• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συλλογές

Αποτελέσματα για

Συλλογές

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. CARGO PLAST GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Cargo Plast® GmbH είναι μια μικρομεσαία ανεξάρτητη επιχείρηση. Εδώ και περισσότερα από 10 χρόνια ασχολούμαστε με την παραγωγή και τη διάθεση συστημάτων μεταφοράς και αποθήκευσης, καθώς και με την επισκευή και τη συγκόλληση πλαστικών. Η εξειδίκευση της εταιρείας μας στηρίζεται σε μια πολυδιάστατη γκάμα προϊόντων. Για ειδικές εφαρμογές παρέχουμε καινοτομικές εξειδικευμένες λύσεις. Εκτός από νέα προϊόντα παρέχουμε την επισκευή πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων στις δικές μας εγκαταστάσεις ή επιτόπου στις δικές σας εγκαταστάσεις. Η εταιρεία μας διακρίνεται για την εξατομικευμένη υποστήριξη, την ποιότητα των προϊόντων, την τήρηση των προθεσμιών παράδοσης, καθώς και την εξειδικευμένη διεκπεραίωση που αποτελούν στόχο του έργου μας. Από την παροχή συμβουλών, το σχεδιασμό, την κατασκευή έως τη διαχείριση της παραγγελίας σας, την οργάνωση των μεταφορών και την παρακολούθηση των εμπορευμάτων, το γραφείο μας παρέχει ανά πάσα στιγμή την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση του πελάτη. Σωστή επισκευή σύμφωνα με τις προδιαγραφές πλαστικών κιβωτίων και εξαρτημάτων κάθε είδους με διάφορες μεθόδους συγκόλλησης πλαστικών.

  2. BUCHBINDEREI SCHÄFFLER

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η εταιρεία BUCHBINDEREI SCHÄFFLER, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Άλμπουμ για φωτογραφίες και συλλογές. Έχει έδρα σε Ulm, Γερμανία.

  3. GICKLHORN GMBH KUNSTSTOFFVERARBEITUNG

    Γερμανία

    Η προηγούμενη έδρα της εταιρείας βρισκόταν στο Schlierbach της Βάδης-Βυρτεμβέργης, μεταξύ Στουτγκάρδης και Ουλμ, στους πρόποδες των Σουαβικών Άλπεων. Ξεκινώντας με τρεις υπαλλήλους γρήγορα δημιουργήθηκε μια πελατειακή βάση, κυρίως στον κλάδο της επεξεργασίας λυμάτων, στην οποία προμηθεύαμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως δοχεία και σωλήνες από θερμοπλαστικά.Με σταθερούς ρυθμούς ανάπτυξης, το 1982 η έδρα της εταιρείας μεταφέρθηκε στη σημερινή της θέση, στο Albershausen, σε νεόδμητες εγκαταστάσεις, οι οποίες έχουν επεκταθεί αρκετές φορές μέχρι σήμερα.Εδώ βρίσκεται η σύγχρονη, ευέλικτη μονάδα παραγωγής της Gicklhorn GmbH για συγκολλημένες κατασκευές από θερμοπλαστικά υλικά με τα απαραίτητα μηχανήματα και εξοπλισμό. Επεξεργαζόμαστε πλαστικά ημικατεργασμένα προϊόντα υψηλής ποιότητας, όπως πλάκες, προφίλ και σωλήνες μέσω κοπής, θερμοδιαμόρφωσης και συγκόλλησης/κόλλησης. Χρησιμοποιούνται όλα τα συνήθη υλικά, όπως ABS, PE, PP, PVC, PVDF, E-CTFE, PMMA και PC.

  4. AURORA KUNSTSTOFFE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία AURORA KUNSTSTOFFE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Neuenstein, Γερμανία.

