου αερα και ηλεκτρικες, και βαλβιδες για συσκευες υπο πιεση. Έχει έδρα σε Sasbach, Γερμανία.

  3. MF MICROFILTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία «microfilter gmbh» αναπτύσσει φίλτρα υψηλής πίεσης, φίλτρα πίεσης και στοιχεία φίλτρων για υγρά και αέρια. Σάς παρουσιάζουμε τι έχουμε αναπτύξει σε διάστημα 30 ετών, έτσι ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε μια ολοκληρωμένη γκάμα προϊόντων. Ταυτόχρονα θέλουμε να σάς δώσουμε ιδέες για τη λύση των δικών σας απαιτήσεων για φίλτρα. Με πληθώρα ιδεών και ευελιξία υλοποιούμε τις επιθυμίες σας. Από το 1973, η εταιρεία microfilter gmbh είναι ο αξιόπιστος και ευέλικτος συνεργάτης σας για την ανάπτυξη και την παραγωγή φίλτρων για υγρά και αέρια, από μεμονωμένα τεμάχια και μικρές σειρές έως τη μαζική παραγωγή.

  4. AQUADUNA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία AQUADUNA GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Sternenfels, Γερμανία.

  5. SUCO ROBERT SCHEUFFELE GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία SUCO ROBERT SCHEUFFELE GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Bietigheim-Bissingen, Γερμανία.

  1. DRUCK & TEMPERATUR LEITENBERGER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία DRUCK & TEMPERATUR LEITENBERGER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Kirchentellinsfurt, Γερμανία.

  2. KANT DRUCKSCHALTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KANT DRUCKSCHALTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Dornhan, Γερμανία.

  1. BECK GMBH DRUCKKONTROLLTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία BECK GMBH DRUCKKONTROLLTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Steinenbronn, Γερμανία.

  2. MODIA GMBH MESS- UND DATENTECHNIK

    Γερμανία

    Η εταιρεία MODIA GMBH MESS- UND DATENTECHNIK, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Neckargemünd, Γερμανία.

  3. AFRISO-EURO-INDEX GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AFRISO-EURO-INDEX GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και αναλυτής αερίων βιομηχανικής χρήσης. Έχει έδρα σε Güglingen, Γερμανία.

  4. LEHNERT TOOLS GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία LEHNERT TOOLS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλουργία - μηχανήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Επίπλωση εργοστασίων, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Συνεργεία αυτοκινήτων και πρατήρια καυσίμων - εξοπλισμός και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Επίπλωση εργοστασίων, και Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Neuenstadt, Γερμανία.

  5. GEOPRECISION GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GEOPRECISION GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Ettlingen, Γερμανία.

  6. BURAT & KLEIN DATENTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία BURAT & KLEIN DATENTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Meckenbeuren, Γερμανία.

  7. RR ELEKTRONIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία RR ELEKTRONIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Wiernsheim, Γερμανία.

  8. HELIOS-PREISSER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HELIOS-PREISSER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Gammertingen, Γερμανία.

  1. ATEQ GESELLSCHAFT FÜR MESSTECHNIK MBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ATEQ GESELLSCHAFT FÜR MESSTECHNIK MBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Langenau, Γερμανία.

  2. SMR-TECHNIK DR. JUNGER

    Γερμανία

    Η εταιρεία SMR-TECHNIK DR. JUNGER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Gomaringen, Γερμανία.

  3. TRSYSTEMS GMBH- UNIDOR

    Γερμανία

    Η εταιρεία TRSYSTEMS GMBH- UNIDOR, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Πληροφορική - λογισμικά, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Pforzheim, Γερμανία.

  4. ANALYT-MTC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANALYT-MTC GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ηλεκτρισμού και άλλων ενεργειών - συσκευές και όργανα, και Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει έδρα σε Müllheim, Γερμανία.

  5. METROLOGIC GROUP GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία METROLOGIC GROUP GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Uhingen, Γερμανία.

  6. UNITECH GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία UNITECH GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Ispringen, Γερμανία.

  7. FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR SILICATFORSCHUNG ISC - AUSSENSTELLE BRONNBACH

    Γερμανία

    Η εταιρεία FRAUNHOFER-INSTITUT FÜR SILICATFORSCHUNG ISC - AUSSENSTELLE BRONNBACH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα. Έχει έδρα σε Wertheim, Γερμανία.

  8. KLEINWÄCHTER FORSCHUNGS-,ENTWICKLUN GS-PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS-GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KLEINWÄCHTER FORSCHUNGS-,ENTWICKLUN GS-PRODUKTIONS- UND VERTRIEBS-GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρολογικές εργασίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Ελεγχος και ρύθμιση - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - λογισμικά, και Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση. Έχει έδρα σε Hausen Am Bussen, Γερμανία.

  9. ACME PORTABLE COMPUTER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ACME PORTABLE COMPUTER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, Πληροφορική - λογισμικά, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Πληροφορική - μικροϋπολογιστές, Πληροφορική - μεσαίοι και μεγάλοι υπολογιστές, και Πληροφορική - λογισμικά. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  10. HOFFMANN MESSTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HOFFMANN MESSTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, Εξοπλισμός δοκιμών, Μέτρηση και ρύθμιση πίεσης - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση ροής και παροχής - συσκευές και όργανα, Μέτρηση και ρύθμιση θερμοκρασίας - συσκευές και όργανα, και Εξοπλισμός δοκιμών. Έχει έδρα σε Rauenberg, Γερμανία.

Αίτημα για υποβολή προσφορών

Δημιουργήστε ένα αίτημα και λάβετε πολλαπλές προσφορές από επαληθευμένους προμηθευτές

  • Μόνο σχετικοί προμηθευτές
  • Συμβατότητα με το απόρρητο των δεδομένων
  • 100% δωρεάν
Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συσκευές πίεσης

Αριθμός αποτελεσμάτων.

181 Επιχειρήσεις

Kατηγορια