• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συνδεσεις λαστιχου - μεταλλου

Αποτελέσματα για

Συνδεσεις λαστιχου - μεταλλου

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. LAYHER AG

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ! Μεταγωγή, κίνηση, διαμόρφωση, αποδοτικά και ευέλικτα: Η επωνυμία Layher διακρίνεται εδώ και πολλά χρόνια για την εξαιρετική απόδοση, την ποιότητα και την αξιοπιστία. Αξίες, οι οποίες σήμερα δεν είναι πλέον αυτονόητες, αλλά βρίσκονται πάντοτε στο επίκεντρο για τους συνεργάτες μας, επειδή εξυπηρέτηση σημαίνει για εμάς: Θέλουμε να είστε πάντοτε ικανοποιημένοι με το έργο μας. Το σύνθημά μας είναι: μόνον αυτός που επιχειρεί το αδύνατο θα φτάσει στα όρια του δυνατού. Αυτό κάνουμε με τη γνωστή σουηβική συνέπεια και επιμονή. Με αυτήν τη νοοτροπία, οι μηχανικοί και το τμήμα ανάπτυξης της Layher έχουν ήδη σχεδιάσει λύσεις που παρέχουν αδιανόητες δυνατότητες. Προς όφελος των πελατών μας με τους οποίους θεωρούμε ότι συνδεόμαστε σε μακροπρόθεσμη βάση. Πρέπει να λύσετε δύσκολα προβλήματα; Καλέστε μας και ζητήστε την εξειδίκευσή μας - χαιρόμαστε να αντιμετωπίζουμε νέες προκλήσεις!

  2. AIGO-TEC GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AIGO-TEC από τη Σουηβία είναι ο συνεργάτης ανάπτυξης και παραγωγής για προσαρμοσμένα εξαρτήματα ακριβείας και ασφαλείας από μέταλλο, καουτσούκ και πλαστικό, για αφαίρεση υλικού και τη συναρμολόγηση μεμονωμένων εξαρτημάτων, καθώς και για συνδέσεις καουτσούκ-μετάλλου. Για πελάτες από τους τομείς των αυτοκινήτων και της βιομηχανίας, η AIGO-TEC διαθέτει απαιτητικές, τεχνικές και υψηλής ποιότητας ολοκληρωμένες λύσεις, λειτουργικά ασφαλείς και εξατομικευμένα προσαρμοσμένες για το συνεργάτη και την εκάστοτε εφαρμογή. Από μικρές έως μεγάλες σειρές πάντοτε με τη μέγιστη ακρίβεια, η AIGO-TEC συνοδεύει τον πελάτη σε ολόκληρη τη διαδικασία δημιουργίας προϊόντων. Βάση αποτελούν η άνω των 100 ετών εμπειρία, το βάθος δημιουργίας προστιθέμενης αξίας και το δραστήριο, προγνωστικό πνεύμα ανάπτυξης που είχε ήδη ο ιδρυτής της εταιρείας Richard Steiff.

  3. HANS HUONKER GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία HANS HUONKER GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Καουτσούκ και πλαστικά - Μεταποίηση. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Οχήματα με συσκευές τηλεματικής, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Επεξεργασία μετάλλων, και Συνδέσεις λάστιχου - μετάλλου. Έχει έδρα σε Villingen-Schwenningen, Γερμανία.