  5. KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KAUTZ VORRICHTUNGSBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Ανακύκλωση απορριμμάτων - μηχανές και εγκαταστάσεις. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Σωλήνες πεπιεσμένου αέρα - συστήματα, Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση, Επεξεργασία και ανακύκλωση απορριμάτων - μηχανήματα και εγκαταστάσεις, Σωλήνες πεπιεσμένου αέρα - συστήματα, και υδραυλικοι κυλινδροι. Έχει έδρα σε Willstätt-Legelshurst, Γερμανία.

Office Building Outline icon
Μια σελίδα για την επιχείρησή σας
Το βλέπετε; Το ίδιο και οι δυνητικοί σας πελάτες Ελάτε κι εσείς για να αυξήσετε την προβολή σας στην τοποθεσία europages.
  1. NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NOVAPAC VERPACKUNGSMASCHINEN GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Ρίκνωση - μηχανές, μηχανες πληρωσης για υγρα, Ρίκνωση - μηχανές, και επεξεργασία αποβλήτων. Έχει έδρα σε Wangen, Γερμανία.

  2. KARLSRUHER FAHNENFABRIK FAHNEN-KREISEL GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KARLSRUHER FAHNENFABRIK FAHNEN-KREISEL GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Διακριτικά σήματα, σημαίες και τρόπαια. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σημαίες, λάβαρα και μικρά σημαιάκια, Σύλλογοι και οργανώσεις, καλλιτεχνικα κεντηματα, Σημαίες, λάβαρα και μικρά σημαιάκια, και Σύλλογοι και οργανώσεις. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  3. PLASTIKPACK GMBH WERK RECYCLEN

    Γερμανία

    Η εταιρεία PLASTIKPACK GMBH WERK RECYCLEN, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πλαστικά - συλλογή και ανακύκλωση. Έχει έδρα σε Osterburken, Γερμανία.

  4. F.A.S.T GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία F.A.S.T GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οχήματα με συσκευές τηλεματικής. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Σηματοδότηση  - συστήματα και εγκαταστάσεις, Ραντάρ και ραδιοπλοήγηση, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Langenbrettach, Γερμανία.

  5. KM-RECYCLING

    Γερμανία

    Η εταιρεία KM-RECYCLING, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Μεταλλεύματα, σιδηρούχα και μη σιδηρούχα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Κόκκοι για πλαστικές ύλες, Εισαγωγές- εξαγωγές - πράκτορες, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Schwäbisch Hall, Γερμανία.

  1. SCHWARZ INFORMATIONSSYSTEME GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHWARZ INFORMATIONSSYSTEME GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Πληροφορική - λογισμικά. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Λογισμικό διαχείρισης επιχειρήσεων, Προγράμματα πληροφορικής, Πληροφορική - περιφερειακά υπολογιστών, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Weingarten, Γερμανία.

  2. APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG

    Γερμανία

    Η εταιρεία APEX GMBH SCHÄDLINGSBEKÄMPFUNG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Φυτοφαρμακευτικά προϊόντα, μυκητοκτόνα και παρασιτοκτόνα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Υπηρεσίες φύλαξης και προστασίας, Διεθνής πρόσληψη και επιλογή προσωπικού, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Heilbronn, Γερμανία.

  1. IST-ANLAGENBAU GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία IST-ANLAGENBAU GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εναλλάκτες θερμότητας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Επαγγελματική και βιομηχανική ψύξη - εξοπλισμός και συστήματα, Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Neuenburg, Γερμανία.

  2. KANAL-SCHÄFER UMWELTSERVICE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία KANAL-SCHÄFER UMWELTSERVICE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Εργολάβοι δημοσίων έργων, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Εργολάβοι δημοσίων έργων, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Backnang, Γερμανία.

  3. NIKOR GRAPHISCHE PRODUKTE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία NIKOR GRAPHISCHE PRODUKTE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Εκδόσεις - διάφορα προϊόντα. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Άλμπουμ για φωτογραφίες και συλλογές, και Άλμπουμ για φωτογραφίες και συλλογές. Έχει έδρα σε Horb, Γερμανία.

