• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συμβουλοι μηχανικης

Αποτελέσματα για

Συμβουλοι μηχανικης

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία ANTARES LIFE CYCLE SOLUTIONS GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μηχανήματα κατασκευαστικών έργων. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ανταλλακτικά, αντίστροφη μηχανική, τεχνικοι συμβουλοι, επαγγελματικα οχηματα, και τεμάχια από χυτοσίδηρο. Έχει έδρα σε Mannheim, Γερμανία.

  2. WILLTEC MESSTECHNIK GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία WILLTEC MESSTECHNIK GMBH & CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εισαγωγές-εξαγωγές εργαλειομηχανών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους τεχνικοι συμβουλοι για θεματα μηχανικης, και συναρμολογησεις μηχανικων συγκροτηματων. Έχει έδρα σε March-Hugstetten, Γερμανία.

  3. GEBR. HELLER MASCHINENFABRIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στο πεδίο ανταγωνισμού μεταξύ της παραδοσιακής μικρομεσαίας επιχείρησης και των παγκοσμίως δραστηριοποιούμενων προμηθευτών καινοτομικών λύσεων για τη μηχανική επεξεργασία, ο όμιλος HELLER αναπτύσσει μια μοναδική παγκόσμια νοοτροπία επιχείρησης. Η HELLER είναι εδώ και 120 χρόνια μια επιτυχημένη μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση, αυτόνομη και στην ιδιοκτησία της οικογένειας. Η συνέχεια σε εταιρικό επίπεδο και στη διεύθυνση αποτελεί και θα εξακολουθήσει να αποτελεί πρόγραμμα. Στα μέσα του 2013, τέσσερις δισέγγονοι του ιδρυτή της εταιρείας και συνεπώς η τέταρτη γενιά της οικογένειας εντάχθηκαν στην επιχείρηση για προπαίδευση στην αλλαγή γενιάς. Ο Berndt Heller εξακολουθεί να είναι πρόεδρος του εποπτικού συμβουλίου. Ό, τι άρχισε πριν από 120 χρόνια με επτά ειδικευμένους και τρεις μαθητευόμενους εργάτες, έχει εξελιχθεί σήμερα σε μια παγκοσμίως δραστηριοποιούμενη επιχείρηση με περισσότερους από 2.500 εκπαιδευμένους συνεργάτες που μπορεί να είναι υπερήφανη για το ιστορικό επιτυχιών της και να ατενίζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

  4. ELT ENTSTAUBUNGS- UND LUFTTECHNIK GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Στόχος μας δεν είναι απλώς η εξέταση των επιμέρους τεχνικών ζητημάτων, αλλά η επεξεργασία ολοκληρωμένων λύσεων με επικέντρωση στην οικονομική αποδοτικότητα, στην απόσβεση, στην ασφάλεια και στην προστασία του περιβάλλοντος. Το δικό σας πλεονέκτημα είναι η ταχύτητα. Η εταιρεία ELT ιδρύθηκε το 1996 από 2 μηχανικούς, η εμπειρία των οποίων βασίζεται σε απασχόληση 30 ετών στον τομέα της τεχνολογίας εξαερισμού και αφαίρεσης σκόνης. Χάρη στην ευελιξία και στην τεχνογνωσία τους κατέστη δυνατή η υλοποίηση εγκαταστάσεων διαφόρων μεγεθών στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Το πλεονέκτημά μας συνίσταται στο συμπαγή χαρακτήρα της εταιρείας με μικρές αποστάσεις μεταξύ των παροχής συμβουλών, του αναλυτικού σχεδιασμού, της διάθεσης και της εξειδικευμένης συναρμολόγησης.

  5. SERAFIMA GMBH & CO. KG

    Γερμανία

    Ως πρώην σταθμός εξυπηρέτησης της εταιρείας Maschinenbau GmbH, είμαστε πολύ καλά εξοικειωμένοι με την τεχνολογία γύρω από τους ανεμιστήρες και τους συμπιεστές. Η Serafima, ως πάροχος υπηρεσιών παγκόσμιας εμβέλειας, σας προσφέρει πάνω απ' όλα ένα πράγμα: ολοκληρωμένο σέρβις σε ολόκληρο τον κύκλο ζωής του συστήματός σας - ανεξάρτητα από τον κλάδο. Οι μηχανικοί σέρβις μας σας υποστηρίζουν στο χώρο σας με ευέλικτο, γρήγορο και επαγγελματικό σέρβις. Πέραν από την τοποθέτηση και τη θέση σε λειτουργία, φροντίζουν επίσης για την τροποποίηση, την αναβάθμιση, την αύξηση της απόδοσης, τη μέτρηση των κραδασμών, τη συναρμολόγηση και την αντιμετώπιση προβλημάτων στο μηχάνημά σας, καθώς και την επιθεώρηση, συντήρηση και επισκευή (στη Serafima ή στο χώρο σας). Επιπλέον, η Serafima σας προσφέρει επίσης μια μεγάλη γκάμα ανεμιστήρων, ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για την αντικατάσταση υφιστάμενου μηχανήματος, για νέο έργο ή για την αναβάθμιση ενός συστήματος. Απλά επικοινωνήστε μαζί μας, θα σας δώσουμε ευχαρίστως συμβουλές για τις επιλογές που υπάρχουν