• europages
  • >
  • ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ - ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ - ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ
  • >
  • συγχρονες συλλογες

Αποτελέσματα για

Συγχρονες συλλογες

ΓερμανίαΣτουτγάρδη, Φράιμπουργκ και Μπάντεν-ΒίρτεμπεργκΚατασκευαστής/παραγωγός
  1. AWS M. SCHAUBER GMBH PRÄZISIONSTEILE

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Χαιρετίσματα από την PRECISION VALLEY - Wellendingen. Είμαστε ο κορυφαίος κατασκευαστής για την παραγωγή των δικών σας σετ τροχών ατέρμονα κοχλία και εξαρτημάτων μηχανισμών μετάδοσης με οικονομική παραγωγή και μέγιστη ποικιλία παραλλαγών! Χάρη στη μοναδική σουηβική κατανόηση της ποιότητας υλοποιούμε για λογαριασμό σας προσαρμοσμένο έργο ακριβείας κορυφαίας γερμανικής ποιότητας. Και αυτό το χαρακτηρίζουμε ως German Precisioneering®. Η ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΑΓΚΟΥ ΕΡΓΑΣΙΑΣ. Κυλινδρικό ρεκτιφιέ και λείανση σπειρωμάτων, τορνάρισμα, φρεζάρισμα, βαθιά διάτρηση. Οι άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες μας υλοποιούν αυτήν την απαίτηση ποιότητας με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων και τις δυνατότητες ελέγχου και μετρήσεων σε καθημερινή βάση. Ζητήστε μας το φεγγάρι. ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ. Ως αξιόπιστος συνεργάτης δημιουργίας προστιθέμενης αξίας της κατηγορίας PREMIUM-A παρέχουμε συμβουλές και υποστηρίζουμε τους κατασκευαστές του πελάτη κατά το στάδιο της ανάπτυξης και παρέχουμε την τεχνογνωσία και την μακρόχρονη εμπειρία μας στη διαδικασία παραγωγής. Υλοποιούμε τις δικές σας ιδέες με μέγιστη ακρίβεια.

  2. BRUGGER GMBH MAGNETSYSTEME

    Γερμανία

    Verified by europages badge

    Ως κορυφαίος κατασκευαστής μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων διαθέτουμε από το 1963 τα πάντα από την ίδια εταιρεία. Από την ανάπτυξη, την κατασκευή και την παραγωγή των δικών μας εργαλείων και προϊόντων, την παραγωγή εξατομικευμένων πρεσαριστών και εξελασμένων εξαρτημάτων, καθώς και χυτών υπό πίεση πλαστικών εξαρτημάτων, έως τη συναρμολόγηση των μαγνητικών συστημάτων, τα πάντα διεκπεραιώνονται στις εγκαταστάσεις μας στο Hardt. Με μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, καινοτομικά συστήματα παραγωγής και μεγάλη εξειδίκευση παροχής συμβουλών παράγουμε σε ετήσια βάση πολλά εκατομμύρια μαγνητικών συστημάτων «Made in Germany». Ένα ολοκληρωμένο απόθεμα αποθήκης των βασικών προϊόντων μάς παρέχει τη δυνατότητα να διεκπεραιώνουμε γρήγορα και ευέλικτα τις παραγγελίες. Στο πλαίσιο αυτό είναι δυνατή η παράδοση μεμονωμένων εξαρτημάτων έως και μεγάλων σειρών. Τα πεδία εφαρμογής των μόνιμα μαγνητικών συγκροτημάτων εκτείνονται από τη βιομηχανία αυτοκινήτων, την τεχνολογία φωτισμού και την ιατρική τεχνολογία, τον οικοδομικό τομέα, τη χρήση για διακοσμητικούς σκοπούς, τα διαφημιστικά είδη έως τη χρήση για πινακίδες ονόματος.