  4. GOTTLOB STÄBLER GMBH + CO. KG

    Γερμανία

    Η εταιρεία GOTTLOB STÄBLER GMBH + CO. KG, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Δομικά έργα, εργολάβοι τελικής επεξεργασίας. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, Οικοδομικά έργα - βαριά κατασκευή, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Weil Der Stadt, Γερμανία.

  5. ENBW BIOMASSE GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ENBW BIOMASSE GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Karlsruhe, Γερμανία.

  6. MEIER ENTSORGUNG GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία MEIER ENTSORGUNG GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών, και Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει έδρα σε Bad Krozingen, Γερμανία.

  7. ALUNOVA RECYCLING GMBH

    Γερμανία

    Η εταιρεία ALUNOVA RECYCLING GMBH, είναι Κατασκευαστής/ παραγωγός, και δραστηριοποιείται στον κλάδο Συλλογή και ανακύκλωση διάφορων υλικών. Έχει επίσης παρουσία στους κλάδους Περιβαλλοντικές υπηρεσίες, και Περιβαλλοντικές υπηρεσίες. Έχει έδρα σε Bad Säckingen, Γερμανία.

  8. KERATEC KERAMISCHE ERZEUGNISSE GMBH

    Γερμανία

  1. DAHLINGER GMBH

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Η Ch. Dahlinger GmbH & Co KG είναι ένας από τους κορυφαίους κατασκευαστές συσκευασιών και προθηκών κοσμημάτων και ρολογιών υψηλής ποιότητας. Από το 1871 σχεδιάζουμε, αναπτύσσουμε, παράγουμε και διαθέτουμε τη συλλογή μας σε εξειδικευμένα καταστήματα λιανικής και στον τομέα της χονδρικής πώλησης. Μεταξύ των πελατών μας σε 72 χώρες συγκαταλέγονται κοσμηματοπώλες, χρυσοχόοι, σχεδιαστές κοσμημάτων, ωρολογοποιοί, μπουτίκ δώρων, εκδοτικοί οίκοι, έμποροι αντικών, καταστήματα Online, εμπορικές επιχειρήσεις, διαφημιστικά γραφεία, σύλλογοι, ιδρύματα και πολλοί άλλοι. Εκτός από την κλασική συλλογή μας, αναπτύσσουμε και παράγουμε προσαρμοσμένες συσκευασίες και προθήκες για αναγνωρισμένες μάρκες.

  2. SCHOLL CONCEPTS GMBH POLISH & PAD MANUFAKTUR

    Γερμανία

    Η εταιρεία SCHOLL Concepts GmbH με έδρα το Remseck στον Νέκαρ διαθέτει εδώ και περισσότερα από 59 χρόνια καινοτομικά συστήματα φινιρίσματος βαφής και περιποίησης αυτοκινήτων ανώτατου επιπέδου. Η επιδίωξη της άψογης επιφάνειας βαφής, το πάθος και η υψηλή εξειδίκευση έχουν αναδείξει την επιχείρηση σε ένα από τους παγκοσμίως κορυφαίους ως προς την καινοτομία, την ευελιξία και την εξειδίκευση προμηθευτές ολοκληρωμένων λύσεων φινιρίσματος βαφής. Εξίσου μοναδική .όπως τα προϊόντα μας είναι και η συλλογή μηχανημάτων του εργοστασίου συστημάτων της εταιρείας μας. Σε παγκόσμιο επίπεδο, κανένας άλλος κατασκευαστής δεν είναι σε θέση να παράγει ολοκληρωμένα συστήματα που περιλαμβάνουν δίσκους και πάστες στίλβωσης με την ίδια ποικιλία και σε αυτό το απαιτητικό επίπεδο. Προκειμένου να ανταποκριθούμε στην αυξανόμενη ζήτηση ανανεώσαμε τα τελευταία δύο χρόνια ολόκληρη τη συλλογή μηχανημάτων μας και επενδύσαμε σημαντικά σε ευέλικτες και δομοστοιχειωτές γραμμές παραγωγής.