• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συντηρηση εγκαταστασεων καθαρισμου υδατων

Αποτελέσματα για

Συντηρηση εγκαταστασεων καθαρισμου υδατων

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. DSL AIR TECHNOLOGY GMBH & CO KG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Για πάνω από 25 χρόνια, η μεσαίου μεγέθους επιχείρησή μας έχει αποκτήσει εγχώρια και διεθνή φήμη στον τομέα της τεχνολογίας φίλτρων αερισμού, της προστασίας του περιβάλλοντος εργασίας και του φυσικού περιβάλλοντος, χάρη στην οικολογικά και κοινωνικά προσανατολισμένη εταιρική φιλοσοφία της. Ο σχεδιασμός από "πόρτα σε πόρτα" της σειράς ηλεκτροφίλτρων μας είναι σήμα κατατεθέν των τεχνικά προηγμένων και εύκολα συντηρήσιμων συστημάτων φίλτρων παγκοσμίως. Παρακολουθώντας συνεχώς το σχεδιασμό και τις επιδόσεις των σύγχρονων εργαλειομηχανών και μέσω της εξέλιξής τους, συχνά σε συνεργασία με τους σχεδιαστές μηχανημάτων, προκύπτουν εδώ και πολλά χρόνια οι νέες σειρές ηλεκτροφίλτρων, προσαρμοσμένες κατά βάση στο σχεδιασμό των εργαλειομηχανών. Αυτό απαιτεί, συγχρόνως, εκ νέου σχεδιασμό του εξοπλισμού φίλτρου, ιδίως των δεξαμενών ιονιστή και συλλέκτη. Η DSL Air Technology είναι σήμερα ο πάροχος με τη μεγαλύτερη δυνατότητα προσαρμογής ηλεκτροφίλτρων στον κόσμο σε αυτόν τον τομέα.

  2. GROSS WASSERTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία GROSS WASSERTECHNIK GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Αφαλάτωση υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις ιοντοανταλλαγης για την επεξεργασια υδατων, ρητινες ιοντοανταλλαγης, και υποστηριξη για εγκαταστασεις καθαρισμου υδατων. Έχει έδρα σε Keltern, Γερμανία.

  3. SANYTURA GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SANYTURA GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης, Επανεπεξεργασία υδάτων - εξοπλισμοί και εγκαταστάσεις, Αποχετεύσεις - εγκαταστάσεις και εξοπλισμοί, Προϊόντα βιομηχανικού καθαρισμού και συντήρησης, και Προϊόντα καθαρισμού και συντήρησης οικιακής χρήσης. Έχει έδρα σε Gerabronn, Γερμανία.

  4. ANSEROS KLAUS NONNENMACHER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ANSEROS KLAUS NONNENMACHER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καθαρισμός νερού - συστήματα και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους εγκαταστασεις οζοντισμου υδατων, οζονιστηρες αερα, και εγκαταστασεις οζοντισμου για απομακρυνση οσμων. Έχει έδρα σε Tübingen, Γερμανία.

  5. OSMO MEMBRANE SYSTEMS GMBH

    Γερμανία

    Η OSMO αναπτύσσει και παράγει υψηλής ποιότητας βιομηχανικές διαφραγματικά συστήματα διαχωρισμού για διάφορες εφαρμογές διαδικασίας και για την επεξεργασία νερού. Επικεντρωνόμαστε σε προσαρμοσμένες λύσεις για τους πελάτες: ειδικά συστήματα μικροδιήθησης, υπερδιήθησης, νανοδιήθησης, ανάστροφης όσμωσης, ηλεκτροδιάλυσης για τη χημική βιομηχανία. Συστήματα ανάστροφης όσμωσης υψηλής πίεσης για μέγιστη συγκέντρωση αλατούχων και οργανικών διαλυμάτων, π.χ., πριν από την περαιτέρω θερμική επεξεργασία (εξάτμιση). Καινοτομική επεξεργασία νερού για την παραγωγή νερού τροφοδοσίας λεβήτων.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία INNOTEC HIGH ENGINEERING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά στοιχεία - Μηχανήματα κατασκευής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Εναλλάκτες θερμότητας, Επεξεργασία υδάτων - συσκευές και εγκαταστάσεις, Καθαρισμός αέρα - συσκευές και εγκαταστάσεις, και Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει έδρα σε Pfinztal, Γερμανία.