  3. DEUSCHLE SPINDEL-SERVICE GMBH

    Γερμανία

    Οι άτρακτοί σας είναι στην Deuschle σε καλά χέρια. Εξειδίκευση εδώ και περισσότερα από 50 χρόνια. Η Deuschle δραστηριοποιείται στη 2η γενιά. Ο ιδρυτής Karl Deuschle, ως πρωτοπόρος στην τεχνολογία HSC, έχει θέσει πρότυπα. Η επιχείρηση προσαρμόζει δυναμικά στην αγορά τη γκάμα των προϊόντων της. Οι δυνατότητες επισκευής καλύπτουν ατράκτους έως 160.000 σ.α.λ. Ανεξάρτητα από τον κατασκευαστή των μηχανημάτων CNC, η Deuschle έχει τη λύση. Αυτές οι άτρακτοι κινητήρα χρησιμοποιούνται συνήθως σε λειαντήρες, μηχανικές φρέζες ή κέντρα επεξεργασίας. Και οι κύριες και κόντρα άτρακτοι των μηχανικών τόρνων υποβάλλονται σε τακτική επισκευή. Οι τομείς δραστηριότητας καλύπτουν πολλούς τομείς. Η προσωπική επαφή με τον πελάτη αποτελεί σημαντικό πυλώνα. Οι 40 συνεργάτες μετεκπαιδεύονται στοχευμένα και συνεχώς με σεμινάρια κατάρτισης. Μακροπρόθεσμα απασχολούμενοι συνεργάτες (>25 ετών), μια σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων, 400 μέσα ελέγχου και μηχανήματα τρισδιάστατης μέτρησης τελειοποιούν την ποιότητα. Τίποτε δεν επαφίεται στην τύχη.

  4. CASPAR GLEITLAGER GMBH

    Γερμανία

    Η Caspar Gleitlager είναι ο κορυφαίος κατασκευαστής της Γερμανίας για ειδικά ρουλεμάν. Είμαστε σε θέση να παράγουμε σε ελάχιστο διάστημα παραγωγής ρουλεμάν με βάση τις προδιαγραφές του πελάτη από όλα τα συνήθη υλικά. Πάντοτε όταν ένα βασικό προϊόν ή είδος καταλόγου δεν πληροί τις απαιτήσεις, είμαστε ευχαρίστως στο πλευρό σας. Μεγάλο πλεονέκτημα για εσάς ως πελάτης: -Δραστήρια ομάδα – Είμαστε στη διάθεσή σας.-Ίδια παραγωγή – Μόνο έτσι είμαστε σε θέση να παρέχουμε υψηλή ποιότητα σε σύντομο διάστημα -Σύγχρονη συλλογή μηχανημάτων – Άριστα εκπαιδευμένοι συνεργάτες σε σύγχρονα μηχανήματα για λογαριασμό σας- Διατίθενται τυποποιημένα εξαρτήματα καθώς και είδη αποθήκης Αξιοποίηση συνεργιών – Συνδυασμός ειδικοτήτων. Για να συμπληρώνουμε άψογα τη γκάμα των προϊόντων μας, συνεργαζόμαστε με την Poggi transmissioni meccaniche της Ιταλίας. Διαθέτουμε οδοντωτούς ιμάντες και τροχαλίες, τραπεζοειδείς ιμάντες και τροχαλίες, μηχανισμούς μετάδοσης κωνικών τροχών και άλλα στοιχεία κίνησης. Ειδικά εξαρτήματα, όπως τροχαλίες οδοντωτών ιμάντων, είναι επίσης διαθέσιμα και προσφέρονται.

  5. LAUFER GmbH

    Γερμανία

    Ως μικρομεσαία οικογενειακή επιχείρηση στο Μέλανα Δρυμό, η LAUFER είναι γνωστή για την αξιοπιστία και τη σταθερότητα. Στο επίκεντρο βρίσκονται τορναριστά εξαρτήματα διαμέτρου 1-40 mm για απαιτητικούς τομείς, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η κατασκευή μηχανημάτων, η ηλεκτροτεχνία κλπ. Με σύγχρονους αυτόματους τόρνους πολλαπλών ατράκτων παράγονται επίσης σειρές με οικονομικό τρόπο και μάλιστα σε ρυθμό δευτερολέπτων. Η συλλογή μηχανημάτων μονής ατράκτου διαθέτει μηχανικούς τόρνους μεγάλου και μικρού μήκους. Με πολυάριθμες πρόσθετες επιλογές, η LAUFER μπορεί επίσης να πληροί σύνθετες απαιτήσεις, και να διαθέτει κατόπιν παραγγελίας ολοκληρωμένα συγκροτήματα, περαιτέρω διαδικασίες και επιβελτιώσεις. Προαιρετικά παρέχεται η δυνατότητα παράδοσης όλων των εξαρτημάτων με έλεγχο κάμερας σε ποσοστό 100%, καθώς και σε συγκεκριμένες συσκευασίες.

Φίλτρα

Αποτελέσματα για

Συγχρονες συλλογες

Αριθμός αποτελεσμάτων.

5 Επιχειρήσεις